Mijn naam is Roelien
Mijn passie is om creatief te zijn met haar en make up
en om jou als bruid te laten stralen op jou belangrijkste dag.
Als de bruid blij en tevreden is, dan is mn missie geslaagd!

Ik kom op locatie om Bruidskapsel en bruidsvisagie te verzorgen, ook de proefsessie is bij je op locatie.

De proefsessie van je bruidskapsel en of bruidsmake up plannen we vaak tussen 4 a 6 weken

Het is ook mogelijk om gasten en of bruidskinderen het kapsel of make up door mij te laten verzorgen.

vraag wat de mogelijkheden zijn.

7 Ervaringen

10101

Lieve Roelien, ik heb je mogen ontmoeten op een bruidsbeurs. Contact leggen ging makkelijk, de proefsessie werd gepland en wat een gezellig avond hebben we gehad. Je bent een vakbekwame vrouw, weet waar je het over hebt, kletsen over koetjes en kalfjes maar ook ben je empathies over persoonlijke verhalen. Na de proefsessie had ik echt zin in de trouwdag. Dit keer iets serieuzer en iets minder kletsen want tsja, er moet toch getrouwd worden. Maar ondanks de planning, heb je me gerust gesteld, hebben we weer gelachen, heb je mij een prachtbruid gemaakt. Mijn zussen en moeder en mijn kleine nichtjes mochten ook haar en make up styling krijgen van je. Helemaal leuk.
Wat voelde ik me prachtig, fijne producten die je hebt gebruikt en het zat nog savonds laat heel mooi.
Hartelijke dank Roelien voor de gezellige tijd en voor je mooie werk wat je vol passie doet.
Lieve groet, Tamara Nieskens-Wijma

van setten-lenten Roelien
Wat een review... ben er stil van, Je bent een uniek mens bedankt dat ik je trouwdag speciaal heb kunnen maken lieve groet
18-11-21
10101

Roelien maakt de hele ervaring een feestje! Tijdens de proefsessie al een heel prettig gevoel en ze voelt echt aan wat je als bruid wil. Ook op de trouwdag zelf heel ontspannen, ze is erg enthousiast en meelevend. In de ochtend meegedachr met problemen waar we tegen aanliepen, Moeder en ceremoniemeester ook nog even gekapt en gemake-upt en hele fijne omgang met ons allemaal. Echt een aanrader!

van setten-lenten Roelien
Super om te horen ,graag gedaan! Jullie ook bedankt!
18-11-21
10101

Mede door Roelien een heerlijk relaxe ochtend gehad op onze huwelijksdag. De sfeer en het contact waren super. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. En het uiteindelijke resultaat van mijn haar en make up waren fantastisch. Alleen maar complimenten gekregen!! Roelien is een dikke aanrader als bruidsstyliste!!

bruidstyliste Roelien
super bedankt voor je review!!!
14-09-21
10101

Deze bruidsstyliste heeft bijgedragen aan een geweldige dag. Buiten de gezellige afspraken was ik ook super blij met het eindresultaat van mijn bruidskapsel! Een dikke 10!

van setten-lenten Roelien
Bedankt voor je mooie review
03-08-21
10101

Ze is gezellig, professioneel, ze kan van iedere vrouw een prachtige bruid maken en ze had van mijn dochter een prachtige bruidsmeisje gemaakt.

van setten-lenten Roelien
Bedankt Isabella, graag gedaan, jullie zagen er prachtig uit!
01-08-21
10101

Roelien is een fantastische Bruidsstyliste. Ze heeft zowel mijn haar en make up als dat van onze dochter verzorgd. We hebben ons de hele dag prachtig gevoeld en veel complimenten gekregen. Wat ook erg fijn was dat zowel het haar als de make up de hele dag mooi is gebleven. En dat het haar en make up bij ons paste. Echt top!

van setten-lenten Roelien
Daar doe ik het voor! super bedankt Jenneke
01-08-21
10101

Gezellig professionele kapster

van setten-lenten Roelien
Het was ook zeker gezellig bij jullie!! bedankt Ingrid
01-08-21
Pink Lemon Cards