Denk je aan trouwen, dan denk je aan Bruidsmode Charina.

Bruidsmode Charina is met 20 jaar ervaring dé bruidsmode speciaalzaak in Noord-Nederland. Denk je aan trouwen, dan denk je aan Bruidsmode Charina.

Onze schitterende, en uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in trouwjurken van alle bekende, gerenommeerde topmerken. Onze professionele stylistes zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trouwtrends en kunnen je vakkundig adviseren bij de keuze van je trouwjurk, met bijpassende lingerie en de mooiste schoenen en accessoires.

Passie voor kwaliteit: In ons atelier kunnen wij je jurk tot in detail aanpassen naar jouw specifieke wensen. Zo ben je er altijd in verzekerd dat jouw trouwdag, jouw droomdag wordt.

11 Ervaringen

10101

Wauw , wat zijn jullie een fantastisch team !
Ik had echt geen idee wat voor soort jurk bij mij zou passen.
Dus heb ik op jullie advies allerlei stijlen aangepast om zo uiteindelijk mijn jurk te vinden. Toch wilde ik graag een persoonlijke draai aan mijn jurk geven. Dus in overleg met jullie heb ik een en ander aan mijn jurk aan kunnen laten passen waardoor het nu “mijn unieke jurk” is geworden….Hoe m0oi is dat !? Ik ben jullie erg dankbaar daarvoor.

Lieve groetjes
Helena

10101

Behoorlijk zenuwachtig ging ik naar jullie toe, want wat nou als ik mijn droomjurk niet zou vinden ? Maar gelukkig wisten jullie mij gerust te stellen. Ik had een aantal jurken gezien die ik erg mooi vond, deze heb ik gepast, maar toch miste ik nog iets. Maar door jullie jaren lange ervaring wisten jullie precies welke jurk bij mij paste. En deze jurk is het uiteindelijk geworden. Ik heb hierdoor een fantastische middag gehad en mijn droomjurk gevonden.
Lieve Bruidsmode Charina, heel erg bedankt voor jullie hulp.

Heel veel liefs Debbie

Margaretha Vlieghuis
Hi Debbie Wat lief, bedankt voor de hele mooi woorden. Wij zijn blij dat je de jurk hebt gevonden en je bent een prachtige bruid. Wij vonden het heel gezellig met jullie en we zien elkaar gauw weer bij de volgende passessie. Liefs Team Charina 💙
30-07-21
10101

Eergisteren getrouwd in een prachtige jurk, vanaf het moment van passen tot aan de jurk ophalen met het passen tussen door… Als super ervaren zeer professioneel en vriendelijk geholpen

10101

Nooit verwacht dat ik met een strapples jurk de winkel uit zou gaan, maar dus toch gebeurd !
Jullie weten precies wat een bruid staat en hoe je het totaal plaatje compleet krijgt.
Bedankt voor jullie adviezen, mede door jullie heb ik mijn droomjurk en de juiste accessoires gevonden.

Heel veel liefs Natalie

10101

Lieve Bruidsmode Charina,
Wat ben ik blij met mijn droomjurk ! Zo goed geholpen door jullie. Ook erg fijn dat we eerst zelf even mochten rondkijken. De high Tea die we erbij geboekt hadden was ook erg lekker.
Ik kan iedereen Bruidsmode Charina aanraden.

Bedankt ! Liefs Nikkie

10101

Lieve Bruidsmode Charina,

Ik wil jullie bedanken voor de hulp bij het vinden van mijn bruidsjurk. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij jullie en was ook erg blij met alle goede adviezen. Niet alleen voor mijn jurk maar ook voor de juiste lingerie en schoenen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles !
Jullie zijn zeker een aanader !

Lieve groetjes van Isa

10101

Lieve Bruidsmode Charina,

Ik wil jullie bedanken voor de hulp bij het vinden van mijn bruidsjurk. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij jullie en was ook erg blij met alle goede adviezen. Niet alleen voor mijn jurk maar ook voor de juiste lingerie en schoenen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles !
Jullie zijn zeker een aanader !

Lieve groetjes van Isa

10101

Ik heb mijn trouwjurk uitgezocht bij Bruidsmode Charina.
De verkoopster die mij hielp was erg behulpzaam, niets was haar te veel.
Mede dankzij haar was het makkelijker een keuze te maken tussen al die mooie jurken die zij verkopen. Ik raad deze zaak zeker aan !

Veel liefs Janine

10101

Vandaag heb ik mijn bruidsjurk gekocht bij Bruidsmode Charina.
Superleuk geholpen door Nathalie, ik voelde mij erg op mijn gemak, niets was teveel en onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij heb ik uiteindelijk mijn droomjurk gevonden. Een absolute aanrader !

Nogmaals bedankt voor de hulp en de gezelligheid.

Lieve groetjes Chantal

Margaretha Vlieghuis
Hoi Chantal , Wat een superlieve reactie ! Echt heel fijn om te horen dat je zo enthousiast bent, daar doen wij het voor. En uiteraard zijn wij er voor om jou een geslaagde passessie te bezorgen. Wij vonden het ook erg gezellig en de jurk stond je werkelijk prachtig ! Dank je wel voor je lieve recensie. Veel liefs Nathalie Team Charina
14-11-20
10101

Ruime keus aan jurken en ontzettend lief en meedenkend personeel. Ze nemen echt de tijd voor je en geven eerlijk advies. Ik bem super blij met mijn jurk!

10101

Vandaag heb ik mijn eerste pas afspraak gehad bij bruidsmode charina, ben super goed geholpen en alles werd netjes uitgelegd. Uiteindelijk mijn droomjurk gevonden!

Pink Lemon Cards