Hi, mijn naam is Rochelle en ik ben een gediplomeerd weddingplanner met passie voor jullie liefdesverhaal! Door te luisteren naar jullie wensen en wat jullie liefde zo bijzonder maakt, ga ik zorgen voor die persoonlijke touch. Door mijn creativiteit wil ik jullie dag uniek en betekenisvol maken. Met mijn persoonlijke aanpak zorg ik dat jullie zorgeloos kunnen genieten van (de aanloop naar) jullie grote dag.

Zelf de bruiloft plannen maar de coördinatie op de dag zelf uit handen geven? Ook dan sta ik voor jullie klaar! Door Bubbles & Kisses in te huren als ceremoniemeester neem ik al jullie zorgen op de dag zelf uit handen en kunnen zowel jullie als jullie gasten optimaal genieten op jullie mooie dag. Op deze manier leg je geen vrienden of familieleden deze belangrijke taak op en kunnen ook zij ieder moment van de dag meemaken.

Hebben jullie geen idee waar te beginnen of lopen jullie tegen bepaalde zaken aan? Ik denk graag met jullie mee om de juiste locatie en leveranciers te vinden, maar ook om jullie te adviseren bij bepaalde keuzes. Als weddingplanner weet ik precies waar op te letten en waar aan te denken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Stuur mij een berichtje of plan een vrijblijvend gesprek in.

4 Ervaringen

10101

Rochelle is een briljante weddingplanner. Ze weet rust te bewaren, heeft compleet overzicht, oog voor detail, geeft steun en support ook op de momenten dat je eigenlijk nog niet door hebt dat je die steun heel goed kunt gebruiken. Ze geeft gas als het nodig is en ze is precies op het juiste moment op de juiste plek. Bovenal brengt ze veel warmte en oprechte blijdschap met zich mee, zowel voor, tijdens als na het huwelijk. Kortom, Rochelle is een dame waar je zowel praktisch als emotioneel op kunt bouwen.

Anne & Liz, getrouwd op 20 oktober 2022

10101

Rochelle maakte onze dag zorgeloos!
Wij beseften ons absoluut niet wat voor organisatie er kwam kijken bij de bruiloft. Het was dan ook een verademing om met Rochelle te mogen werken.

Zij heeft ons begeleid en ondersteund in alles. Van het selecteren van leveranciers, tot de planning en alles op de dag zelf. Wij konden volop genieten, omdat zij alles organiseerde.

Wij raden Rochelle absoluut aan, wanneer je op zoek bent naar een weddingplanner!

Rochelle: dank je wel voor alles!

10101

Rochelle heeft ons de zorgeloze trouwdag van onze dromen gegeven. Onze bruiloft, die als coronawedding al sinds 2020 grotendeels voorbereid in de koelkast stond, liep dankzij haar meedenkende, positieve en flexibele instelling op rolletjes.
Vanaf het moment dat Rochelle instapte als weddingplanner waren al die tijdrovende regelzaken uit onze handen. Van lastige onderhandelingen regelen tot decoreren, het opruimen en het zorgen dat iedereen was waar ze moesten zijn op het juiste moment: ze fikste het op de achtergrond of nam juist het roer in handen, precies wanneer dat moest. En met haar fijne, spontane persoonlijkheid is ze ook nog eens een aanwinst om erbij te hebben. Vrolijk, energiek, relaxed, attent, sociaal, gestructureerd, warm, en scherp op de details. Alle eigenschappen die je wilt in een weddingplanner! Ik schreeuw het van de daken: kies voor Bubbles&Kisses als je een weddingplanner zoekt. Je bent gek als je het niet doet.

10101

Op 23-04-2022 zijn mijn man en ik getrouwd, in Kasteel Kerckebosch in Zeist. We hebben een prachtige, fantastische, liefdevolle dag gehad en dit is echt mede dankzij de fantastische, lieve hulp van Rochelle. We hebben Rochelle leren kennen als een super goed meedenkende, lieve, geduldige, áltijd bereikbare (zelfs ’s avonds laat!), méga snel reagerende (love it!), vrolijke, gezellige, spontane meid! Ook onze familie, vrienden en de leveranciers met wie wij samenwerkten zijn zeer te spreken over Rochelle; ze is lief, maar ook super duidelijk.

Rochelle heeft ons echt enorm goed geholpen met …. Eigenlijk ALLES!
Ik kan niet eens bedenken waar ze niet bij heeft meegedacht; op een gegeven moment besprak ik echt álles met Rochelle, haha. Na ruim een jaar intensief contact met Rochelle te hebben gehad voelt zij inmiddels echt als een vriendin. En ik vind het geweldig dat de gasten op onze bruiloft ook echt zagen dat wij zo goed met elkaar overweg kunnen!

Ons contact verliep zo fijn, soepel en wat hebben we een lol gehad!
Duizend maal dank, lieve Rochelle. Ik hoop heel erg dat we contact houden en dat je nog heeeeeeeeeeeel erg veel bruidsparen nét zo’n geweldige dag (+ alle voorpret natuurlijk!) mag geven als Arjan en mij!

Een weddingplanner lijkt vooraf misschien wat overdreven en ‘decadent’, maar echt; wij hebben hier geen seconde spijt van gehad. Wij hadden ons geen bruiloft zonder Rochelle kunnen voorstellen; er komt ZOVEEL bij kijken.. Wij hadden al die regeldingen achter de schermen op de dag zelf echt niet willen overlaten aan onze ceremoniemeesters (de zussen), omdat zij dan toch belangrijke delen van de dag zouden hebben moeten missen.

Ik denk dat het al duidelijk is, maar toch wil ik afsluiten met:
Gaan jullie trouwen? En zoek jij een GOEDE weddingplanner?
GA VOOR ROCHELLE!

Pink Lemon Cards