Ga je binnenkort trouwen? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Waarschijnlijk zijn jullie dan ook op zoek naar een bruiloft DJ voor het feest. PAUL C4GE heeft al op vele bruiloften (maar ook andere feesten en podia) gestaan om met verschillende muziekstijlen de gasten te vermaken.
Uniek van Paul is dat hij naast de draaitafel ook zijn trompet meebrengt om met een aantal nummers mee te blazen. Check de foto’s en video’s op de website of op instagram om een indruk te krijgen wie Paul is en wat hij doet.

2 Ervaringen

10101

Paul heeft fantastisch werk geleverd. Hij had nieuw materiaal mee, waar we erg over te spreken waren. Voorbereiding ging soepel, we hebben een playlist gedeeld ter inspiratie en op de dag zelf was iedereen aan het dansen dus dat werkte perfect. Kan Paul alleen maar aanraden. De live trompet is een leuke extra toevoeging!

Paul Kooij
Hee Daan en Fleur, wat was het een mooie avond zeg. Fijn dat jullie en jullie vrienden genoten hebben van het feest en de nieuwe show. Nogmaals gefeliciteerd en wie weet tot een volgend feestje.
07-10-19
10101

Paul was awesome!!! Especially the german songs we had wished were played absolutely on time although he played them for the first time at a party (as we know he had listened to our listed songs for one week in advance 😉 ) Furthermore we could enlarge the party for one hour spontaneously. Absolutely recommendable!!!

Pink Lemon Cards