Bruidskleding Promesa

Altijd een prachtig eindresultaat!
Persoonlijke aandacht en deskundig advies

Voor een heel dagdeel staat de winkel tot je beschikking waardoor je alle aandacht krijgt die je als aanstaande bruid verdiend. In een intieme en ongedwongen sfeer sta ik je bij met deskundig en eerlijk advies om samen met jou tot een prachtig eindresultaat te komen.

One stop shopping

Modieus en divers

In de collectie vind je prachtige bruidsmode van dé bekende merken uit de bruidsmodebranche.
Een diversiteit aan modellen is hierbij van groot belang om elke ‘bride to be’ te kunnen voorzien van een perfecte match! Maak een pasafspraak of kom naar de winkel en laat je verrassen!

Accessoires

Lingerie, sluiers, haaraccessoires, bruidssieraden, bling bling belts, bruidsschoenen, stola’s, jasjes, capejes. Voor elke type bruid zijn er prachtige accessoires in de collectie om jouw look tot in de kleinste details compleet te maken.

Outlet

Naast de exclusieve bruidscollectie kun je ook terecht als je een budget bruid bent. Prachtige eenmalige nieuwe sample jurken met hoge kortingen.

Bruidsmeisje

Ook voor de kleine prinses zijn er bijzondere bruidsjurkjes en schoentjes te verkrijgen.
In diverse maten en modellen te leveren dus…. een compleet plaatje!

Laat je verrassen en vind jouw droomjurk bij Promesa!
Beleving

De mooiste dag van je leven… daar hoort natuurlijk de meest fantastische trouwjurk bij. In de luxe paskamer zal jij je dan ook als een ware prinses voelen bij het passen van zoveel moois! Ik, als persoonlijke styliste zal er alles aan doen deze passessie tot een fijne herinnering te maken.

De bubbels staan klaar nadat jij volmondig ‘I say yes to this dress’! hebt gezegd

Uitstekende service is waar ik voor sta. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook. Ik kan niet wachten je, samen met jouw meegenomen gezelschap, te mogen begroeten als gasten in mijn winkel.

Nog geen ervaringen