Live muziek bruiloft ceremonie

De trouwceremonie vormt het belangrijkste moment van een bruiloft. De bruid in haar bruidsjurk, het ja-woord, de ringen die worden omgedaan en het tekenen van de trouwakte. Om jullie trouwceremonie nog persoonlijker te maken help ik jullie graag dit moment met live muziek te omlijsten. Vanwege mijn conservatorium-achtergrond ben ik thuis in verschillende stijlen: Zoals Jazz en Soul, maar ook Pop en Nederlandstalige muziek.

Neem voor meer informatie een kijkje op mijn website.

Hartelijke groet,

Khalil Toumi

8 Ervaringen

10101

Luisteren naar de warme stem van Khalil is op zich al een feestje, met zijn unieke sound en passie voor muziek zal hij je binnen de kortste tijd aan het dansen krijgen.

10101

Khalil is een fantastische muzikant.
Mede dankzij Khalil is onze trouwceremonie heel eigen, uniek en een herinnering voor het leven geworden! Khalil heeft goed op onze wensen ingespeeld, de muziek gaf onze ceremonie echt een persoonlijke touch.
Wij raden Khalil zeker :)!

10101

Wij hebben Khalil geboekt voor een Breakfast concert. Khalil weet een goede sfeer neer te zetten waarbij hij op een speelse manier inter actief is met het publiek. Zijn zangkwaliteiten in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid, maakt het absoluut de moeite waard om hem van harte aan te bevelen!

10101

Khalil heeft prachtige liedjes gezongen onder begeleiding op zijn gitaar tijdens onze bruiloft. We hebben onze eerste dans gedaan op zijn prachtige akoestische versie van “just the two of us”. Echt een fantastische ervaring, ik kan hem aan iedereen aanbevelen, zeker voor een bruiloft. Hij heeft een prachtige stem om bij weg te zwijmelen.

10101

????Khalil weet je tot diep in je hart te raken met zijn zang en muziek.
Een zanger die je bij blijft en werkelijk een goede sfeer weet neer te zetten.????

10101

Op een mooie warme zomeravond ging ik naar een openlucht optreden aan het water. Ik kende Khalil en zijn muziek toen nog niet. Ik heb daar langs het water zo ontzettend genoten van zijn stem, muziek keus en vooral van zijn leuke uitstraling. Hij verdiend het om meer gehoord en gezien te worden!

10101

Goede ervaring met deze artiest, onze ceremonie is er door verrijkt.

10101

Als fan van het eerste uur kan ik Khalil van harte aanbevelen. Met zijn mooie stem, persoonlijke uitstraling en liedkeuze is ieder lied een genot om naar te luisteren.

Pink Lemon Cards