Vanuit het mooie Nijmegen ontwerp ik graag unieke taarten met een moderne strakke look en botercrème finish. Ik hou van abstracte vormen en de combinatie met klassiek en modern zorgen voor die uniekheid die ik graag zie. Het gebruik van de mooiste bloemen en dat in combinatie met abstracte suikerwerk of andere onconventionele materialen zoals rijstpapier zijn allemaal details die voor de perfecte finishing touch zorgen.

Samen met jullie, ga ik kijken wat het beste past. Welke elementen ervoor zullen zorgen dat de taart uniek zal maken. Welke smaken zullen zorgen dat niet alleen de ogen van jullie gasten genoten hebben, maar ook hun smaak en geur papillen aan werk gezet zullen worden. Het is een total package deal want dat verdiend elke bruiloft.

Al deze elementen zullen er voor zorgen dat het niet bij een moment blijft maar dat het een herinnering wordt. Het aansnijmoment zal zeker ‘all eyes on you’ zijn.

Cheffi’s Pastries | A world of pure imagination

12 Ervaringen

10101

Wij kunnen cheffi’s Pastries bij iedereen aanraden. Wat een mooie bruidstaart heeft Ines voor ons gemaakt. En de smaak was fantastisch! Proeverij was gezellig en erg leuk! De bruidstaart wordt op locatie afgeleverd. Erg netjes verzorgd allemaal! Heel blij dat wij voor Cheffi’s Pastries gekozen hebben!

Inès Cheffi
Hoi Lisa, Dank je wel voor de review! Het was een plezier om deze taart voor jullie te maken! Het was een gaaf ontwerp die ik helemaal bij jullie vond passen!
02-03-23
10101

Ines is een hartenmens die haar werk ambitieus, met veel liefde en geduld uitvoert. Ik zei altijd als ik ga trouwen dan wil ik een bruidstaart van Ines. En die droom is uitgekomen. De taart was perfect afgestemd naar onze wensen en de desserts waren allemaal zeer lekker en mooi gepresenteerd. Ines denkt van a tot z met je mee, is flexibel, ervaren en geeft je alle vertrouwen om er een onvergetelijke beleving van te maken.

Inès Cheffi
Dank je wel voor deze mooie review! Ik vond het zo leuk om de zoete noot voor jullie dag verzorgen. En de kleuren pasten zo mooi bij alles!
14-01-23
10101

Een hele fijne ervaring vanaf de eerste ontmoeting bij de proeverij tot de geweldig mooie en lekkere taart op de bruiloft. Inès is flexibel en denkt met je mee. Wij hebben geen enkele vorm van stress gehad over de taart op onze bruiloft. Heel erg prettig want die dag is al spannend zat! Na de ceremonie zijn we met zijn tweeën de taart gaan bewonderen; Een heel speciaal, fijn en leuk moment. Inès dankjewel!

Inès Cheffi
Hoi Heleen en Maarten, Dank jullie wel voor de fijne woorden! Het was ook zeker een bijzondere taart om te mogen maken.
12-01-23
10101

Vanaf het eerste contact tot het moment dat de taart eindelijk geleverd kon worden (2 jaar te laat want corona) hebben wij echt super contact gehad met Inès. Inès dacht echt heel goed met ons mee en heeft een prachtige taart ontworpen die geweldig bij onze locatie pastte. De taart was heerlijk en al onze gasten waren onder de indruk! We hebben geen moment spijt gehad en zouden bij een volgende grote gelegenheid zeker weer bij Inès bestellen.

Inès Cheffi
Hoi Anna en Jeroen, Wat een lieve woorden! Dank jullie wel! Ik heb zo genoten om jullie taart eindelijk te mogen maken na zo lang wachten! En het is definitely een van mijn favorieten geworden!
15-12-22
10101

Beste Inès,
We zijn heel dankbaar dat je de taart en de sweet table voor onze bruiloft hebt verzorgd. Het was een lust voor het oog en voor de maag! Mooi verzorgd en heerlijk om te eten. We kregen heel veel complimenten hiervoor en dat komt door jou!
We raden alle aanstaande bruidsparen om voor Cheffi’s Pastries te kiezen! Zij luistert naar wat je wilt, denkt met je mee en levert een top product!!
Veel liefs, Rouguet & Josly

Inès Cheffi
Dank jullie wel voor deze mooie woorden! Het was zo leuk om jullie bruiloft te mogen verzorgen! Lieve groetjes
28-10-22
10101
10101

Top voorbereiding met heerlijke proeverijtjes. Originele ideeën en lekkere smaken. Na eindelijk de keuze te hebben gemaakt tussen al het lekkers gekozen voor een prachtige taart en sweet table. Het zag er prachtig uit en het smaakte heerlijk!

