Jullie gaan trouwen, maar willen niet hele dag poseren. Liever hebben jullie alleen maar spontane foto’s van echte momenten, want die foto’s zijn vaak het leukst. Dan zijn we een match want zo denk ik er ook over.

Op de huwelijksdag draait alles om jullie tweeën. Datum en locatie is geregeld, nu nog een fotograaf. Helemaal tof dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Als documentaire fotograaf zorg ik voor prachtige trouwfoto’s met de focus op de liefde én echte momenten waar je jaren later nog graag naar terugkijkt. Jullie bepalen de regie en mij zullen jullie niet opmerken. Jullie kunnen optimaal van elkaar, de dag en de gasten genieten. Jullie liefde en jullie trouwdag is jullie eigen bijzondere verhaal. Dat fotograferen, doe ik het liefst. Van het aankleden tot jullie ontmoeting, van de bruidsreportage tot het diner en de openingsdans. Vooral de spontane momenten en onverwachte echte emoties die wil ik niet missen. Die zijn het mooist om vast te leggen. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag! Tijdens de trouwdag merken jullie mij nauwelijks op, dat is de kunst van een goede bruidsfotograaf. Jullie genieten optimaal, ik zorg voor prachtige trouwfoto’s.

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als bruidsfotograaf?
Natuurlijk willen jullie heel graag een trouwfotograaf waarmee jullie een klik mee hebben. Een fotograaf is er de hele dag bij, dus dat moet wel matchen. Om die reden kun je bij mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Ik ben wel een éénvrouwszaak, maar ik zit in een netwerk van 400 fotografen, die meteen in de bress springen mocht het noodzakelijk zijn, dat ik de dag niet kan vastleggen. Tijdens of na het gesprek overleggen verneem ik graag of jullie mij boeken. Hebben jullie al besloten om een trouwalbum af te nemen, geef dat dan door tijdens het boeken, dan heb ik nog een leuke verrassing. Vraag naar de mogelijkheden. Wanneer jullie mij boeken doe ik een vreugdedansje!!! Ik vind het zo tof wanneer het klikt en dat jullie mij een heel belangrijk moment in jullie leven toevertrouwen om vast te mogen leggen. Super gaaf. De tijd tussen het kennismakingsgesprek en de bruiloft in kan zomaar 18 maanden zitten. Tussentijds kun je me gerust mailen met vragen over de planning. Als ervaren trouwfotograaf denk ik graag met jullie mee. Langskomen is ook zeker mogelijk. Denk ook even na over een overdekte locatie mocht het gaan regen voor tijdens de reportage. Ik denk graag met jullie mee en ik kan ook een lijntje uitgooien bij mijn netwerk van collega fotografen.

Wil je meer weten of dat ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact op en ik laat zo snel mogelijk weten of ik kan. Mail naar info@carinacalis.nl of stuur me een whatsapp bericht via mijn website.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten!

Een vrolijke groet,
Carina

8 Ervaringen

10101

Carina is een fijne fotograaf die onze bruiloft en het proces eromheen geweldig begeleid heeft. De foto’s zijn prachtig geworden en we kijken terug op een fantastische dag.

10101

Carina heeft onze bruiloft geweldig vast gelegd. Direct vanaf het kennismakingsgesprek was het contact snel en erg prettig en op de dag zelf was het fijn om Carina erbij te hebben. Ze weet goed hoe ze ervoor kan zorgen dat iedereen zich op zijn gemakt voelt en kan heeft er zelfs voor gezorgd dat de bruidegom die geen ‘fan’ is van op de foto te gaan zich op zijn gemak voelde. De foto’s van de preview zagen er al geweldig uit, puur, vrolijk en vol kleur. Doordat Carina zo onopvallend te werk gaat krijg je spontane foto’s! Verder had Carina het draaiboek goed in haar hoofd en was ze er tijdens ieder belangrijk moment bij. Wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s en het album!

10101

Wat zijn wij enorm tevreden en blij met de foto’s die Carina maakte op onze bruiloft. We kunnen haar aan iedereen aanraden!

Onze bruiloft was in coronatijd en daardoor was er veel onzeker. Op het laatste moment hebben we ervoor gekozen om onze bruiloft over twee dagen te verdelen. Voor Carina was dat gelukkig geen probleem: ze reageert altijd vlug, denkt met je mee en is enorm flexibel. Daarnaast maakt ze ook nog eens prachtige foto’s, wat wil een mens nog meer?

Als je een fotograaf zoekt die de allermooiste momenten weet te vangen in een plaatje, ben je bij Carina aan het juiste adres.

9,5101

Carina heeft heel mooi de sfeer weten te treffen. Ze was op een prettige manier aanwezig en heeft de gave om ‘stiekem’ spontane en ongedwongen foto’s te maken. Precies wat wij graag wilden.

Na afloop kregen wij al snel een sneak peek. En het was een feestje om uit de galerij de foto’s te selecteren die wij graag in het album terug wilden zien.

10101

Carina is een prettige persoon die op onze bruiloft heel subtiel aanwezig was en zich vloeiend tussen de gasten door bewoog, al fotograferend. Resultaat is dat ze prachtige momenten heeft weten vast te leggen en onze huwelijksdag schitterend vereeuwigd heeft. Daar zijn we haar erg dankbaar voor. Ze is heel flexibel en vooral een hele goede fotograaf!

Dankjewel Carina voor al je inzet en het prachtige resultaat! 💕

10101

Carina heeft prachtige foto’s van onze speciale dag gemaakt! Haarscherp en echt het moment vastgelegd! En extra leuk, voor de bruiloft hadden we al een minishoot om er een beetje in te komen (die foto’s hangen nu ook aan de muur!)
Carina communiceert duidelijk en luistert naar je wensen. Tijdens de bruiloft hebben we niet gemerkt dat ze er was en toch staat alles op foto, geweldig!

Dankjewel Carina!

10101

We zijn echt blij dat we voor Carina hebben gekozen! Buiten het feit dat wij een bijzondere en mooie dag hebben gehad, heeft Carina een super mooie reportage gemaakt. Ze was ‘onzichtbaar’ tijdens haar werk en dat is terug te zien in de ongedwongen en mooie foto’s. Het fotoboek is een mooie en tastbare herinnering aan onze speciale dag. Je bent een topper!

Bedankt dat je onze speciale dag op zo’n schitterende wijze hebt vastgelegd. Je bent een topper!

Lieve groet,
John en Rita

10101

We zijn erg blij dat we Carina als fotograaf op onze bruiloft hadden. Wat hebben we een mooie foto’s gekregen! Het zijn niet alleen mooie foto’s qua compositie en kleuren (heel natuurlijk, niet te veel bewerkt), ze heeft ook precies goede en emotionele momenten op de foto’s gekregen. Heel waardevol!

Carina heeft verder een snelle en duidelijke communicatie. Is erg behulpzaam, betrokken, flexibel en heeft (ook op de dag zelf) een 200% inzet. Kortom, aanrader!

Pink Lemon Cards