Cake 5 maakt exclusieve bruidstaarten met oog voor detail.

Jullie huwelijksdag wordt een hele bijzondere dag met vele mooie momenten. Daarbij hoort natuurlijk een prachtige persoonlijke bruidstaart. Een bruidstaart die met liefde en plezier gemaakt wordt met verse ingrediënten.

Om de perfecte bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek. Daarbij zal ook een proeverij gehouden worden. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren

Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een service van Cake 5. Wij berekenen hiervoor geen kosten.

Op deze website van Top trouwbedrijven hebben wij een paar foto’s ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze instagrampagina www.instagram.com/cake5nl of op onze website. www.cake5.nl

123 Ervaringen

10101

Het is jammer dat we geen foto kunnen toevoegen. Wij zijn afgelopen augustus getrouwd en war hebben we ondanks alle ellende op dit moment in de wereld genoten van onze dag. Deze was niet zo mooi geweest als het niet tot in detail af was!! De taart van Cake 5 stond te shinen als kunstwerk tussen alle andere kunstwerken op die locatie. Onze gasten zijn er langs gelopen richting de ceremoniezaal en het was toen al een eyecatcher en onderwerp van gesprek. Nadat iedereen hem zag staan bij het aansnijden en hadden geproefd was de beleving helemaal compleet. Samen met de bijpassende bubbels was het een ware smaaksensatie die onze dag af maakte!

10101

Wat fijn dat Cake 5 in deze rare tijd hun agenda had vrijgemaakt voor alle bruiloften die nog een werkelijk verrukkelijke taart zochten!
Wat hebben wij genoten. Hele fijn communicatie en onwijs prettig om al vooraf een prachtig handgetekende versie te mogen zien! Nogmaals bedankt!!!

10101

“In een woord? Geweldig! Pim en Claudia hebben ons super geholpen in deze ongelooflijk rare tijden. We begonnen met een taart voor 50 personen, maar dat ging allemaal niet helaas, en we zijn geeindigd met prachtige dozen met champagne en bedrukte macarons. Bij elke stap hebben ze ons super goed geholpen. Zeer professioneel maar vooral ook heel warm en persoonlijk. Volgend jaar gaan we er opnieuw voor en dan mét taart.”

10101

“In een woord? Geweldig! Pim en Claudia hebben ons super geholpen in deze ongelooflijk rare tijden. We begonnen met een taart voor 50 personen, maar dat ging allemaal niet helaas, en we zijn geeindigd met prachtige dozen met champagne en bedrukte macarons. Bij elke stap hebben ze ons super goed geholpen. Zeer professioneel maar vooral ook heel warm en persoonlijk. Volgend jaar gaan we er opnieuw voor en dan mét taart.”

10101

“In een woord: Fantastisch! Pim en Claudia zijn enthousiast, creatief en denken graag mee. Om maar met de taart te beginnen, we hadden weinig wensen en wisten ook niet wat we konden verwachten maar de schets van Claudia was identiek aan het eind resultaat – perfect in thema! De smaak kende we al van het proeven bij Pim, wat overigens echt geen straf is (wel raden we aan van te voren niets te eten want je krijgt flinke stukken te proeven en ze zijn allemaal lekker!) Toch was hij nog lekkerder op de dag zelf, cake5 blijft je verrassen. Vanwege corona toch wat onzekerheden, we hadden tot een dag van te voren de mogelijkheid de taart op te schuiven naar een andere datum. Maar Pim is niet alleen een goede bakker hij leeft mee en is een top vent, want wanneer de trouwambtenaar van de gemeente plots ziek is de dag van te voren, komt hij je ook nog verrassen als ambtenaar van burgerlijke stand zodat je huwelijk wel door kan gaan! Kortom: lieve mensen, pracht bedrijf en een lekkere en mooie taart! <3"

9,5101

Super lekkere én mooie taart. Fijn contact met Pim om al onze voorkeuren te bespreken. Flexibel toen de bruiloft veranderde van datum ivm corona.

9,0101

Zeer goede ervaring met Cake 5, Pim en Claudia zijn zeer enthousiatst en denken goed mee. Verder zijn ze flexibel en leveren volgens afspraak. En de taart was ook nog erg lekker : ).

10101

Gezellig gesprek gehad voordat de taart werd besproken! Er wordt oprechte interesse getoond.

De taart bespreking was ook heel fijn, onze wensen zijn 1op1 overgenomen e de taart zag er fantastisch uit en smaakte voortreffelijk!

10101

Onze bruidstaart was super!!!
Helemaal zoals we wilden.
En…… was ook erg lekker
De bespreking over de taart ging heel relaxt
Cake5 is echt een aanrader!!!

10101

Top bedrijf! Wij wisten niet precies wat voor taart we wilde, maar doormiddel van een paar vragen wist Pim precies een taart naar onze wens te maken. Niets meer dan lof.”

