Beleef jullie bruiloft altijd opnieuw. Jullie hebben er lang naar uitgekeken en dan is het eindelijk zo ver: jullie gaan trouwen!

Op de trouwdag zelf vinden er veel mooie momenten plaats en de dag vliegt voorbij. Je wilt graag bepaalde momenten later weer opnieuw beleven, zodat je het nog eens rustig in je op kunt nemen en je er nog heerlijk van kunt nagenieten.

Juist daarom is het zo fijn om tijdens jullie trouwdag een videograaf te hebben die alle mooie momenten van de dag vastlegt, zodat je deze altijd kunt terugkijken in een prachtige trouwfilm.

Mijn portfolio bestaat uit korte impressie video’s die ik na 1-2 dagen na de bruiloft aflever bij jullie! Zo kunnen jullie, familieleden en vrienden de trouwdag herbeleven en hebben jullie in tussentijd dat ik met de lange versie bezig ga al een video met hoogtepunten van jullie grote dag.

De eind trouwfilm duurt afhankelijk van het pakket gemiddeld tussen de 12 en 15 minuten. Deze lange trouwfilm staat i.v.m. de privacy nooit online.
Pakket samenstelling:

1 videograaf

Dronebeelden in overleg

Trouwfilm ~10 tot 15 min.

Youtube impressie (3-5 min.) binnen 2 dagen na de bruiloft online.

1 correctie ronde

Luxe USB Box

Kennismakings gesprek

Levertijd 2 – 4 weken.

Voor meer informatie en prijzen verwijs ik jullie door naar mijn website: www.captain-media.nl

2 Ervaringen

10101

Alles was echt top geregeld ! Communicatie was perfect ! Impressie en de film hadden we mooi snel gekregen ! En zag er prachtig uit! We zijn er heel blij mee en raden Jacob-Wouter aan.

10101

In 1 woord super! Captain Media heeft onze trouwdag prachtig in beeld gebracht. Je hebt gewoon niet door de dat hij aan het filmen is. En het eindresultaat was verbluffend! Communicatie was ook goed en duidelijk.

Pink Lemon Cards