Jullie gaan trouwen, maar willen niet hele dag poseren. Liever hebben jullie alleen maar spontane foto’s van echte momenten, want die foto’s zijn vaak het leukst. Dan zijn we een match want zo denk ik er ook over.

Op de huwelijksdag draait alles om jullie tweeën. Datum en locatie is geregeld, nu nog een fotograaf. Helemaal tof dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Als documentaire fotograaf zorg ik voor prachtige trouwfoto’s met de focus op de liefde én echte momenten waar je jaren later nog graag naar terugkijkt. Jullie bepalen de regie en mij zullen jullie niet opmerken. Jullie kunnen optimaal van elkaar, de dag en de gasten genieten. Jullie liefde en jullie trouwdag is jullie eigen bijzondere verhaal. Dat fotograferen, doe ik het liefst. Van het aankleden tot jullie ontmoeting, van de bruidsreportage tot het diner en de openingsdans. Vooral de spontane momenten en onverwachte echte emoties die wil ik niet missen. Die zijn het mooist om vast te leggen. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag! Tijdens de trouwdag merken jullie mij nauwelijks op, dat is de kunst van een goede bruidsfotograaf. Jullie genieten optimaal, ik zorg voor prachtige trouwfoto’s.

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als bruidsfotograaf?
Natuurlijk willen jullie heel graag een trouwfotograaf waarmee jullie een klik mee hebben. Een fotograaf is er de hele dag bij, dus dat moet wel matchen. Om die reden kun je bij mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Ik ben wel een éénvrouwszaak, maar ik zit in een netwerk van 400 fotografen, die meteen in de bress springen mocht het noodzakelijk zijn, dat ik de dag niet kan vastleggen. Tijdens of na het gesprek overleggen verneem ik graag of jullie mij boeken. Hebben jullie al besloten om een trouwalbum af te nemen, geef dat dan door tijdens het boeken, dan heb ik nog een leuke verrassing. Vraag naar de mogelijkheden. Wanneer jullie mij boeken doe ik een vreugdedansje!!! Ik vind het zo tof wanneer het klikt en dat jullie mij een heel belangrijk moment in jullie leven toevertrouwen om vast te mogen leggen. Super gaaf. De tijd tussen het kennismakingsgesprek en de bruiloft in kan zomaar 18 maanden zitten. Tussentijds kun je me gerust mailen met vragen over de planning. Als ervaren trouwfotograaf denk ik graag met jullie mee. Langskomen is ook zeker mogelijk. Denk ook even na over een overdekte locatie mocht het gaan regen voor tijdens de reportage. Ik denk graag met jullie mee en ik kan ook een lijntje uitgooien bij mijn netwerk van collega fotografen.

Wil je meer weten of dat ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact op en ik laat zo snel mogelijk weten of ik kan. Mail naar info@carinacalis.nl of stuur me een whatsapp bericht via mijn website.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten!

Een vrolijke groet,
Carina

21 Ervaringen

10101

Wij zijn met Carina in contact gekomen op een Open Trouwlocatie Route. Meteen sprak de spontane stijl van fotograferen ons heel erg aan.
Carina is (bijna) de hele dag aanwezig geweest op onze bruiloft. Ze heeft de benen uit haar lijf gelopen, op een ontzettend warme dag.
Van tevoren hebben we goed doorgesproken wat onze wensen waren. En dankzij Carina is de foto die we bijna gemist zouden hebben, toch gemaakt. Zonder pardon regelde ze dat de gasten weer terug kwamen. ‘Jij wilde dit moment graag, dus dan krijg je dit moment!’
Met een heel mooi vormgegeven album, kunnen we nu nog steeds van alle mooie momenten van onze dag genieten.

10101

Afgelopen september heeft Carina onze trouwdag fantastisch vastgelegd.

Al in de voorbereiding dacht Carina goed mee met ons en keek ze echt naar wie wij zijn en wat onze wensen zijn. De communicatie met Carina verliep prettig en goed.

Op de dag zelf fungeerde Carina niet alleen als fotograaf maar bleek ook een goede regelaar op de achtergrond te zijn. Carina ziet alles, denkt mee, ontlast het bruidspaar waar ze kan, heeft de gave mensen op hun gemak te laten voelen en maakt foto”s die de dag goed uitdrukken.

Het eindresultaat was fantastisch. We kregen een verrassingsalbum en een professionele slideshow. Carina is echt een professional. Wij kunnen iedereen Carina van harte aanbevelen!

