Mijn passie is om creatief te zijn met haar en make up
en om jou als bruid te laten stralen op jou belangrijkste dag.
Als de bruid blij en tevreden is, dan is m’n missie geslaagd!

Ik kom op locatie om Bruidskapsel en bruid visagie te verzorgen.
De proefsessie vind plaats bij mij in de studio.

De proefsessie van je bruidskapsel en of bruid make up plannen we vaak tussen 4 a 6 weken

Het is ook mogelijk om gasten en of bruidskinderen het kapsel of make up door mij te laten verzorgen.

vraag wat de mogelijkheden zijn?

Groet Roelien

18 Ervaringen

10101
10101

Lieve Roelien,

Mede dankzij jou hebben wij een prachtige dag gehad. Het was een gezellige ochtend en lekker relaxt. Heel erg bedankt ik heb veel complimenten mogen ontvangen dat ik nooit uitzag.

10101

Roelien heeft mijn haar en make-up gedaan voor een bruiloft. Het heeft de hele dag super goed gezeten. Blij mee! Het was een gezellige ochtend met Roelien. Een leuke en enthousiaste vrouw en ik raad haar zeker aan!

10101

Ik heb Roelien ontmoet op de trouwbeurs in Zwolle. We hadden direct een leuke klik. Ik was onder de indruk van haar werk. Ze liet mij voorbeelden zien van een nature look, wat ik graag wou.

Ook met de proefsessie was het weer een feestje. Roelien luistert goed naar je wensen en is pas tevreden wanneer jij dat bent. Ook in het voortraject was Roelien zeer behulpzaam en meedenkend. Zeker toen ik had bedacht met 9 dag gasten klaar te maken voorafgaand aan de ceremonie (haar en make up), ze deinsde er niet voor terug en hielp mee om een goede planning te maken.

Op de dag zelf liep alles op rolletjes en was het een zeer relaxte ochtend. Ik werd volledig ontzorgd en iedereen was op tijd klaar om richting de ceremonie te gaan. De dag gasten waren ook erg enthousiast.

Ik zou Roelien daarom zeker aanbevelen voor op je trouwdag (en daarvoor). Nogmaals dank Roelien voor jouw bijdrage aan een fantastische dag.

10101

Roelien is een ontzettend leuk mens, die goed is in haar vak. Ik ben heel blij met haar. Ze heeft mn haar en mn make up gedaan. Alles was helemaal zoals ik het graag wou. Ze denkt met je mee en levert goed werk. We hebben een super mooie dag gehad met veel reacties over hoe mooi ik eruit zag. Absolute aanrader! Dank je wel Roelien

10101

Super leuke gezellige ochtend gehad met Roelien die mijn dochter, mijn (schoon)zussen en moeders hun haren prachtig heeft gestyled. Ik had van te voren best wel een idee hoe ik het wilde hebben en Roelien speelde daar super op in! Ik voelde me super mooi en alles bleef goed zitten! Top gedaan Roelien! DANK!

van setten-lenten Roelien
Jullie ook bedankt voor de leuke gezellige ochtend met elkaar!! Jullie zagen er prachtig uit!!
09-09-22
10101

Roelien heeft gezorgd dat ik er op m’n best uitzag op onze trouwdag. Vakkundig maakt ze het kapsel wat jij voor ogen hebt naar wens! Een dikke aanrader!

10101

Super fijne ervaring. Er wordt geluisterd naar je wensen en je ziet de passie voor zowel haar als make-up. Maar je kan ook heel goed met Roelien lachen wat voor een fijne sfeer zorgt!

van setten-lenten Roelien
Super bedankt voor je lieve woorden! Het was ook zeker een fijne sfeer!!
31-05-22
10101

Ik ben zeer tevreden oven Roelien! Zij is super gezellig en weet wat zij doet.
Roelien jij hebt onze dag extra mooi gemaakt!

