Ga je binnenkort trouwen? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Waarschijnlijk zijn jullie dan ook op zoek naar een bruiloft DJ voor het feest. PAUL C4GE heeft al op vele bruiloften (maar ook andere feesten en podia) gestaan om met verschillende muziekstijlen de gasten te vermaken.
Uniek van Paul is dat hij naast de draaitafel ook zijn trompet meebrengt om met een aantal nummers mee te blazen. Check de foto’s en video’s op de website of op instagram om een indruk te krijgen wie Paul is en wat hij doet.

19 Ervaringen

10101

We hebben een fantastisch feest gehad met DJ Paul C4GE en zijn collega-lightjockey. We zijn echt heel blij met hoe zij het licht en geluid verzorgd hebben. We hebben ook veel complimenten van onze gasten gehad. Zelf vonden we de lichteffecten en trompetstukken echt heel tof. Ook de gebruikte remixes en transities waren super. We hadden gevraagd om geen oorsuizen en een laag genoeg volume in de naastgelegen ruimte en ook dat ging perfect terwijl het in de feestzaal volop feest was. Het meest zijn we dan ook onder de indruk over hoe goed er naar onze wensen is geluisterd en dit in de praktijk is gebracht. We zagen ook hoe de muziekstijl live werd aangepast om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te hojden. We hebben echt een topavond gehad, heel erg bedankt!

Paul Kooij
Wouw wat een lieve woorden en wat goed om nog eens te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad op jullie feest avond. Wij hebben ontzettend genoten van de avond en kijken terug op een mooi feest. We wensen jullie alle liefde toe en geniet van de mooie herinneringen!
18-03-24
10101

Zeer geslaagde avond door het mooie optreden van Paul. Voorafgaande de avond eerst doorgenomen wat de mogelijkheden waren en wensen besproken, hierbij heeft Paul ons ondersteund en met goede tips uiteindelijk een super avond bezorgd Incl live trompet, echt een aanrader!
Paul weet met je wensenlijst er een geslaagd feestje van te maken. Achteraf nog een mooie opname van de avond ontvangen om nog eens terug te keren naar de avond 😉

10101

Wij hebben DJ PAUL C4GE ingehuurd om op onze bruiloft te spelen. Hij heeft er een geweldige avond van gemaakt! Hij heeft een schitterende openingsdans gemixt voor ons, draaide liedjes die perfect aansloten bij het hele publiek en vulde dat alles geweldig aan met live meespelen op de bugel en samen met de live saxofonist Jurgen. 10/10!!! Op een volgend feest gaan we hem weer uitnodigen!

Paul Kooij
Whoehoe, bedankt voor de mooie woorden. Wij hebben een hele leuke avond gehad! En ik zie jullie zeker graag op een volgend feestje!
10-11-23
10101

Een dikke 10. Paul C4GE heeft vanaf de eerste minuut het feest naar een ongekende hoogte gebracht. Zijn trompet skills maakte het helemaal af. Het was echt een toevoeging aan de avond. Het is dat we maar een keer trouwen, maar anders wist ik het wel.

Absolute aanrader.

Paul Kooij
Hey Kay en Valerie, Wat was het een fantastische avond! Jullie eigen muziek keuze paste ontzettend goed bij mijn eigen muziek smaak en jullie vrienden hebben leuke verzoekjes aangevraagd. Super leuk om te zien dat jullie weg gingen aan het eind van de avond en dat jullie vrienden nog even een half uurtje door konden feesten, maar dat jullie het zo leuk vonden dat jullie toch terug kwamen en het einde mee hebben gemaakt! Jullie zijn een geweldig stel en ik wens jullie het allerbeste. Wie weet tot een volgend feestje! groet Paul
30-08-23
10101

Wauw! Wij hadden Paul en Jurgen (saxofoon) geboekt voor onze bruiloft drie dagen geleden. Iedereen stond op de dansvloer en het dak ging eraf. Paul is erg prettig in contact en speelt goed in op de muzieksmaak van de zaal. Zij hebben het feest van onze bruiloft perfect gemaakt en ik zou ze aan iedereen aanraden. Dankjewel Paul en Jurgen!