10101

Super blij met de foto’s van zowel de loveshoot als onze bruiloft. Carina weet als de beste echte momenten te fotograferen! Als we door de foto’s bladeren van onze bruiloft zien we echt een verslag van onze dag. Precies zoals wij dat wilde! Door haar eigen stijl krijgen de foto’s mooie sprekende kleuren en spatten ze van je scherm of papier af. Daarbij is ze een fijne persoonlijkheid met humor. Carina, nogmaals dank voor alle prachtige foto’s. Geert & Ilja

10101

Wat een topfotograaf hadden wij toch gevraagd om foto’s te maken, ze was er wel, en toch was ze er niet, en dan zie je foto’s, waarbij je denkt, waar was jij? Ik heb je niet gezien, in de gaten. En dan krijg je foto’s, zo mooi, onbeschrijfelijk. Een betere fotograaf hadden wij ons niet kunnen wensen!

10101

Wat ons als bruidspaar opviel is dat Carina tijdens de ceremonie en andere momenten als een bijna onzichtbare schim te werk ging. Perfect want het moment is natuurlijk bijzonder en moet niet verstoord worden. Lekker vlot in omgang en hele leuke ideeën. Uiteraard gaf ze veel ruimte aan onze eigen ideeën. Een hele dikke aanrader van onze kant! Bedankt Carina!

10101

toch geweldig een dikke prijs

10101

Professioneel mogen samenwerken!! Echt een fotografe die haar vak verstaat! Enorm gedreven en betrokken bij haar vak en bij de klant! Streeft naar perfectie en geeft vertrouwen met haar warme persoonlijkheid!

10101

Voor onze bruiloft waren we opzoek naar een fotograaf, uiteindelijk kwamen we bij Carina uit. Carina is een enthousiaste vrouw die heeeeele mooie foto’s maakt. Op haar website zagen we al wat ze kon, maar toen we uiteindelijke onze eigen trouwfoto’s kregen te zien, wisten we zeker dat we de juiste keus hadden gemaakt door Carina te kiezen als trouwfotograaf.
Ook de communicatie met Carina verliep soepel, als we vragen hadden konden we haar altijd een berichtje sturen en reageerde ze zeer snel!

Carina Calis
Dankjewel! Zo fijn om te lezen :)
25-09-23
10101

Haar foto’s zijn prachtig

Carina Calis
Dankjewel Mieneke voor je mooie woorden.
20-09-23
10101

Wat een geweldige foto’s!

We zijn ontzettend blij dat je op onze bruiloft was en voor de manier hoe alles verlopen is. We hoorden van onze ouders, broers en zussen dat het ook heel leuk vonden hoe je alles bij elkaar bracht.

We vinden het heel mooi hoe de kleuren tot uiting komen in de foto’s en de eerste momentjes die laten hoe die je die hebt vastgelegd. Ik kreeg er alweer een traantje van.

9,8101

We waren meteen enthousiast toen we haar website bekeken en maakte snel een afspraak. Het contact verliep soepel en na het gesprek waren we zo enthousiast dat we meteen hadden aangegeven dat we haar als fotograaf wilde hebben.

Op de bruiloft zelf hebben we niet eens in de gaten gehad dat Carina rondliep. Dit gaf ons een fijn gevoel, omdat we ons zelf konden zijn en niet de hele tijd lief en leuk hoefde te lachen.
Al snel kregen we de eerste foto’s en dat was in 1 woord meteen waauw! Daarna volgende de andere foto’s en uiteindelijk ons fotoboek en elke keer opnieuw zeg ik tegen Carina; in 1 woord; waauw!

Heel erg bedankt voor alles!

10101

Voor onze bruiloft waren wij opzoek naar een fotograaf, nadat we wat op internet hadden gekeken kwamen we uit bij Carina.
We waren meteen enthousiast toen we haar website bekeken en maakte snel een afspraak.
Het contact verliep soepel en na het gesprek waren we zo enthousiast dat we meteen hadden aangegeven dat we haar als fotograaf wilde hebben.

De voorbereidingen verliepen soepel en op de bruiloft zelf hebben we niet eens in de gaten gehad dat Carina rondliep. Dit gaf ons een fijn gevoel, omdat we ons zelf konden zijn en niet de hele tijd lief en leuk hoefde te lachen.
Als snel kregen we de eerste foto’s en dat was in 1 woord meteen waauw!
Daarna volgende de andere foto’s en uiteindelijk ons fotoboek en elke keer opnieuw zeg ik tegen Carina; in 1 woord; waauw!

Heel erg bedankt voor alles!

