Gefeliciteerd! Als jullie hier terecht zijn gekomen betekent het hoogst waarschijnlijk dat jullie gaan trouwen. Wat een heerlijk nieuws! Geniet ervan!

Pluk de dag! Dat is wat Carpe Diem – Fotografie betekent. Jullie perfecte dag, daar wil je natuurlijk optimaal van kunnen nagenieten. Bij Carpe Diem zijn we niet alleen dienstverlener voor al je wensen op deze dag maar mengen we ons tussen de daggasten. Dit heeft een prachtig resultaat: jullie krijgen de mooiste en intiemste herinneringen terug te zien omdat jullie intimie zich comfortabel voelt bij de fotograaf die rond loopt.

Eindeloos opnieuw beleven

“Mijn doel is om eerlijke en betaalbare producten te leveren. Ik geniet ervan dat ik het leven van jullie mooier mag maken doordat jullie door mijn foto’s de mooiste herinneringen eindeloos opnieuw kunnen beleven. Sinds ik met twee prachtige collega’s (videograaf & weddingwriter) samenwerk kan ik een nog completer product aanbieden en wanneer je ons samen inhuurt dan komen daar zelfs nog wat leuke voordelen bij!”

Heldere communicatie

Ik houd ervan om helder te communiceren. Dit zorgt ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan en beide partijen met een heerlijk gevoel terug kunnen kijken op de bruiloft. Nu staat er een tarief op dit profiel, maar als fotograaf voor jullie bruiloft ben ik van de start (meestal tussen 06:00 – 09:30) van de bruiloft tot 18:00 aanwezig voor een investering van slechts €950,-! Dat staat tegenover veel foto’s, genot, kwaliteit, goede service en heldere communicatie.

Carpe Diem – Fotografie voor jullie

Dit is mijn uitgangspunt maar ben je benieuwd naar wat ik specifiek voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

Fotograaf én vormgever

Bijkomend voordeel; ik ben opgeleid in de vormgeving dus ook beschikbaar voor het ontwerpen van uitnodigingen, bedankjes, een professioneel opgemaakt trouwalbum.. enz.

1 Ervaringen

9,7101
Pink Lemon Cards