Huur een exclusieve trouwauto!

Jullie trouwdag. Een trouwdag moet tot in de puntjes perfect zijn. De dag waarop je wilt dat álles klopt. Een soepel maatpak, die ene oogverblindende trouwjurk en natuurlijk een super romantische en idyllische trouwlocatie. Maar je wil in elk geval een gave trouwauto. Trouw dan in een echte supercar! Planning via de weddingplanner, de ceremoniemeester overal heb jij aan gedacht, maar toch duurt die make-up langer of er ontbreekt iets wat je niet kon voorzien, dan loopt die lang voorbedachte planning toch uit. Met een supercar van Buena Vida is dit wel het laatste dat zal gebeuren, sterker nog, je kunt er tijd mee inhalen. Zo snel als de supercars zijn. Echter alles onder hoge verantwoordelijkheid natuurlijk, maar leuk is het wel en de perfecte oplossing. Een belevenis voor jou, je partner en alle aanwezigen. Ze horen jullie al mijlen ver aankomen rijden. Wat is dit nu precies? Dan verschijnen jullie om de hoek en het klappen begint!

5 Ervaringen

10101

Wij hadden de Rolls Royce gehuurd en het was echt perfect geregeld via Buena Vida Supercars

10101

Wij hadden allebei een auto gehuurd bij buena vida. Mijn man had de witte Lamborghini en ik de witte dodge challenger. Allebei een goed gevoel gekregen door diegene die ons had geholpen. Een testrit gemaakt en daarna genoten van onze mooie dag! Enorm bedankt! Ook dankzij jullie was onze trouwdag een succes!

10101

Een hele mooie dag gehad door de top service alles goed geregeld en de auto was top

10101

Ik was op zoek naar een leuke auto voor een bruiloft. Uitgekomen op de Lamborghini Urus. In het gehele traject contact gehad met Danny. Vriendelijke vent. Vervolgens akkoord gegeven op de offerte en de factuur betaald. Op de dag van reservering stond de wagen netjes klaar, gepoetst en wel. Na een korte gebruiksinstructie heb ik (op advies van Buena Vida) een duidelijk before filmpje gemaakt van de staat van de auto, om eventuele discussie punten later te voorkomen. Ik heb de wagen meegehad. Vervolgens op tijd weer terug gezet. Nog een filmpje gemaakt van de auto. Danny gaf aan over 2 weken even terug te bellen voor de borg, omdat ze evt. boetes e.d. dan kunnen inhouden op die manier. Na 2 weken Danny gebeld, die heeft het binnen 2 dagen terug gestort. Kortom, een fijne ervaring en een heel mooi bedrijf!

10101

Geweldige ervaring!

Pink Lemon Cards