10101

Roelien leren kennen als een professionele thuiskapster met veel ervaring, eerlijk advies , sociaal en efficiënt te werk. Geen uren bij een kapperssalon maar toch het haar zoals je graag wilt hebben in kortere tijd en dat heerlijk in je eigen omgeving! De uitbreiding met kwalitatief dag/bruidsmake-up van Pune cosmetics geeft aan dat Roelien altijd blijft ontwikkelen en gaat voor perfectie binnen haar bedrijf! Voor mij een dikke 10 voor waardering!! Ga zo door

10101

Een super lieve en spontane kapster met oog voor detail. Voor het eindbal van mijn dochter heeft ze haar super mooi met lichte tinten opgemaakt en haar haar mooi gekruld en vast gezet. Je kunt met haar over koetjes en kalfjes praten maar wil je een luisterend oor dan kan dat ook. Je legt super makkelijk contact met haar.

10101

Lieve Roelien, ik heb je mogen ontmoeten op een bruidsbeurs. Contact leggen ging makkelijk, de proefsessie werd gepland en wat een gezellig avond hebben we gehad. Je bent een vakbekwame vrouw, weet waar je het over hebt, kletsen over koetjes en kalfjes maar ook ben je empathies over persoonlijke verhalen. Na de proefsessie had ik echt zin in de trouwdag. Dit keer iets serieuzer en iets minder kletsen want tsja, er moet toch getrouwd worden. Maar ondanks de planning, heb je me gerust gesteld, hebben we weer gelachen, heb je mij een prachtbruid gemaakt. Mijn zussen en moeder en mijn kleine nichtjes mochten ook haar en make up styling krijgen van je. Helemaal leuk.
Wat voelde ik me prachtig, fijne producten die je hebt gebruikt en het zat nog savonds laat heel mooi.
Hartelijke dank Roelien voor de gezellige tijd en voor je mooie werk wat je vol passie doet.
Lieve groet, Tamara Nieskens-Wijma

van setten-lenten Roelien
Wat een review... ben er stil van, Je bent een uniek mens bedankt dat ik je trouwdag speciaal heb kunnen maken lieve groet
18-11-21
10101

Roelien maakt de hele ervaring een feestje! Tijdens de proefsessie al een heel prettig gevoel en ze voelt echt aan wat je als bruid wil. Ook op de trouwdag zelf heel ontspannen, ze is erg enthousiast en meelevend. In de ochtend meegedachr met problemen waar we tegen aanliepen, Moeder en ceremoniemeester ook nog even gekapt en gemake-upt en hele fijne omgang met ons allemaal. Echt een aanrader!

van setten-lenten Roelien
Super om te horen ,graag gedaan! Jullie ook bedankt!
18-11-21
10101

Mede door Roelien een heerlijk relaxe ochtend gehad op onze huwelijksdag. De sfeer en het contact waren super. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. En het uiteindelijke resultaat van mijn haar en make up waren fantastisch. Alleen maar complimenten gekregen!! Roelien is een dikke aanrader als bruidsstyliste!!

bruidstyliste Roelien
super bedankt voor je review!!!
14-09-21
10101

Deze bruidsstyliste heeft bijgedragen aan een geweldige dag. Buiten de gezellige afspraken was ik ook super blij met het eindresultaat van mijn bruidskapsel! Een dikke 10!

van setten-lenten Roelien
Bedankt voor je mooie review
03-08-21
10101

Ze is gezellig, professioneel, ze kan van iedere vrouw een prachtige bruid maken en ze had van mijn dochter een prachtige bruidsmeisje gemaakt.

van setten-lenten Roelien
Bedankt Isabella, graag gedaan, jullie zagen er prachtig uit!
01-08-21
10101

Roelien is een fantastische Bruidsstyliste. Ze heeft zowel mijn haar en make up als dat van onze dochter verzorgd. We hebben ons de hele dag prachtig gevoeld en veel complimenten gekregen. Wat ook erg fijn was dat zowel het haar als de make up de hele dag mooi is gebleven. En dat het haar en make up bij ons paste. Echt top!

van setten-lenten Roelien
Daar doe ik het voor! super bedankt Jenneke
01-08-21
10101

Gezellig professionele kapster

van setten-lenten Roelien
Het was ook zeker gezellig bij jullie!! bedankt Ingrid
01-08-21
Pink Lemon Cards