Of je nu een romantische, moderne, bohemian, ietwat sexy of een ballgown (prinsessenjurk) wilt, alle stijlen zijn in de mooie collectie vertegenwoordigd. Voor het afstylen van de jurk zijn alle benodigde bruidsaccessoires in de winkel aanwezig waardoor je een prachtig eindresultaat krijgt.

In de sfeervol ingerichte bruidsmodezaak ben je met jouw meegenomen gezelschap mijn speciale gast. De sfeer is persoonlijk, relaxed en de winkel is voor een heel dagdeel alleen voor jou gereserveerd. Hierdoor heb je 100% privacy en dat is toch wat je wilt als aanstaande bruid?!

Het shoppen voor je trouwjurk is een bijzondere beleving die je uiteraard wilt delen. Zorg ervoor dat je mensen meeneemt die dichtbij je staan, je persoonlijke smaak kennen en deze respecteren. Teveel meningen zorgen vaak voor verwarring bij jezelf wat het plezier in het trouwjurken passen vaak niet ten goede komt.

Door de hoogstpersoonlijke service ervaren bruiden hun pasafspraken als zeer ontspannen, vertrouwd en voelen zij zich heel speciaal in hun zoektocht naar de perfecte bruidsjurk.

Ik kan niet wachten je te mogen begroeten als mijn speciale gast.

Lieve groet,
Christa den Ouden

1 Ervaringen

10101

Echt een hele enthousiaste dame met oog voor wat er bij jou als bruid echt past. Heb een hele leuke ervaring bij Promesa gehad en heb een waanzinnig mooie jurk. Heel goed advies en super service. Ik kan deze bruidswinkel zeer zeker aanbevelen!

Christa ,
Beste Sylvia, Wat een mooie recensie heb ik van je gekregen, dankjewel! Als persoonlijke styliste vind ik het belangrijk dat de aanstaande bruid zich gehoord voelt in haar wensen. Bij Bruidskleding Promesa ben je verzekerd van 100% privacy en persoonlijke service. We gaan alleen voor het perfecte plaatje! Fijn dat dit ook nu weer is gelukt met jouw waanzinnig mooie bruidsjurk. Lieve groet, Christa den Ouden
06-04-20
Pink Lemon Cards