Beleef jullie bruiloft altijd opnieuw. Jullie hebben er lang naar uitgekeken en dan is het eindelijk zo ver: jullie gaan trouwen!

Op de trouwdag zelf vinden er veel mooie momenten plaats en de dag vliegt voorbij. Je wilt graag bepaalde momenten later weer opnieuw beleven, zodat je het nog eens rustig in je op kunt nemen en je er nog heerlijk van kunt nagenieten.

Juist daarom is het zo fijn om tijdens jullie trouwdag een videograaf te hebben die alle mooie momenten van de dag vastlegt, zodat je deze altijd kunt terugkijken in een prachtige trouwfilm.

Mijn portfolio bestaat uit korte impressie video’s die ik na 1-2 dagen na de bruiloft aflever bij jullie! Zo kunnen jullie, familieleden en vrienden de trouwdag herbeleven en hebben jullie in tussentijd dat ik met de lange versie bezig ga al een video met hoogtepunten van jullie grote dag.

De eind trouwfilm duurt afhankelijk van het pakket gemiddeld tussen de 12 en 15 minuten. Deze lange trouwfilm staat i.v.m. de privacy nooit online.
Pakket samenstelling:

1 videograaf

Dronebeelden in overleg

Trouwfilm ~10 tot 15 min.

Youtube impressie (3-5 min.) binnen 2 dagen na de bruiloft online.

1 correctie ronde

Luxe USB Box

Kennismakings gesprek

Levertijd 2 – 4 weken.

Voor meer informatie en prijzen verwijs ik jullie door naar mijn website: www.captain-media.nl

14 Ervaringen

10101

Geweldige videograaf! Denkt mee, geeft advies en je voelt je gelijk op je gemak. Wij zijn superblij dat wij een van de mooiste dagen van ons leven hebben laten vastleggen door captain media. Een blijvende herinnering en super leuk om doormiddel van de film weer helemaal terug te gaan naar de dag zelf.

10101

Fijne duidelijke communicatie, denkt goed mee en een prachtig eindresultaat!

10101

Jacob-Wouter is echt een aanrader! We zijn ontzettend blij met onze film!

10101

Fijne duidelijke communicatie, denkt goed mee en een prachtig eindresultaat!

10101

Wat doet Jacob fantastisch werk! De samenwerking naar onze dag was goed en prettig. De dag zelf veel kunnen lachen en je had amper door dat hij er was tijdens de officiële momenten, erg fijn want dan is het op de film zo lekker spontaan! De impressie kregen we al snel, en wat was deze FANTASTISCH, wauw!!

10101

Fijn contact vooraf en na de tijd. Ook tijdens de bruiloft een fijne ervaring. En een prachtige film die wij nog heel vaak bekijken!

10101

We hebben een geweldige trouwdag gehad en kunnen nagenieten met een prachtige trouwfilm door Jacob Wouter! Hij is erg enthousiast, werkt super goed samen met de fotograaf en denkt graag met je mee. Zo heeft hij last minute livestream voor onze ceremonie geregeld op een locatie waar geen wifi aanwezig was. Daarnaast konden we tijdens de receptie dankzij Jacob Wouter ’s avonds al een impressie laten zien van de hele dag! Al met al: een echte aanrader!

10101

Super goede service, het was alles wat we wensten en meer!

10101

Prachtige video gemaakt op onze grote dag. Hij is zeer kundig weet wat hij doet en denkt mee. Echt een aanrader!

10101

Jacob was op zeer korte termijn in staat in te springen toen onze originele videograaf moest afbellen. Het eindresultaat is volkomen fantastisch en echt op zeer professioneel niveau opgeleverd. Hij is zeer transparant en duidelijk in afstemming wat er gewenst wordt. De prijs/kwaliteit verhouding is bizar goed; inclusief drone-beelden en met zo’n prachtig portfolio -> zeker boeken!

10101

Jacob-Wouter verstaat zijn vak. De impressie en film zijn heel erg mooi geworden! Deze zijn ook zeer snel aangeleverd. De communicatie liep vooraf goed en tijdens onze dag heeft hij samen met de fotograaf ervoor gezorgd dat alles prachtig op beeld stond.

10101

Jacob Wouter had ik gevraagd voor een offerte, hij stuurde me gelijk en direct terug! Toen hebben we een datum geprikt om onze wensen te bepreken en dat ging vrij gemakkelijk. Hij heeft onze mooiste dag gefilmd! Jacob Wouter is goed en vrij makkelijk in communicatie, hij heeft echt aan al onze wensen voldaan! Hij heeft alles verteld wat hij ging doen en als hij andere details zag en deze wilde vast leggen, overlegde hij eerst met ons. Wij zijn zeer tevreden! Als je je emoties en de mooiste herinneringen wilt vastleggen op camera moet je echt bij Captain Media zijn!!

10101

Alles was echt top geregeld ! Communicatie was perfect ! Impressie en de film hadden we mooi snel gekregen ! En zag er prachtig uit! We zijn er heel blij mee en raden Jacob-Wouter aan.

10101

In 1 woord super! Captain Media heeft onze trouwdag prachtig in beeld gebracht. Je hebt gewoon niet door de dat hij aan het filmen is. En het eindresultaat was verbluffend! Communicatie was ook goed en duidelijk.

Pink Lemon Cards