Cake 5 maakt exclusieve bruidstaarten met oog voor detail.

Jullie huwelijksdag wordt een hele bijzondere dag met vele mooie momenten. Daarbij hoort natuurlijk een prachtige persoonlijke bruidstaart. Een bruidstaart die met liefde en plezier gemaakt wordt met verse ingrediënten.

Om de perfecte bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek. Daarbij zal ook een proeverij gehouden worden. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren

Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een service van Cake 5. Wij berekenen hiervoor geen kosten.

Op deze website van Top trouwbedrijven hebben wij een paar foto's ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze facebookpagina www.facebook.com/cake5nl of op onze website.

105 Ervaringen

10101

Op 25-7-2020 hebben wij mogen genieten van onze mooie dag, wij hebben onze bruidstaart laten ontwerpen bij Cake 5 en wat was die fantastisch mooi en vooral heel lekker.
Echt een top service, denken met je mee en de communicatie was super!
Cake 5 is in 1 woord TOP !

10101

Op 25-7-2020 hebben wij mogen genieten van onze mooie dag, wij hebben onze bruidstaart laten ontwerpen bij Cake 5 en wat was die fantastisch mooi en vooral heel lekker.
Echt een top service, denken met je mee en de communicatie was super!
Cake 5 is in 1 woord TOP !

10101

Super blij met Cake5. De taart was prachtig en heerlijk! Het contact was heel fijn en snel en alles was mogelijk! Zeker een aanrader!

10101

Superervaring met Cake 5! Onze bruidstaart was erg mooi en heel lekker! Dank!

10101

De taart was echt geweldig. Alleen maar goede dingen gehoord van onze gasten. De communicatie was heel fijn en snel en ik ben gewoon heel blij dat wij Cake5 hebben gekozen voor de taart voor onze mooi dag. Bedankt Pim en Claudia!

10101

Een super aanrader!

Onwijs lieve mensen die goed naar je wensen luisteren en onze taart perfect hebben gemaakt!

mijn moeder is geen taart fan maar deze heeft ze compleet opgegeten zo lekker was de taart.
Dus zoek je een mooie taart, absoluut bij cake5!

10101

De taart was helemaal gemaakt nav onze wensen. Ook de smaak werkelijk topie. Ook een aanrader indien je een taart voor een andere gelegenheid zoekt dan een trouwerij

10101

Onze ervaringen met Cake 5 zijn super! Een fijne en leuke voorbespreking gehad met Pim waarin al onze wensen zijn besproken, zowel in smaak als in ontwerp van de taart. Goed advies gekregen over de smaken en de communicatie met ons en met de locatie was goed. Veel complimenten gekregen over de mooie bruidstaart. Zeker een aanrader!

10101

Wij werden netjes uitgenodigd om onze wensen te bespreken en de mogelijkheden te proeven. Ze zijn open over de prijzen en denken erg graag met je mee. Kort na ons gesprek ontvingen wij de schetsen. Hier wilden wij nog wat wijzigingen in aanbrengen, dit was geen probleem. We ontvingen de nieuwe schets en mogelijke twijfels over de kleur werden weggenomen door Pim. De taart was op de dag zelf precies zoals wij voor ogen hadden en smaakte heerlijk! Wij, maar ook onze gasten waren enthousiast. De taart heeft een mooie indruk achter gelaten op de hele dag!

10101

Wij hebben destijds een gesprek gehad met Pim de Laat en meteen voelde wij een klik. Pim is een topper en luister goed naar al je wensen. Het contact verliep super en niet onbelangrijk, de taarten waren super! Wij hebben gekozen voor een taarten tafel met diverse taarten. Elke taart was lekker en we hebben enorm genoten. Super veel complimenten gehad, maar deze zijn dus allemaal voor jullie Pim & Claudia de Laat.

Nogmaals super bedankt!

Veel liefs,
Robin & Tiffanny de Keijzer

10101

Super fijne communicatie en super mooie taart voor onze bruiloft gemaakt! Je ziet dat ze passie hebben voor het vak!

