Bruidsmode Lisa is al meer dan 75 jaar de bruidswinkel waar de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Met een internationale collectie van meer dan 200 verschillende modellen in kleine en grote maten, hebben wij de grootste collectie van Oost-Nederland.

Wij nemen ruim de tijd om de aanstaande bruid te voorzien van persoonlijk advies omtrent stijl en figuur, in een ontspannen omgeving waar de bruid zich direct op haar gemak voelt.
Heb je dit gevoel niet, dan kun je niet de juiste keuzes maken!

De bruidsjurk moet natuurlijk bij jouw figuur en uitstraling passen, zodat jij op jouw trouwdag volledig jezelf kunt zijn. Alle stijlen hebben wij in onze collectie, van Romantisch/Klassiek tot Bohemian/Vintage met daarbij de juiste accessoires en lingerie.

Bruidsmode Lisa heeft een zeer unieke service.
Wij komen binnen een straal van 40 kilometer de bruid op haar trouwdag aan huis helpen aankleden met haar bruidsjurk. Dit is al jaren een zeer gewaardeerde service.

Wil jij zeker weten dat we ruim de tijd voor jou hebben, maak dan even een afspraak!

“BRUIDSMODE LISA, ZEER PERSOONLIJK TOT JE DIENST”

8 Ervaringen

10101

Na alle goede verhalen, en een positieve ervaring van familie, over Bruidsmode Lisa nu dan eindelijk zelf mijn jurk mogen uitzoeken. Doreen is bijzonder klantvriendelijk en belangstellend. Ze verkopen mooie kwaliteit en hebben een ruime keuze aan jurken. Is je droomjurk er niet bij? Geen probleem, ze regelen het! Koop hier je jurk en hij zal ongetwijfeld als gegoten zitten op je trouwdag. Een echte aanrader dus

10101

Helemaal top van begin tot eind! Goede service!

10101

Ik heb een hele mooi jurk gekregen van Lisa Bruidsmode.
Ze hebben een goede service en eerlijk advies.

10101

Enorm vriendelijk.verstand van zaken..gewoon super blij dat ik mijn jurk daar heb gekocht!

10101

Ik heb mijn afspraken gehad met Doreen. Doreen is een ontzettend vriendelijke vrouw en stelt iedereen op z’n gemak. Alle afspraken maakt ze er een feestje van en neemt alle twijfel bij je weg! Ze zorgt ervoor dat je trouwjurk perfect zit en zo ook de nodige hulpmiddelen. Ik zou iedereen Bruidsmode Lisa aanraden!

10101

Bruidsmode Lisa vond ik super. Heel gastvrij en grote keuze uit de bruidskleding.

8,0101

Alles is mogelijk bij deze bruidsmodezaak. Je wordt zeer klantvriendelijk geholpen.

10101
Pink Lemon Cards