Bruidsmode Lisa is al meer dan 75 jaar de bruidswinkel waar de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Met een internationale collectie van meer dan 200 verschillende modellen in kleine en grote maten, hebben wij de grootste collectie van Oost-Nederland.

Wij nemen ruim de tijd om de aanstaande bruid te voorzien van persoonlijk advies omtrent stijl en figuur, in een ontspannen omgeving waar de bruid zich direct op haar gemak voelt.
Heb je dit gevoel niet, dan kun je niet de juiste keuzes maken!

De bruidsjurk moet natuurlijk bij jouw figuur en uitstraling passen, zodat jij op jouw trouwdag volledig jezelf kunt zijn. Alle stijlen hebben wij in onze collectie, van Romantisch/Klassiek tot Bohemian/Vintage met daarbij de juiste accessoires en lingerie.

Bruidsmode Lisa heeft een zeer unieke service.
Wij komen binnen een straal van 40 kilometer de bruid op haar trouwdag aan huis helpen aankleden met haar bruidsjurk. Dit is al jaren een zeer gewaardeerde service.

Wil jij zeker weten dat we ruim de tijd voor jou hebben, maak dan even een afspraak!

“BRUIDSMODE LISA, ZEER PERSOONLIJK TOT JE DIENST”

21 Ervaringen

10101

Wij zijn op 30 augustus getrouwd, 29 juni heb ik mijn jurk uitgezocht bij Lisa.. Ik werd goed en netjes geholpen, heb veel jurken aangehad totdat ik mijn uiteindelijk gekozen jurk had gevonden! Ik heb een hele leuke ochtend gehad! De keren daarop voor het passen werd ik goed geholpen, alles was duidelijk en ik kreeg een eerlijke antwoorden op mijn vragen. Ik ben erg tevreden en ik zag er super mooi uit!

10101

Tolle Kleider und fantastischer Service! Sehr zu empfehlen

9,5101

Doreen en collega’s, enorm bedankt voor de goede service! De jurk was super en wat fijn dat jullie zelfs op de dag zelf naar de locatie komen om aan te kleden!

10101
10101

Hele fijne dames die je super helpen in de winkel..
Na twijfels bij de 1ste jurk heel lief weer ontvangen bij Lisa en uiteindelijk mijn droomjurk toch gevonden bij deze super fijne winkel! Top top top!

10101

Bruidsmode Lisa is geweldig! Vanaf het eerste pasmoment wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Doreen zorgde ervoor dat elke sessie gezellig was en dat mijn jurk perfect paste.

10101

Top advies, service en goede kwaliteit. Al het personeel helpt je vriendelijk en het allerleukst vond ik dat ze je op de dag zelf nog kwamen aankleden.

10101

Doreen is eerlijk, heel erg vriendelijk en gezellig. Trouwjurken passen en uitzoeken is een feestje bij Lisa Bruidsmode. Dikke aanrader!

10101

Hele fijne begeleiding!

10101

Lisa Bruidsmode;
In één woord geweldig. Ik ben heel rustig geholpen, er werd naar me geluisterd wat ik als heel prettig heb ervaren. Het vinden van mijn droomjurk was een leuke belevenis en goede ervaring bij Bruidsmode Lisa, samen hebben we de achterkant van mijn jurk nog veranderd tot een prachtig resultaat. Ik ben erg tevreden, op de dag zelf werd de jurk aan gedaan en gecontroleerd of er nog bijzonderheden waren. Alles samengevat top service!

10101

Doreen en Karin hebben mij geweldig geholpen bij de zoektoch naar mijn droomjurk! Ik kwam zonder verwachtingen binnen, maar na een aantal jurken aan te hebben gepast had ik dan toch mijn droomjurk gevonden! De sfeer is erg prettig en voelde mij gelijk op mijn gemak. Er wordt goed naar je wensen gekeken en meegedacht. Ik kan alle toekomstige bruidjes Bruidsmode Lisa zeker aanbevelen. Top service!

10101

Zonder enige verwachtingen of wensen gingen we in december 2018 bij Bruidsmode Lisa naar een jurk kijken, maar meteen toen we binnen kwamen voelde ik me op mijn gemak! De eerste jurk was ook meteen DE jurk!
Mede dankzij hun super service en aandacht voor detail was onze bruiloft een onvergetelijke dag! Echt een aanrader!

10101

Goede service.

10101

Na alle goede verhalen, en een positieve ervaring van familie, over Bruidsmode Lisa nu dan eindelijk zelf mijn jurk mogen uitzoeken. Doreen is bijzonder klantvriendelijk en belangstellend. Ze verkopen mooie kwaliteit en hebben een ruime keuze aan jurken. Is je droomjurk er niet bij? Geen probleem, ze regelen het! Koop hier je jurk en hij zal ongetwijfeld als gegoten zitten op je trouwdag. Een echte aanrader dus

10101

Helemaal top van begin tot eind! Goede service!

10101

Ik heb een hele mooi jurk gekregen van Lisa Bruidsmode.
Ze hebben een goede service en eerlijk advies.

10101

Enorm vriendelijk.verstand van zaken..gewoon super blij dat ik mijn jurk daar heb gekocht!

10101

Ik heb mijn afspraken gehad met Doreen. Doreen is een ontzettend vriendelijke vrouw en stelt iedereen op z’n gemak. Alle afspraken maakt ze er een feestje van en neemt alle twijfel bij je weg! Ze zorgt ervoor dat je trouwjurk perfect zit en zo ook de nodige hulpmiddelen. Ik zou iedereen Bruidsmode Lisa aanraden!

10101

Bruidsmode Lisa vond ik super. Heel gastvrij en grote keuze uit de bruidskleding.

8,0101

Alles is mogelijk bij deze bruidsmodezaak. Je wordt zeer klantvriendelijk geholpen.

10101
Pink Lemon Cards