Denk je aan trouwen, dan denk je aan Bruidsmode Charina.

Bruidsmode Charina is met 20 jaar ervaring dé bruidsmode speciaalzaak in Noord-Nederland. Denk je aan trouwen, dan denk je aan Bruidsmode Charina.

Onze schitterende, en uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in trouwjurken van alle bekende, gerenommeerde topmerken. Onze professionele stylistes zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trouwtrends en kunnen je vakkundig adviseren bij de keuze van je trouwjurk, met bijpassende lingerie en de mooiste schoenen en accessoires.

Passie voor kwaliteit: In ons atelier kunnen wij je jurk tot in detail aanpassen naar jouw specifieke wensen. Zo ben je er altijd in verzekerd dat jouw trouwdag, jouw droomdag wordt.

20 Ervaringen

10101

Hier had ik al snel mijn droomjurk gevonden, een heel leuk team die je enthousiast helpt. Alle afspraken waren mijn kinderen welkom om mee te gaan. Ze hadden geduld met ze en namen de tijd voor mij en mijn jurk. TOP winkel !

10101

Een fantastische ervaring gehad bij Bruidsmode Charina. Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik me voor moest stellen van de pasafspraak en was een beetje zenuwachtig, maar we werden heel vriendelijk ontvangen met koffie en bonbons. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze nemen alle tijd voor je en helpen je heel goed om de perfecte bruidsjurk te vinden bij jouw wensen. Zeer kundig en discreet personeel. Uiteindelijk is het de eerste jurk geworden die ik aan heb gehad. Ik kan niet wachten tot ik mijn droomjurk aan mag op onze grote dag!

10101

Eerste pasafspraak gehad en wat kijk ik er mooi op terug ! Ontzettend vriendelijk personeel en nemen echt de tijd voor je! Er werd goed gekeken naar mijn wensen maar gaven mij ook de ruimte om eerst lekker rond te kijken naar wat ik wilde ! Dank jullie wel voor de mooie middag !!

10101

Een hele fijne passessie gehad bij Bruidsmode Charina. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en de input van de medewerkster voor het vinden van mijn droomjurk was ook erg prettig.

10101

Met een hoop spanning maakte ik een afspraak om trouwjurken te gaan winkelen bij Charina. Omdat ik zelf niet pas in de gangbare maten, wist ik dat het mogelijk zou zijn dat de jurken niet zouden passen. We werden ontvangen met een kopje thee. Van te voren werd het budget besproken, kon ik aangeven wat ik mooi vond door middel van afbeeldingen die ik op moest sturen, en werd mijn maat gevraagd. De selectie jurken die ik kon passen was hartstikke prima! Ze hadden zelf een aantal jurken uitgekozen maar ik mocht zelf ook door de winkel heen om te kijken wat ik aan wilde trekken. Tijdens het passen zelf stelde de verkoopster mij goed op mijn gemak, gaf aan of een jurk zou passen of niet (in mijn geval niets helaas, maar dat mocht de pret niet drukken). Ik heb in totaal 5 jurken aan gehad, jurk 1 is het geworden! Ik ben er mega blij mee en kan niet wachten op de passessies en onze trouwdag. Ontzettend bedankt voor deze positieve ervaring!

10101

Tijdens mijn passessie ben ik heel goed geholpen. Erg behulpzaam! Er werd goed meegedacht en fijn advies gegeven. We werden voorzien van thee en koffie en er was een leuke hoek met lekkere stoelen waar iedereen kon zitten. Ik heb mijn jurk gevonden en ik ben er zo blij mee! Het was een middag om nooit te vergeten!

10101

Nooit gedacht dat ik meteen mijn droomjurk zou vinden. Ik vond het een ervaring om nooit te vergeten. Ik had een passessie met een high tea geboekt. Ik vond het erg gezellig en werd heel erg professioneel maar toch ongedwongen geholpen door mijn naamgenoot. Dankjewel voor je hulp bij het vinden van mijn droomjurk.

Liefs Natalie

10101

Wat heb ik een gezellige passessie gehad bij Bruidsmode Charina. We werden vriendelijk ontvangen door Margaretha met een kop koffie en thee. Ze had al een paar jurken voor mij in de paskamer gehangen in de stijl die ik leuk vond. Door het passen van verschillende stijlen kwam ik er al snel achter dat ik voor een hele andere jurk zou gaan dan dat ik van te voren in mijn hoofd had. Door het goede advies van Margaretha heb ik uiteindelijk mijn droomjurk gevonden. Ik kan niet wachten tot de jurk klaar is en ik hem kan gaan dragen op mijn trouwdag ! Ik kan Bruidsmode Charina zeker aanraden. Fijne verkoopsters met veel ervaring en goede adviezen waar je echt iets mee kunt. Nogmaals heel erg bedankt voor de gezellige morgen.