10101

Het mooie aan het lekkere koppelen. Dat weten Pim en Claudia van Cake 5 voor mekaar te krijgen. Beiden kunnen ze gedachten lezen, althans de onze. Hoe wij het zagen, zetten zij neer op tafel. Een taart om letterlijk je vingers van af te likken.

Ze blinken uit in:
1) Ontwerp: hoe moeilijk is het soms om je chaotische gedachten op papier te kunnen zetten? Een bloemetje hier, een vlaggetje daar,… Toch waren wij met het eerste ontwerp meteen tevreden.

2) Perfectie en detaillering: gladgestreken fondant, perfecte kleurencombinatie- en overgang én als extra detail werd er gewerkt met eetbare hibiscusbloemen en een echte paradijsvogelbloem. Wij herbeleefden het aanzoek in Zuid-Afrika!

3) Smaak: daar is dan het moment van proeven. Jeetje, hoe moeilijk is die keuze bij jullie. Alle smaken hebben een wel heel bijzondere en heerlijke nasmaak waardoor het haast onmogelijk was om te kiezen. De exotische smaak had dan ook onze voorkeur aangezien ons thema tropical was. Mhmmm, ik heb alweer zin om er een stukje van te eten.

4) Persoonlijke wensen: wat ik heel belangrijk vind, is dat je niet wordt gedwongen in een bepaalde richting. Het eerste contact met Pim voelde dan ook meteen goed aan. Hij denkt met je mee, maar dringt niets op. Er werd zoveel mogelijk rekening gehouden met hoe wij onze taart wilden. Een bloemetje meer? Geen probleem, ze hebben het zo voor elkaar.

Onze taart was niet zomaar geweldig. Hij was boven onze eigen verwachting. Als de gasten naar je toekomen en zeggen dat ze nog nooit zo een lekkere taart hebben gegeten dan mag je als taartenmaker trots zijn op je kunde. Wij zijn trots op jullie en kunnen alleen maar hopen dat we nog veel lekkers kunnen smullen.

Tropische groeten, Björn en Jennick

10101

Super enthousiaste Pim die ons warm ontving
Tijdens de eerste kennismaking klikte het al en de taart was verrukkelijk en goede persoonlijke service

10101

Alleen maar lof voor Pim en z’n vrouw, die een prachtige safaritaart hebben gemaakt voor onze bruiloft, levering in Beekse Bergen ook top gegaan ondanks corona.
Het was ook een verrukkelijke taart met enkel positieve reacties van gasten over de luchtigheid, frisheid en dat t niet een dikke laag van fondant was…

10101

Een hele gezellige en persoonlijke ambtenaar. Goede verhouding tussen het zakelijke deel en gezelligheid.

9,0101

De bruidstaart was precies op maat en heel mooi versierd met bloemen gelijk aan die uit ons bruidsboeket. De petit fourtjes voor de gasten waren exact de kleur van de bruidsjurk, Dustin ook hslemaal goed en als verrassing was er ook nog een flesh sparkling bij geleverd als toegift/present.

10101

Pim van Cake5 – Dank je wel voor de fantastische service en geweldige taart! Onze dag kon niet meer stuk… Daarnaast ben je ook nog eens een erg betrokken en gezellig persoon, leuk je te hebben mogen leren kennen!

10101

Vanaf begin af aan een goed gevoel gehad en goede communicatie gehad, ondanks de vreemde Corona situatie. De taart was prachtig en boven verwachting mooi (en lekker natuurlijk). Veel complimenten over gekregen. Bedankt voor de goede zorgen!

10101

Van Wege de Covid-19 crisis moesten we ons plan omgooien. Na overleg met Cake5 konden we kosteloos onze grote taart verzetten naar volgend jaar en een kleinere taart bestellen voor dit jaar. Super fijn deze medewerking in stressvolle tijden!

10101

Op 25-7-2020 hebben wij mogen genieten van onze mooie dag, wij hebben onze bruidstaart laten ontwerpen bij Cake 5 en wat was die fantastisch mooi en vooral heel lekker.
Echt een top service, denken met je mee en de communicatie was super!
Cake 5 is in 1 woord TOP !

10101

Op 25-7-2020 hebben wij mogen genieten van onze mooie dag, wij hebben onze bruidstaart laten ontwerpen bij Cake 5 en wat was die fantastisch mooi en vooral heel lekker.
Echt een top service, denken met je mee en de communicatie was super!
Cake 5 is in 1 woord TOP !

10101

Super blij met Cake5. De taart was prachtig en heerlijk! Het contact was heel fijn en snel en alles was mogelijk! Zeker een aanrader!

10101

Superervaring met Cake 5! Onze bruidstaart was erg mooi en heel lekker! Dank!

