Cake 5 maakt exclusieve bruidstaarten met oog voor detail.

Jullie huwelijksdag wordt een hele bijzondere dag met vele mooie momenten. Daarbij hoort natuurlijk een prachtige persoonlijke bruidstaart. Een bruidstaart die met liefde en plezier gemaakt wordt met verse ingrediënten.

Om de perfecte bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek. Daarbij zal ook een proeverij gehouden worden. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren

Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een service van Cake 5. Wij berekenen hiervoor geen kosten.

Op deze website van Top trouwbedrijven hebben wij een paar foto's ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze facebookpagina www.facebook.com/cake5nl of op onze website.

80 Ervaringen

10101

Vanaf het eerste contact met Cake5 zijn wij zeer positief. Bij het inplannen van de afspraak werd er met ons meegedacht i.v.m. het werk van mijn man. Het gesprek was zeer prettig en wij werden helemaal enthousiast van de ideeën van Pim en Claudia. Wat wij bedacht hadden, wisten zij zo aan te vullen dat het nog beter werd dan wij konden bedenken. Na het gesprek ontvingen wij per mail de schets die Claudia gemaakt had voor het ontwerp en vanaf dat moment konden wij niet meer wachten om het eindresultaat te kunnen aanschouwen. In de tussentijd verliep de communicatie prima en we vonden het erg prettig dat ze zelf contact opnamen met de locatie voor het bezorgen van de taart, zodat wij daar geen zorgen voor hadden.
Op de bruiloft zelf waren wij blij verrast met het eindresultaat. De taart was zoals besproken was én zelfs nog iets beter! Alle gasten waren razend enthousiast over het ontwerp en de taart is tot op de laatste kruimel opgegaan. De bovenste laag, welke gemaakt was om te bewaren, heeft inmiddels een mooi plekje in huis gekregen, zodat we een mooi aandenken hebben.
Ik kan iedereen Cake5 voor 100% aanraden!

9,5101

Superservice, alles kan, alles mag en niets is te gek! Het zijn vakmensen, komen eerlijk en gewoon over, gezellig om mee te babbelen en ze maken heerlijke kunstwerken!!

10101

Een internationaal huwelijk!
Eind juli trouwden wij in Vught. Tijdens de voorbereiding van het huwelijk hebben wij veel onderzoek gedaan naar de huwelijkstaart. Wij wonen in Engeland en na een datum te hebben afgesproken met Cake5 hebben wij onze vlucht geboekt en zijn wij langs gegaan bij meerdere kaartleveranciers. Cake5 was hierbij een duidelijke winnaar. Ik bak zelf erg veel en ben bekend met het tafereel waarbij de taart er heel mooi uit zien maar niet smaakt of droog is (ook wel bekend als de Amerikaanse aanpak) Dit is bij Cake5 absoluut niet het geval. Het deeg is luchtig en zacht, en de vullingen zijn vol van smaak, zonder vieze smaakstoffen die alles naar wine-gums of snoepbanaantjes laat smaken. Ze gebruiken de vruchten voor de smaak van de vrucht, zoals het hoort! Bij de afspraak neemt Pim meteen hoogte van jou ideeën voor een ontwerp en laat voorbeelden zien van wat mogelijk zou kunnen zijn. Hierbij is Cake5 ook heel flexibel, wij bedachten ons namelijk een paar weken later nadat we een geweldig taart ontwerp tegen kwamen op het internet. Cake5 heeft dit ontwerp als uitgangsfase gebruikt maar heeft er zijn eigen draai aan gegeven, welke eerst besproken is met ons! En het resultaat was geweldig!! Voor gasten met een lactose of gluten intolerantie zijn teven aparte pavlova’s gemaakt, overal wordt aan mee gedacht! Wij zijn super tevreden met Cake5’s dienstverlening! De communicatie op afstand verliep voorspoedig en werd aangevuld met schetsen! De smaken zijn om van te dromen! Ik zou zeggen ga er voor want een service nog taart vind je zelden ergens anders!”

10101

Onze trouwtaart was een kunstwerk! Zowel het design als de smaak.

10101

Niet twijfelen gewoon doen! Lekkerste taart ooit.

10101

Top taarten

10101

Top taarten

10101
10101

Top kwaliteit en originaliteit

10101

Fantastisch bedrijf met zeer passievolle professionals, die de mooiste en lekkerste taarten bakken en bovendien zeer klantvriendelijk zijn! Alle eigenschappen om met recht bij de top te horen!

10101

Jullie verdienen het zeer zeker,heeeel mooie producten en erg lekker.
Jullie houden zeer zeker ook rekening met wat de klant wil.

10101

Bij cake5 Exclusie cakes zijnde ook erg exclusieve zei luisteren naar je wensen

10101

It was great!

8,0101

Goed meegedacht prachtig ontwerp! Was super mooi en lekker!

10101

Jullie zijn gewoon top mensen

10101

Echte kunstwerken!!! Mooi fotomoment en eigenlijk te mooi om op te eten. Daar in tegen smaakte hij ook geweldig. Er zijn veel bedrijven die creatief taarten maken maar Cake5 steekt er met kop en schouders bovenuit. Betrokken, persoonlijk en perfecte vertaling van onze wensen in een eetbaar kunststuk. Claudia en Pim hebben een Toptrouwbedrijf.

10101

Echte kunstwerken!!! Mooi fotomoment en eigenlijk te mooi om op te eten. Daar in tegen smaakte hij ook geweldig. Er zijn veel bedrijven die creatief taarten maken maar Cake5 steekt er met kop en schouders bovenuit. Betrokken, persoonlijk en perfecte vertaling van onze wensen in een eetbaar kunststuk. Claudia en Pim hebben een Toptrouwbedrijf.

10101

Prachtige taarten! Persoonlijk; alles is mogelijk. En daarbij smaken ze ook echt heerlijk!

10101

Zij maken de mooiste en lekkerste taarten, maken het feest compleet!

10101

Cake 5 maakt met heel veel liefde en passie prachtige bruidstaarten die qua vormgeving en smaak van kwalitatief hoog niveau zijn! En dit met veel betrokkenheid bij en aandacht voor het bruidspaar. Een welverdiende 10!

10101
10101

Maakt super mooie taarten die verrukkelijk smaken ook de macarons en de cake-away’s zijn echt heerlijk. Goede service en contact met de eigenaars

8,4101

Zeer mooie en lekkere taarten

10101

Lieve Pim en Claudia
Als iemand het verdient zijn jullie het wel
Top hoe jullie het altijd weer voor elkaar krijgen de mooiste taarten te voorschijn te toveren

10101
9,0101
9,3101

Top bedrijf mooie producten met veel liefde berijd

10101
10101

Heerlijke taarten en waanzig mooie decoratie! Echt een feest en iedere keer een verassing!

10101
10101

Professioneel bedrijf dat luistert naar de wens van de klant. Hele mooie en vooral lekkere taarten en tractaties.

10101
10101

Ziet er prachtig uit en smaakt fantastisch!

10101

In een woord: geweldig

8,9101
10101

Zo blij met het contact met Cake 4!! Maken heerlijke taarten en je voelt je meteen welkom! Al bij het eerste gesprek! Ze verdienen het echt om de winnaar te zijn!!

Pink Lemon Cards