Liefs Yael

10101

Wauw ! In een woord geweldig. Ik had een passessie met mijn moeder, schoonmoeder en 2 vriendinnen. Er hingen al een paar jurken voor mij klaar en ik mocht zelf ook nog rondkijken om te zien of er jurken waren die ik mooi vond. Nou er hing zoveel moois, dat ik amper kon kiezen. Maar gelukkig ben ik goed geholpen om zo de keuze makkelijker te maken. en uiteindelijk had ik hem aan, mijn droomjurk ! Ik dacht nooit dat ik dat gevoel zou krijgen als “de jurk” zou hebben gevonden, maar dat is dus toch echt waar. iedereen was super enthousiast toen ik “ja”tegen mijn droomjurk heb gezegd. We kregen een heerlijk glaasje bubbels en een lekker borrelplankje om dit te vieren.
Ik kan met recht zeggen, Bruidsmode Charina daar moet je naartoe !
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

veel liefs Jill

10101

Wauw , wat zijn jullie een fantastisch team !
Ik had echt geen idee wat voor soort jurk bij mij zou passen.
Dus heb ik op jullie advies allerlei stijlen aangepast om zo uiteindelijk mijn jurk te vinden. Toch wilde ik graag een persoonlijke draai aan mijn jurk geven. Dus in overleg met jullie heb ik een en ander aan mijn jurk aan kunnen laten passen waardoor het nu “mijn unieke jurk” is geworden….Hoe m0oi is dat !? Ik ben jullie erg dankbaar daarvoor.

Lieve groetjes
Helena

10101

Behoorlijk zenuwachtig ging ik naar jullie toe, want wat nou als ik mijn droomjurk niet zou vinden ? Maar gelukkig wisten jullie mij gerust te stellen. Ik had een aantal jurken gezien die ik erg mooi vond, deze heb ik gepast, maar toch miste ik nog iets. Maar door jullie jaren lange ervaring wisten jullie precies welke jurk bij mij paste. En deze jurk is het uiteindelijk geworden. Ik heb hierdoor een fantastische middag gehad en mijn droomjurk gevonden.
Lieve Bruidsmode Charina, heel erg bedankt voor jullie hulp.

Heel veel liefs Debbie

Margaretha Vlieghuis
Hi Debbie Wat lief, bedankt voor de hele mooi woorden. Wij zijn blij dat je de jurk hebt gevonden en je bent een prachtige bruid. Wij vonden het heel gezellig met jullie en we zien elkaar gauw weer bij de volgende passessie. Liefs Team Charina ????
30-07-21
10101

Eergisteren getrouwd in een prachtige jurk, vanaf het moment van passen tot aan de jurk ophalen met het passen tussen door… Als super ervaren zeer professioneel en vriendelijk geholpen

10101

Nooit verwacht dat ik met een strapples jurk de winkel uit zou gaan, maar dus toch gebeurd !
Jullie weten precies wat een bruid staat en hoe je het totaal plaatje compleet krijgt.
Bedankt voor jullie adviezen, mede door jullie heb ik mijn droomjurk en de juiste accessoires gevonden.

Heel veel liefs Natalie

10101

Lieve Bruidsmode Charina,
Wat ben ik blij met mijn droomjurk ! Zo goed geholpen door jullie. Ook erg fijn dat we eerst zelf even mochten rondkijken. De high Tea die we erbij geboekt hadden was ook erg lekker.
Ik kan iedereen Bruidsmode Charina aanraden.

Bedankt ! Liefs Nikkie

10101

Lieve Bruidsmode Charina,

Ik wil jullie bedanken voor de hulp bij het vinden van mijn bruidsjurk. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij jullie en was ook erg blij met alle goede adviezen. Niet alleen voor mijn jurk maar ook voor de juiste lingerie en schoenen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles !
Jullie zijn zeker een aanader !

Lieve groetjes van Isa

10101

Lieve Bruidsmode Charina,

Ik wil jullie bedanken voor de hulp bij het vinden van mijn bruidsjurk. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij jullie en was ook erg blij met alle goede adviezen. Niet alleen voor mijn jurk maar ook voor de juiste lingerie en schoenen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles !
Jullie zijn zeker een aanader !

Lieve groetjes van Isa

10101

Ik heb mijn trouwjurk uitgezocht bij Bruidsmode Charina.
De verkoopster die mij hielp was erg behulpzaam, niets was haar te veel.
Mede dankzij haar was het makkelijker een keuze te maken tussen al die mooie jurken die zij verkopen. Ik raad deze zaak zeker aan !

Veel liefs Janine

10101

Vandaag heb ik mijn bruidsjurk gekocht bij Bruidsmode Charina.
Superleuk geholpen door Nathalie, ik voelde mij erg op mijn gemak, niets was teveel en onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij heb ik uiteindelijk mijn droomjurk gevonden. Een absolute aanrader !

Nogmaals bedankt voor de hulp en de gezelligheid.

Lieve groetjes Chantal

Margaretha Vlieghuis
Hoi Chantal , Wat een superlieve reactie ! Echt heel fijn om te horen dat je zo enthousiast bent, daar doen wij het voor. En uiteraard zijn wij er voor om jou een geslaagde passessie te bezorgen. Wij vonden het ook erg gezellig en de jurk stond je werkelijk prachtig ! Dank je wel voor je lieve recensie. Veel liefs Nathalie Team Charina
14-11-20
10101

Ruime keus aan jurken en ontzettend lief en meedenkend personeel. Ze nemen echt de tijd voor je en geven eerlijk advies. Ik bem super blij met mijn jurk!

10101

Vandaag heb ik mijn eerste pas afspraak gehad bij bruidsmode charina, ben super goed geholpen en alles werd netjes uitgelegd. Uiteindelijk mijn droomjurk gevonden!

Pink Lemon Cards