Paul Kooij
Wat hadden jullie een mooie locatie uitgekozen voor jullie bruiloft. Wij vonden het fantastisch om de muziek te verzorgen en de lichtshow te regelen! Samen met de leuke verzoekjes van jullie vrienden en familie hebben we echt een hele leuke avond gehad. Wij genieten nog even na van de foto's en video's en hopelijk doen jullie hetzelfde. Bedankt in ieder geval voor het vertrouwen en deze ontzettend mooie review!
01-08-23
10101

We kwamen via via bij Paul terecht toen we op zoek waren naar een leuke dj voor onze bruiloft. We wilden graag iemand met een beetje extra, een beetje pizazz. Nou, dan moet je dus echt bij Paul zijn! Naast alle geweldige hitjes die hij door de speakers blaast, verrast hij iedereen ook nog eens met zijn geweldige trompetspel tussendoor. Daarnaast is hij een ontzettend relaxte man, ook in al het contact voorafgaande aan de bruiloft en staat hij open voor zoveel mogelijk verzoeknummers. Een echte aanwinst voor je feest!

Paul Kooij
Wouw zeg, wat een mooie review! Wat hadden jullie de locatie mooi aangekleed net als jullie zelf. Ik heb heerlijke nummers gekregen vanuit jullie vrienden en familie en heb het meeste daarvan gedraaid. Kortom ik heb zelf ook ontzettend genoten van het feest. Bedankt ook dat alle apparatuur goed was geregeld. Wie weet tot een volgend feestje.
03-07-23
10101

DJ Paul heeft vrijdag 19 mei 2023 op onze bruiloft de gehele dag de muziek verzorgd. Bij de ontvangst van de gasten, tijdens de ceremonie en ’s avonds bij het feest. Paul ging zo flexibel met onze wensen om en niets was voor hem te gek. Mede door zijn geweldige inbreng is onze bruiloft onvergetelijk geworden. Bedankt Paul!!

Paul Kooij
Wat was dit een fantastich feest. Ik kon heerlijk een relaxte ibiza stijl draaien in de middag/begin van de avond en in de kelder ging het helemaal los. Jullie gasten deden van begin tot eind fantastisch mee en met alle aankleding was het helemaal feest. Dit was echt een bruiloft to remember! Ik heb er ontzettend van genoten (ondanks de spierpijn van al het dansen en draaien 9+ uur). Bedankt Annamarie en Richard dat ik bij jullie de muziek mocht verzorgen! Heel veel geluk en liefde gewenst.
22-05-23
9,0101

Wat een fantastisch feest met geweldige muziek hebben wij gehad! Paul had zijn trompet meegenomen en alhoewel ik daar beetje over twijfelde was dat geweldig!!
Veel complimenten gehad van de gasten.

10101

DJ Paul C4ge heeft ons trouwfeest tot een daverend succes gemaakt. Nummers werden goed doorgemixt en het tempo zat er lekker in. De dansvloer heeft van begin tot einde vol gestaan. Hij heeft een goed systeem voor verzoekjes en vrijwel alles is aan bod gekomen. Daarnaast speelde hij een aantal nummers live mee op zijn trompet, een verrassend element waar veel gasten (en wij ook) erg over te spreken waren. Ook de communicatie voorafgaand aan de bruiloft was prettig. Hij reageerde snel en alle afspraken zijn nagekomen. We kunnen hem dan ook aan iedereen aanraden!