10101
10101

We hebben een heel ontspannen, gezellig en correct gesprek gehad! We kregen de mogelijkheid diverse combinaties van smaken te proeven. De taart zag er geweldig uit. Wij en onze gasten hebben er enorm van genoten! Dankjulliewel!!

10101

Vanuit onze trouwlocatie Huize Bergen werd Cake 5 aangeraden als leverancier voor de taart.
Toen we binnen kwamen bij onze afspraak bij Cake 5 zijn we met veel vriendelijkheid en enthousiasme ontvangen door Pim. Wat we leuk vonden is dat je meteen binnen staat in de keuken en ziet waar jouw taart gemaakt gaat worden.
Na een ontzettend leuk gesprek werden onze wensen besproken en snapte Pim precies wat we graag zouden willen hebben. Hij liet voorbeelden van diverse soorten bloemen zien zodat we goed konden kiezen en liet ons duidelijk weten hoe het verder zou lopen zodat wij ons nergens druk over hoefde te maken tijdens de bruiloft. We hebben gelijk mogen proeven, een echt feestje want alle smaken waren heerlijk!
Nadat we wegreden hadden we echt een goed gevoel en toen de schets van de taart een weekje later binnen kwam, werd dit gevoel nogmaals bevestigd. Het was precies wat we wilden!
Op onze bruiloft stond de taart helemaal klaar op het juiste moment, prachtig uitgevoerd en ontzettend lekker!

Cake 5 maakt niet alleen prachtige taarten, ze besteden ook veel tijd aan klantcontact. Het gesprek was erg leuk en informeel, wat wij erg prettig vonden.
Pim is heel enthousiast over zijn vak en dat was fantastisch om te zien. Daarna werden we steeds goed geïnformeerd zodat je zonder taart-stress aan je bruiloft kan beginnen.
Wij raden Cake 5 zeker aan iedereen aan!

10101

Fantastisch lekker taart een echte eyecatcher. De taart was de perfecte aanvulling op onze dag.

10101

Na een prettig kennismakingsgesprek en proeverij heeft Cake 5 voor ons een fantastische bruidstaart gemaakt. De smaakcombinaties waren geweldig en de taart kwam qua uiterlijk helemaal over met onze ideeën en wensen. Bedankt Pim en Claudia!

10101

. De taart was super mooi en de bloemen waren perfect gelukt! Dezelfde als het bruidsboeket.

9,0101

Cake5 heeft een supermooie taart geleverd in stijl van onze trouwkaart. Hij was heerlijk.

9,0101

“Vanaf het eerste persoonlijke contact met Pim was er een goede klik. Hij stelde veel vragen en gaf suggesties i.v.m. smaken (een cake met Rum en ginger ale, geen probleem, doe we even). Hij was volledig mee met ons verhaal en de sfeer dat we wilden brengen. Ook gingen zij net dat extra stapje verder door ons logo als topper uit te werken en de taart persoonlijk te komen afzetten op locatie. Wil je graag een mooie en lekkere taart, met oog voor details uitgewerkt tot in de puntjes? Dan moet je bij Pim en Claudia zijn! Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je echt krijgt wat je in gedachte hebt en meer!

10101

Fijne communicatie en goede afhandeling. De taart was erg mooi en lekker!

10101

Super lieve mensen die alle tijd voor je vrijmaken om de mooiste en lekkerste taart samen te stellen!! De bruidstaart was super mooi en vooral heel lekker!! We hebben er onwijs van genoten samen met al onze gasten!!

9,5101

We hebben een mooie en vooral lekkere taart gekregen. Tijdens een leuk gesprek onze wensen besproken. De taart ere door cake5 op locatie bezorgd

10101

“Cake5 maakt zeer mooie en vooral smaakvolle bruidstaarten. Iedereen wilde nog een stuk!”

10101

Wij hebben onze trouwtaart en petit fours bij cake 5 laten maken. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Pim neemt uitgebreid de tijd om al onze wensen te bespreken en denkt goed met ons mee. We hadden een heel fijn gesprek, er werdt ook alle tijd voor ons genomen. De taart en Petit Fours waren heerlijk en mooie gemaakt zoals besproken. We kregen ook veel complimenten van de gasten. Zeker een aanrader!!!”