10101

Wij zijn sinds onze loveshoot, van zo’n 6 jaar geleden, fan van Carina. En daarom vragen we haar iedere keer opnieuw om dingen voor ons op camera vast te leggen. Zo was ze onder andere bij onze bruiloft van de partij en heeft ze ook een shoot met onze familie gedaan. Dit keer heeft ze weer hele mooie foto’s gemaakt van ons gezinnetje, met onze pasgeboren dochter. De foto’s zien er prachtig uit en ze weet ook de spontane momenten erg mooi vast te leggen.

10101

Carina is een fijne fotograaf die onze bruiloft en het proces eromheen geweldig begeleid heeft. De foto’s zijn prachtig geworden en we kijken terug op een fantastische dag.

10101

Carina heeft onze bruiloft geweldig vast gelegd. Direct vanaf het kennismakingsgesprek was het contact snel en erg prettig en op de dag zelf was het fijn om Carina erbij te hebben. Ze weet goed hoe ze ervoor kan zorgen dat iedereen zich op zijn gemakt voelt en kan heeft er zelfs voor gezorgd dat de bruidegom die geen ‘fan’ is van op de foto te gaan zich op zijn gemak voelde. De foto’s van de preview zagen er al geweldig uit, puur, vrolijk en vol kleur. Doordat Carina zo onopvallend te werk gaat krijg je spontane foto’s! Verder had Carina het draaiboek goed in haar hoofd en was ze er tijdens ieder belangrijk moment bij. Wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s en het album!

10101

Wat zijn wij enorm tevreden en blij met de foto’s die Carina maakte op onze bruiloft. We kunnen haar aan iedereen aanraden!

Onze bruiloft was in coronatijd en daardoor was er veel onzeker. Op het laatste moment hebben we ervoor gekozen om onze bruiloft over twee dagen te verdelen. Voor Carina was dat gelukkig geen probleem: ze reageert altijd vlug, denkt met je mee en is enorm flexibel. Daarnaast maakt ze ook nog eens prachtige foto’s, wat wil een mens nog meer?

Als je een fotograaf zoekt die de allermooiste momenten weet te vangen in een plaatje, ben je bij Carina aan het juiste adres.

9,5101

Carina heeft heel mooi de sfeer weten te treffen. Ze was op een prettige manier aanwezig en heeft de gave om ‘stiekem’ spontane en ongedwongen foto’s te maken. Precies wat wij graag wilden.

Na afloop kregen wij al snel een sneak peek. En het was een feestje om uit de galerij de foto’s te selecteren die wij graag in het album terug wilden zien.

10101

Carina is een prettige persoon die op onze bruiloft heel subtiel aanwezig was en zich vloeiend tussen de gasten door bewoog, al fotograferend. Resultaat is dat ze prachtige momenten heeft weten vast te leggen en onze huwelijksdag schitterend vereeuwigd heeft. Daar zijn we haar erg dankbaar voor. Ze is heel flexibel en vooral een hele goede fotograaf!

Dankjewel Carina voor al je inzet en het prachtige resultaat! ????

10101

Carina heeft prachtige foto’s van onze speciale dag gemaakt! Haarscherp en echt het moment vastgelegd! En extra leuk, voor de bruiloft hadden we al een minishoot om er een beetje in te komen (die foto’s hangen nu ook aan de muur!)
Carina communiceert duidelijk en luistert naar je wensen. Tijdens de bruiloft hebben we niet gemerkt dat ze er was en toch staat alles op foto, geweldig!

Dankjewel Carina!

10101

We zijn echt blij dat we voor Carina hebben gekozen! Buiten het feit dat wij een bijzondere en mooie dag hebben gehad, heeft Carina een super mooie reportage gemaakt. Ze was ‘onzichtbaar’ tijdens haar werk en dat is terug te zien in de ongedwongen en mooie foto’s. Het fotoboek is een mooie en tastbare herinnering aan onze speciale dag. Je bent een topper!

Bedankt dat je onze speciale dag op zo’n schitterende wijze hebt vastgelegd. Je bent een topper!

Lieve groet,
John en Rita

10101

We zijn erg blij dat we Carina als fotograaf op onze bruiloft hadden. Wat hebben we een mooie foto’s gekregen! Het zijn niet alleen mooie foto’s qua compositie en kleuren (heel natuurlijk, niet te veel bewerkt), ze heeft ook precies goede en emotionele momenten op de foto’s gekregen. Heel waardevol!

Carina heeft verder een snelle en duidelijke communicatie. Is erg behulpzaam, betrokken, flexibel en heeft (ook op de dag zelf) een 200% inzet. Kortom, aanrader!

Pink Lemon Cards