Paul Kooij
Wat was dit weer een geweldige bruiloft om te draaien. De hele avond dansende mensen voor mijn neus en de verzoekjes die binnen kwamen waren een goede aanvulling op de sfeer van de avond. Het was wel even een stukje rijden en met de klok een uur vooruit was het een zeer kort nachtje (6 uur lag ik in bed), maar dat was het zeker waard, ik had het niet willen missen. Hopelijk zien we elkaar op een volgend feestje. Nogmaals gefeliciteerd en heel veel liefde gewenst!
28-03-23
10101

Van het begin tot het einde was de communicatie met Paul super en heel relaxed. Hij heeft voor ons een waanzinnige openingsdansmix gemaakt die ook nog live ondersteund werd met zijn eigen trompet. Aan alles merk je dat Paul erg muzikaal is. Hij weet haarfijn de sfeer en smaak aan te voelen en hier op in te spelen. De dansvloer was de hele avond compleet gevuld en hij heeft het dak eraf gedraaid!

10101

We hired Paul for our wedding in North Holland (July 2022), and we have nothing but praise for his performance! It was extra easy to exchange with Paul prior to the event, and he truly listened to our needs and tastes, and made sure to absolutely smash it! He was truly incredible, and all our guests were amazed by his performance. We could not recommend him more.

We hebben Paul ingehuurd voor onze bruiloft in Noord-Holland (juli 2022), en het was echt fantastische! Het was zo makkelijk om met Paul to coördineren, en hij luisterde echt naar onze behoeften en smaak, en zorgde ervoor dat het absoluut verpletterde! Hij was echt ongelooflijk en al onze gasten waren verbaasd over zijn optreden. We kunnen hem niet meer aanbevelen, als je een top feestje wilt hebben voor jou bruiloft dan is Paul perfect!

Paul Kooij
Wow, this wedding party was amazing! Every track I played was just creating dance moves all over the garden, even at the start of the party I saw people smiling at me while slowly shuffling. I had so much fun playing for you and your friends and family that I loved to play even longer then we had in mind (sorry neighbours). I wish you the best and lets do an anniversary party in a couple of years ????.
11-07-22
10101

We hired Paul for our wedding in North Holland (July 2022), and we have nothing but praise for his performance! It was extra easy to exchange with Paul prior to the event, and he truly listened to our needs and tastes, and made sure to absolutely smash it! He was truly incredible, and all our guests were amazed by his performance. We could not recommend him more.

We hebben Paul ingehuurd voor onze bruiloft in Noord-Holland (juli 2022), en het was echt fantastische! Het was zo makkelijk om met Paul to coördineren, en hij luisterde echt naar onze behoeften en smaak, en zorgde ervoor dat het absoluut verpletterde! Hij was echt ongelooflijk en al onze gasten waren verbaasd over zijn optreden. We kunnen hem niet meer aanbevelen, als je een top feestje wilt hebben voor jou bruiloft dan is Paul perfect!

10101

Vanaf het eerste contact met Paul waren wij als toen nog toekomstig bruidspaar enthousiast. Hij komt met leuke creatieve ideeën, reageert op al je vragen super snel en speelt zelf ook nog trompet wat echt super gaaf is en toch wat extra’s brengt tijdens het feest. Wij zijn op het strand getrouwd en hij heeft buiten gedraaid (met overkapping). Hij beschikt over goede apparatuur en de dansvloer was vanaf begin tot eind volledig gevuld. Chapeau!!!
Daarnaast kwam hij met de tip om een saxofonist in te huren en dit kan ik echt iedereen aanraden. Onze bruiloft was helemaal compleet door dit optreden. Als je een onvergetelijke bruiloft wilt hebben huur deze DJ in samen met de saxofonist. Nogmaals dank Paul we hebben genoten.!!! Gr Remko en Patricia

10101

Paul heeft een geweldige avond gedraaid! Eén groot feest waarbij iedereen de dansvloer op ging. Paul voelde de sfeer goed aan en wist – ook op z’n trompet – een echt feestje te bouwen.

Ook de voorbereiding was ontzettend fijn. Een goed gesprek, makkelijk en prettig contact tussendoor, meedenken met wat we willen en een prachtige medley. Een aanrader!

