Voor de nieuwste bruidsmode in de provincie Utrecht kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben ongetwijfeld een geschikte trouwjurk in onze collectie voor uw bruiloft. Doordat wij alle kleding volledig op maat kunnen maken, bent u verzekerd van een passend resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt. Naast bruidsjurken hebben wij kleding voor de bruidsmeisjes en accessoires voor bruiloften en trouwerijen. Vrijwel alle producten ( m.u.z. van de jurken) kunt u via deze website bekijken en direct aanschaffen. Dit kunt u eenvoudigweg doen door de producten van uw keuze toe te voegen aan uw winkelwagen. Vervolgens kunt u de bestelling afronden door uw gegevens in te vullen en de betaling te voldoen. Door middel van de IDeal of afterpay betaalfunctie is het afrekenen van uw bestelling een fluitje van een cent. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling snel en veilig bij u thuis wordt afgeleverd en mocht er toch iets niet naar wens zijn dan is retourneren geen probleem.

Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen om de jurken en andere bruidskleding te komen passen. Zo zijn wij uitstekend bereikbaar vanaf Nieuwegein, Utrecht, Houten, Vianen, Gouda, Gorinchem, Wijk bij Duurstede, IJsselstein, Culemborg, Zeist en Geldermalsen en omgeving. Voor meer informatie en advies kunt u bovendien telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op deze website invullen. Wij staan graag voor u klaar om u persoonlijk van dienst te zijn.

6 Ervaringen

9,4101

bedankt voor alle goede zorgen, ik dacht dat ik met mijn maatje 50 nooit mooi zou zijn maar je hebt het tegendeel bewezen. ik heb echt de mooiste dag van mijn leven gehad.

9,7101

Super blij dat ik hier heen ben gegaan voor mijn jurk. Er waren veel mooie jurken en het Het was nog moeilijk kiezen! Van buiten lijkt het een kleine winkel maar eenmaal binnen is er volop keus. Alles goed betaalbaar. Ook nog mooie (en betaalbare) haar accessoires gescoord. Fijne behulpzame vrouw ook.

10101
9,5101

ik heb hier mijn bruidsjurk gekocht en de jurken voor mijn dochters laten maken. we zijn allemaal super geholpen en door het kant van mijn jurk terug te laten komen in de jurken van de kinderen waren we een geheel. het leek wel een sprookje. heel erg bedankt Jolanda.

9,5101

ik ben hier super geslaagd voor mijn trouwjurk.
Jolanda neemt alle tijd voor je en je voelt je er zeker niet op gejaagd zoals bij vel grote zaken.
zeker een aanrader

9,3101
Pink Lemon Cards