Bruidsservice Brabant

Voor de complete verzorging van de bruid op locatie. Natuurlijk kunnen ook de bruidskinderen, de getuigen of ouders en vriendinnen verzorgd worden.

Uw bruidskapsel en de bruidsmake-up tot in de puntjes verzorgt. Wel zo fijn, alles op één adres geregeld.

Leuk dat u een kijkje neemt op onze website om zo een idee te krijgen wat wij te bieden hebben en waar wij voor staan.

Op een van de belangrijkste dagen in uw leven staan wij graag voor u klaar. De stylistes van Bruidsservice Brabant zijn speciaal opgeleide haarstylisten/visagisten die vanaf het eerste contact tot en met de huwelijksdag voor u klaar staan om samen met u te komen tot een tot in de puntjes verzorgd trouwkapsel i.c.m. de bruidsmake-up.
U spreekt uw wensen uit en zij geven u een professioneel advies over de mooiste mogelijkheden voor uw bruidskapsel passend bij uw bruidsjurk. Ook de bruidsmake-up kunnen zij verzorgen. Zij zijn speciaal opgeleide visagisten met inmiddels veel ervaring. Van uw wensen en ideeën, in combinatie met onze ervaring, maken wij een op maat gemaakt bruidskapsel en bruidsmake-up, zodat u er op deze dag oogverblindend uit ziet. Natuurlijk maken wij een planning voor de bruiloftsdag en spreken de kosten met u door. We plannen een proefsessie voor bruidskapsel en/of make-up en we spreken de aan-huisservice door voor de grote dag. Geen verrassingen achteraf!

Onze service gaat nog een stapje verder. Wij willen ook graag de bruidegom, ouders, schoonouders, overige familie of gasten voorzien van een feestelijk kapsel, eventueel ook in combinatie met een make-up.

Voor Drunen e.o. T: 0416-378786
Voor Den Bosch e.o. T: 073-6443525
Voor Boxtel e.o. T; 0411-678878

1 Ervaringen

9,8101
Pink Lemon Cards