“ The impossible is possible “

By Nathalie is een cateringbedrijf dat bruiloften uniek, op maat en met oog voor detail verzorgt

Of dat in jullie achtertuin is, bij een romantisch kasteel, in het bos of op een andere locatie, wij vertalen jullie wensen naar een concept op maat, samen met vakkundige en betrouwbare leveranciers, zo kunnen we jullie ook koppelen aan een weddingplanner die jullie kan adviseren en totaal kan ontzorgen in het voortraject ,op de dag zelf, en zelfs daarna!

Benieuwd naar de mogelijkheden?, deze zijn eindeloos, dat maakt ons werk ook zo afwisselend en uniek.

Ben net terug uit Italië, en wel de hak van de laars, veel inspiratie opgedaan,
Voor 2023 zetten we dan ook graag in op de “ Italian Wedding”
Met de lekkerste Italiaanse streek gerechten, lang gedekte tafels, met veel olijftakken en citroenen, de lekkerste koffie, limoncello.s, en cocktails, “ Need i say more….?”

23 Ervaringen

10101

By Nathalie heeft afgelopen September de catering voor ons huwelijk verzorgd en dit was tot in de puntjes geregeld! We hadden in de middag een grazing table en sweet table en in de avond een 4-gangen diner met aansluitend hapjes tijdens de feestavond. Alles was van topkwaliteit en smaakte heerlijk!! Ook de bediening was super georganiseerd en je kon zien dat ze veel ervaring hebben. We hebben nadien ook enorm veel positieve reacties gehad van onze gasten! Ik kan Nathalie en haar team aan iedereen aanraden, het zijn toppers!!

10101

Alles wat Nathalie maakt ziet er ongelofelijk mooi uit en smaakt heerlijk. Ieder gerecht is een beleving! TOP!

10101

Een echte TOP-vakvrouw!

10101

TOP ???????? ik ben gewoon een grote fan!

10101

Nathalie heeft onze wensen vertaalt naar werkelijkheid en veel meer dan dan. Aan alles en iedereen was gedacht, tot in het kleinste detail. Iedereen heeft het naast de zeer smaakvolle gerechten nog steeds over de uitermate vriendelijke service. Aan Nathalie denken we voortaan voor elke speciale gelegenheid!

10101
10101

Alles klopt bij by Nathalie taste and style. Uitzonderlijk goed eten, creatieve en orginele opmaak van de gerechten en ook Nathalie zelf en iedereen erom heen is zeer prettig. Een dikke 10!

10101

Ik ben FAN

10101
10101
10101

By Nathalie heeft de culinaire invulling verzorgd tijdens ons huwelijk. Al vanaf het eerste contact was er een klik en hadden we een goed gevoel. Wat een enthousiasme en wat een passie heeft Nathalie voor haar vak! Nathalie is vriendelijk, flexibel en luisterde heel goed naar onze wensen. Dat heeft ze vervolgens vertaald in een mooi voorstel: een prachtige sweet table met 3 overheerlijke taarten met kleurrijke bloemen en macarons, heerlijke amuses tijdens de borrel en een fantastisch 7-gangen walking dinner. Op onze trouwdag 14 oktober in Het Witte Kasteel was alles tot in de puntjes verzorgd, echt geweldig! De gerechten werden opgediend als prachtige plaatjes op mooi servies. Onze gasten zijn echt culinair verwend, precies zoals we dat wilden. We hebben heel veel complimenten ontvangen over het heerlijke eten. Team By Nathalie hartelijk bedankt, het was echt top!

10101

De passie, liefde en culinaire kunde wordt door Nathalie en alle medewerkers van By Nathalie geweldig gepresenteerd. Het is echt een team waar je op kunt bouwen en zij weten catering echt tot een hoogstandje te tillen. Ik kan By Nathalie van harte aanbevelen en als weddingplanner is het iedere keer genieten van de fijne samenwerking.

10101
10101

Het was een heerlijk diner dat we hebben gehad, Nathalie was heel profesioneel maar ook gezellig. Alles liep op rolletjes. Ik kan niets negatiefs zeggen. De snacks tussendoor tijdens het feest waren apart en lekker. Iedereen praat er nog steeds positief over. Ze heeft een uitstekende indruk gemaakt op onze trouwerij.

10101

Ben je op zoek naar een stijlvolle culinaire invulling? Dan ben je bij By Nathalie aan het juiste adres! Zij zorgt voor een onvergetelijke belevenis waarbij ze luistert naar de wensen en ideeën van het bruidspaar. Ik vind het heel fijn om met Nathalie samen te werken. Ze is enthousiast, vriendelijk en gastvrij. Haar service is top. Soms mag ik als weddingplanner meegenieten van het diner. De gerechten zien er prachtig uit en smaken fantastisch. Ook ik kan By Nathalie aan iedereen aanraden.

10101

Nathalie is een hele fijne vakvrouw om mee samen te werken. Ze is een vakidioot en is telkens weer verrassend. Ook is niets haar te veel en is samenwerken met haar een feestje op zich.

9,0101

Creatieve catering met passie

10101

Nathalie is een super aardige vrouw die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes naar wens geregeld wordt. Op onze bruiloft hebben we heerlijk gegeten en kregen alleen maar positieve reacties van onze gasten. Het was ontzettend fijn om met haar samen te werken en zou haar aan iedereen aanraden!

10101

Nathalie denkt supergoed mee en ook op de dag zelf is alles perfect verzorgd. Het eten was erg lekker en de bediening was heel attent, we zijn de hele dag lekker in de watten gelegd!

10101

Wauw wauw wauw! Wat hebben wij en al onze gasten genoten van jou lekkere en prachtige gerechten. We hebben van iedereen goede reacties gehad. Een aanrader voor iedereen!

10101

Nathalie is een kei in haar vak! Enorm betrokken en denkt mee. Ze heeft onze bruiloft in het bos geweldig verzorgd met een 3 gangen diner op locatie, een enorm lieve crew die aan alles dacht! aanrader!

10101

Ik heb al vaker de eer gehad om met By Nathalie te mogen samenwerken. Dit is altijd keer op keer helemaal top! De service en kwaliteit is altijd erg hoog. Alle gerechten zien er altijd super mooi en stijlvol uit. En de smaak is van hoog niveau. Als Nathalie in de keuken is, is het altijd ontzettend gezellig. Ook is de samenwerking over de styling van de tafel altijd erg fijn. Ze denkt erg mee en samen maken we altijd mooie dingen. By Nathalie kan ik daarom iedereen aanraden.

10101

Het is fantastisch samenwerking met Nathalie. Een echt culinair hart met de lekkerste creatieve ideeën voor een verrassend diner of aperitief. Niks is haar te gek en ze denkt ook super fijn mee met alles. Een hart van goud waarmee ze prachtige gerechten creëert die niet alleen mooi zijn maar ook heerlijk smaken. Icm een fijn gastvrijheidsteam weet zij elk event een feestje te maken!

Pink Lemon Cards