9,0101
10101

Vanaf het eerste contact met Cake5 zijn wij zeer positief. Bij het inplannen van de afspraak werd er met ons meegedacht i.v.m. het werk van mijn man. Het gesprek was zeer prettig en wij werden helemaal enthousiast van de ideeën van Pim en Claudia. Wat wij bedacht hadden, wisten zij zo aan te vullen dat het nog beter werd dan wij konden bedenken. Na het gesprek ontvingen wij per mail de schets die Claudia gemaakt had voor het ontwerp en vanaf dat moment konden wij niet meer wachten om het eindresultaat te kunnen aanschouwen. In de tussentijd verliep de communicatie prima en we vonden het erg prettig dat ze zelf contact opnamen met de locatie voor het bezorgen van de taart, zodat wij daar geen zorgen voor hadden.
Op de bruiloft zelf waren wij blij verrast met het eindresultaat. De taart was zoals besproken was én zelfs nog iets beter! Alle gasten waren razend enthousiast over het ontwerp en de taart is tot op de laatste kruimel opgegaan. De bovenste laag, welke gemaakt was om te bewaren, heeft inmiddels een mooi plekje in huis gekregen, zodat we een mooi aandenken hebben.
Ik kan iedereen Cake5 voor 100% aanraden!

9,5101

Superservice, alles kan, alles mag en niets is te gek! Het zijn vakmensen, komen eerlijk en gewoon over, gezellig om mee te babbelen en ze maken heerlijke kunstwerken!!

10101

Een internationaal huwelijk!
Eind juli trouwden wij in Vught. Tijdens de voorbereiding van het huwelijk hebben wij veel onderzoek gedaan naar de huwelijkstaart. Wij wonen in Engeland en na een datum te hebben afgesproken met Cake5 hebben wij onze vlucht geboekt en zijn wij langs gegaan bij meerdere kaartleveranciers. Cake5 was hierbij een duidelijke winnaar. Ik bak zelf erg veel en ben bekend met het tafereel waarbij de taart er heel mooi uit zien maar niet smaakt of droog is (ook wel bekend als de Amerikaanse aanpak) Dit is bij Cake5 absoluut niet het geval. Het deeg is luchtig en zacht, en de vullingen zijn vol van smaak, zonder vieze smaakstoffen die alles naar wine-gums of snoepbanaantjes laat smaken. Ze gebruiken de vruchten voor de smaak van de vrucht, zoals het hoort! Bij de afspraak neemt Pim meteen hoogte van jou ideeën voor een ontwerp en laat voorbeelden zien van wat mogelijk zou kunnen zijn. Hierbij is Cake5 ook heel flexibel, wij bedachten ons namelijk een paar weken later nadat we een geweldig taart ontwerp tegen kwamen op het internet. Cake5 heeft dit ontwerp als uitgangsfase gebruikt maar heeft er zijn eigen draai aan gegeven, welke eerst besproken is met ons! En het resultaat was geweldig!! Voor gasten met een lactose of gluten intolerantie zijn teven aparte pavlova’s gemaakt, overal wordt aan mee gedacht! Wij zijn super tevreden met Cake5’s dienstverlening! De communicatie op afstand verliep voorspoedig en werd aangevuld met schetsen! De smaken zijn om van te dromen! Ik zou zeggen ga er voor want een service nog taart vind je zelden ergens anders!”

10101

Onze trouwtaart was een kunstwerk! Zowel het design als de smaak.

10101

Niet twijfelen gewoon doen! Lekkerste taart ooit.

10101

Top taarten

10101

Top taarten

10101
10101

Top kwaliteit en originaliteit

10101

Fantastisch bedrijf met zeer passievolle professionals, die de mooiste en lekkerste taarten bakken en bovendien zeer klantvriendelijk zijn! Alle eigenschappen om met recht bij de top te horen!

10101

Jullie verdienen het zeer zeker,heeeel mooie producten en erg lekker.
Jullie houden zeer zeker ook rekening met wat de klant wil.

Pink Lemon Cards