10101

De taart was echt geweldig. Alleen maar goede dingen gehoord van onze gasten. De communicatie was heel fijn en snel en ik ben gewoon heel blij dat wij Cake5 hebben gekozen voor de taart voor onze mooi dag. Bedankt Pim en Claudia!

10101

Een super aanrader!

Onwijs lieve mensen die goed naar je wensen luisteren en onze taart perfect hebben gemaakt!

mijn moeder is geen taart fan maar deze heeft ze compleet opgegeten zo lekker was de taart.
Dus zoek je een mooie taart, absoluut bij cake5!

10101

De taart was helemaal gemaakt nav onze wensen. Ook de smaak werkelijk topie. Ook een aanrader indien je een taart voor een andere gelegenheid zoekt dan een trouwerij

10101

Onze ervaringen met Cake 5 zijn super! Een fijne en leuke voorbespreking gehad met Pim waarin al onze wensen zijn besproken, zowel in smaak als in ontwerp van de taart. Goed advies gekregen over de smaken en de communicatie met ons en met de locatie was goed. Veel complimenten gekregen over de mooie bruidstaart. Zeker een aanrader!

10101

Wij werden netjes uitgenodigd om onze wensen te bespreken en de mogelijkheden te proeven. Ze zijn open over de prijzen en denken erg graag met je mee. Kort na ons gesprek ontvingen wij de schetsen. Hier wilden wij nog wat wijzigingen in aanbrengen, dit was geen probleem. We ontvingen de nieuwe schets en mogelijke twijfels over de kleur werden weggenomen door Pim. De taart was op de dag zelf precies zoals wij voor ogen hadden en smaakte heerlijk! Wij, maar ook onze gasten waren enthousiast. De taart heeft een mooie indruk achter gelaten op de hele dag!

10101

Wij hebben destijds een gesprek gehad met Pim de Laat en meteen voelde wij een klik. Pim is een topper en luister goed naar al je wensen. Het contact verliep super en niet onbelangrijk, de taarten waren super! Wij hebben gekozen voor een taarten tafel met diverse taarten. Elke taart was lekker en we hebben enorm genoten. Super veel complimenten gehad, maar deze zijn dus allemaal voor jullie Pim & Claudia de Laat.

Nogmaals super bedankt!

Veel liefs,
Robin & Tiffanny de Keijzer

10101

Super fijne communicatie en super mooie taart voor onze bruiloft gemaakt! Je ziet dat ze passie hebben voor het vak!

10101
10101

We hebben een heel ontspannen, gezellig en correct gesprek gehad! We kregen de mogelijkheid diverse combinaties van smaken te proeven. De taart zag er geweldig uit. Wij en onze gasten hebben er enorm van genoten! Dankjulliewel!!

10101

Vanuit onze trouwlocatie Huize Bergen werd Cake 5 aangeraden als leverancier voor de taart.
Toen we binnen kwamen bij onze afspraak bij Cake 5 zijn we met veel vriendelijkheid en enthousiasme ontvangen door Pim. Wat we leuk vonden is dat je meteen binnen staat in de keuken en ziet waar jouw taart gemaakt gaat worden.
Na een ontzettend leuk gesprek werden onze wensen besproken en snapte Pim precies wat we graag zouden willen hebben. Hij liet voorbeelden van diverse soorten bloemen zien zodat we goed konden kiezen en liet ons duidelijk weten hoe het verder zou lopen zodat wij ons nergens druk over hoefde te maken tijdens de bruiloft. We hebben gelijk mogen proeven, een echt feestje want alle smaken waren heerlijk!
Nadat we wegreden hadden we echt een goed gevoel en toen de schets van de taart een weekje later binnen kwam, werd dit gevoel nogmaals bevestigd. Het was precies wat we wilden!
Op onze bruiloft stond de taart helemaal klaar op het juiste moment, prachtig uitgevoerd en ontzettend lekker!

Cake 5 maakt niet alleen prachtige taarten, ze besteden ook veel tijd aan klantcontact. Het gesprek was erg leuk en informeel, wat wij erg prettig vonden.
Pim is heel enthousiast over zijn vak en dat was fantastisch om te zien. Daarna werden we steeds goed geïnformeerd zodat je zonder taart-stress aan je bruiloft kan beginnen.
Wij raden Cake 5 zeker aan iedereen aan!

10101

Fantastisch lekker taart een echte eyecatcher. De taart was de perfecte aanvulling op onze dag.

10101

Na een prettig kennismakingsgesprek en proeverij heeft Cake 5 voor ons een fantastische bruidstaart gemaakt. De smaakcombinaties waren geweldig en de taart kwam qua uiterlijk helemaal over met onze ideeën en wensen. Bedankt Pim en Claudia!

10101

. De taart was super mooi en de bloemen waren perfect gelukt! Dezelfde als het bruidsboeket.

9,0101

Cake5 heeft een supermooie taart geleverd in stijl van onze trouwkaart. Hij was heerlijk.

Pink Lemon Cards