PAUL C4GE
Hey Merith & Tjisse, Wat leuk om te lezen dat jullie zo'n gave avond hebben gehad en dat ook de communicatie en de vooraf gemaakte mix met limburgse klassiekers zo goed zijn bevallen. Letterlijk iedereen was aan het zweten op de dansvloer ;) Ik vond het heel fijn om bij jullie te mogen draaien. Zeker ook omdat jullie zo'n bijzondere locatie en manier hebben gevonden om te trouwen. Fantastisch! Hopelijk tot een volgend feestje.
25-06-22
10101

Wat een feest, het was echt van A tot Z genieten. Paul heeft er een onvergetelijk feest van gemaakt! De muziek paste erg goed bij de avond en iedereen ging de dansvloer op. Daarnaast zag het er goed uit en met de verlichting was het helemaal af. Wij kunnen het iedereen aanraden, dankjewel Paul voor deze bijzondere avond!

Paul Kooij
Hey Joey en Marleen, Super bedankt voor jullie mooie woorden. Wat was het een geslaagd feest, de hele avond gingen de voetjes van de vloer. Dat kwam natuurlijk ook mede door een hoop leuke verzoekjes van jullie familie en vrienden! Ik vond het in ieder geval erg leuk om voor jullie te mogen draaien. Hopelijk tot een volgend feestje. Ik wens jullie het allerbeste toe! Groet Paul
02-06-22
10101

Voor onze bruiloft hadden wij Paul gevraagd als DJ.

Vooraf hadden we hiervoor een gesprek waarin wij aan konden geven wat onze wensen waren qua muziek maar ook qua lichten, geluid en extra’s. Hierin was Paul heel open en dacht goed mee. Deze tips waren erg handig en nuttig voor de dag zelf. Verder verliep het contact heel vlot via zowel mail als telefoon.

Op de dag zelf hebben we heel erg genoten van hoe Paul draaide en ook met zijn trompet meespeelde.
Hierdoor heeft hij er echt een mooi feest van gemaakt.

Kortom, zeker een aanrader!!

Paul Kooij
Wouw wat was het een mooie dag! Ook ik heb zeer genoten van jullie en alle vrienden en familie om jullie heen. Ze kwamen met leuke verzoekjes en iedereen had er zin in! Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk tot snel op een volgend feestje!
15-11-21
10101

Bruiloft Roos en Kees op 23-12-2019 in Kasteel Montfoort. In één woord geweldig! Vooraf onze keuze qua smaak doorgesproken met Paul en hij heeft op een fantastische wijze hieraan invulling gegeven. Het perfect aanvoelen van de sfeer en daarop inspelen, puik gedaan Paul. Ook de momenten waarop je met de trompet meespeelde gaven een extra dimensie aan de muziek. Mede door jouw bijdrage is het een onvergetelijke avond geworden. Onze dank daarvoor. Mensen zoeken jullie een goede DJ dan zijn jullie bij Paul zeker aan het goede adres.

Paul Kooij
Wouw Rosemarie en Kees, wat was het een mooi feest. jullie hadden de beste dansmoves meegenomen en de gezelligste vrienden en familie, Grappig hoe dat gaat elkaar ontmoeten op iemand anders bruiloft en dan bij jullie eigen feest te komen draaien. Ik heb er van genoten en bedankt voor alle mooie woorden. hopelijk tot een volgend feestje! #CelebrateLife
28-12-19
10101

Paul heeft fantastisch werk geleverd. Hij had nieuw materiaal mee, waar we erg over te spreken waren. Voorbereiding ging soepel, we hebben een playlist gedeeld ter inspiratie en op de dag zelf was iedereen aan het dansen dus dat werkte perfect. Kan Paul alleen maar aanraden. De live trompet is een leuke extra toevoeging!

Paul Kooij
Hee Daan en Fleur, wat was het een mooie avond zeg. Fijn dat jullie en jullie vrienden genoten hebben van het feest en de nieuwe show. Nogmaals gefeliciteerd en wie weet tot een volgend feestje.
07-10-19
10101

Paul was awesome!!! Especially the german songs we had wished were played absolutely on time although he played them for the first time at a party (as we know he had listened to our listed songs for one week in advance 😉 ) Furthermore we could enlarge the party for one hour spontaneously. Absolutely recommendable!!!

Pink Lemon Cards