Inès Cheffi
Zo onwijs genoten van jullie! Dank jullie wel voor de lieve woorden!
29-09-22
10101

Inès heeft een prachtige en heerlijke bruidstaart voor ons uit Nijmegen getoverd! De communicatie verliep erg fijn en we hebben haar ook bezocht in haar ’taartlab’ wat zeker de moeite waard was! Ze maakt mooie en bijzondere taarten. Cheffi’s Pastries is zeker een aanrader!

Inès Cheffi
Dank je wel voor de lieve woorden! De taart die ik voor jullie gemaakt had was net zo leuk als jullie! Ik heb hem met veel plezier gemaakt.
29-09-22
10101

Inès heeft echt een prachtig kunstwerk gemaakt van onze bruidstaart! Wij wilde een unieke smaak en een unieke stijl. En zij heeft onze gedachten kunnen lezen, want hij was precies zoals wij hem in ons hoofd ook voorstelde. Ontzettend leuk (en lekker natuurlijk) om allerlei smaken voor te proeven en samen de taart te ontwerpen. Onze gasten hadden nog nooit zo’n mooie taart gezien en ‘Wat was hij lekker!!!’, ‘Niet te zoet, maar precies goed!’, ‘Kunnen we nog een stukje krijgen?’.

Wij waren hier heel blij mee!

Een fijn en flexibel contact gehad en met een prachtig resultaat! Echt een aanrader om Inès van Cheffi’s Pastries in te schakelen als je voor kwaliteit wil gaan!

Inès Cheffi
Hoi Sander en Sophie, Wat was het leuk om met jullie te bedenken hoe de taart eruit zou zien! En het was zeker een van de hoogtepunten om te maken. Dank jullie wel voor jullie mooie woorden en enthousiasme!
28-09-22
10101

Wauw wat een prachtige taart maakte Ines voor onze bruiloft. Van veel gasten kregen we complimenten over het ontwerp, de kleur en de smaak!
Vanaf het moment dat we haar hiervoor vroegen, dacht ze met ons mee over hoe de taart kon gaan worden. Omdat ik wel wist welke kleur ik graag wilde (die we ook op onze trouwkaart hadden), maar geen idee wat daarbij mooi was, had Ines allemaal inspiratiefoto’s van internet en kregen we steeds meer een beeld van hoe het kon worden. De taart zelf strak, maar wel verfijnde bloemen als decoratie. De uiteindelijke afwerking hebben we aan Ines zelf overgelaten, daar vertrouwden we haar wel in.
Niet voor niks, wat is het gaaf geworden! En om te smullen! Lekker luchtig en fris zoet.
Bovenop de taart ook nog een eetbaar plaatje van onze trouwkaart van chocolade, geweldig.
Dank je wel Ines!!

Inès Cheffi
Hoi Dirk en Leontien, Ik denk nog steeds met heel veel plezier aan jullie taart. wat was ie gaaf geworden! Dank jullie wel voor jullie mooie woorden!
28-09-22
8,8101

Onze taart was echt de kers op de dag! Wat was ‘ie mooi! En beter nog, wat was hij super lekker! We hebben zoveel complimenten gehad van onze gasten. En erna hebben we nog een tijdje kunnen genieten van de taart, want zelfs in de vriezer blijft de taart fantastisch van smaak. Ines is ook heel erg druk, waardoor je soms wat langer moet wachten. Ze geeft dit van tevoren netjes aan en op reminders reageert ze altijd adequaat. Dankjewel dat jij onze dag een stukje mooier hebt gemaakt :-).

Inès Cheffi
Dank je wel voor jullie lieve woorden!
28-09-22
10101

De taart was heerlijk en zag er grandioos mooi uit. Heel erg blij mee!

Inès Cheffi
Dank je wel Kate! Het was ook een bijzonder gave taart om te maken!
28-09-22
Pink Lemon Cards