Ga je binnenkort trouwen? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Waarschijnlijk zijn jullie dan ook op zoek naar een bruiloft DJ voor het feest. PAUL C4GE heeft al op vele bruiloften (maar ook andere feesten en podia) gestaan om met verschillende muziekstijlen de gasten te vermaken.
Uniek van Paul is dat hij naast de draaitafel ook zijn trompet meebrengt om met een aantal nummers mee te blazen. Check de foto’s en video’s op de website of op instagram om een indruk te krijgen wie Paul is en wat hij doet.

4 Ervaringen

10101

Voor onze bruiloft hadden wij Paul gevraagd als DJ.

Vooraf hadden we hiervoor een gesprek waarin wij aan konden geven wat onze wensen waren qua muziek maar ook qua lichten, geluid en extra’s. Hierin was Paul heel open en dacht goed mee. Deze tips waren erg handig en nuttig voor de dag zelf. Verder verliep het contact heel vlot via zowel mail als telefoon.

Op de dag zelf hebben we heel erg genoten van hoe Paul draaide en ook met zijn trompet meespeelde.
Hierdoor heeft hij er echt een mooi feest van gemaakt.

Kortom, zeker een aanrader!!

Paul Kooij
Wouw wat was het een mooie dag! Ook ik heb zeer genoten van jullie en alle vrienden en familie om jullie heen. Ze kwamen met leuke verzoekjes en iedereen had er zin in! Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk tot snel op een volgend feestje!
15-11-21
10101

Bruiloft Roos en Kees op 23-12-2019 in Kasteel Montfoort. In één woord geweldig! Vooraf onze keuze qua smaak doorgesproken met Paul en hij heeft op een fantastische wijze hieraan invulling gegeven. Het perfect aanvoelen van de sfeer en daarop inspelen, puik gedaan Paul. Ook de momenten waarop je met de trompet meespeelde gaven een extra dimensie aan de muziek. Mede door jouw bijdrage is het een onvergetelijke avond geworden. Onze dank daarvoor. Mensen zoeken jullie een goede DJ dan zijn jullie bij Paul zeker aan het goede adres.

Paul Kooij
Wouw Rosemarie en Kees, wat was het een mooi feest. jullie hadden de beste dansmoves meegenomen en de gezelligste vrienden en familie, Grappig hoe dat gaat elkaar ontmoeten op iemand anders bruiloft en dan bij jullie eigen feest te komen draaien. Ik heb er van genoten en bedankt voor alle mooie woorden. hopelijk tot een volgend feestje! #CelebrateLife
28-12-19
10101

Paul heeft fantastisch werk geleverd. Hij had nieuw materiaal mee, waar we erg over te spreken waren. Voorbereiding ging soepel, we hebben een playlist gedeeld ter inspiratie en op de dag zelf was iedereen aan het dansen dus dat werkte perfect. Kan Paul alleen maar aanraden. De live trompet is een leuke extra toevoeging!

Paul Kooij
Hee Daan en Fleur, wat was het een mooie avond zeg. Fijn dat jullie en jullie vrienden genoten hebben van het feest en de nieuwe show. Nogmaals gefeliciteerd en wie weet tot een volgend feestje.
07-10-19
10101

Paul was awesome!!! Especially the german songs we had wished were played absolutely on time although he played them for the first time at a party (as we know he had listened to our listed songs for one week in advance 😉 ) Furthermore we could enlarge the party for one hour spontaneously. Absolutely recommendable!!!

Pink Lemon Cards