Uw Bruidmodespeciaalzaak

Hartelijk Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het feest begint nu al bij de zoektocht naar de trouwjurk van je dromen. Bruidshuis Elly helpt je daar graag bij.

Trouwjurken van internationale topmerken

We hebben trouwjurken van internationale topmerken in huis. Een jurk van tule, satijn, kant, organza of zijde? Ontdek de stijl die bij jou past, de keus is onbeperkt en helemaal aan jou. Wij voeren een uitgebreide collectie van maat 34 tot maat 64 in uiteenlopende prijsklassen. Zo weten we zeker dat je bij ons slaagt.

40 jaar ervaring in Bruidsmode

Onze ervaren stylistes helpen je in alle rust je eigen stijl te ontdekken en leiden je door onze uitgebreide collectie bruidsmode heen. Vervolgens zorgen onze coupeuses ervoor dat je trouwjurk precies op maat wordt gemaakt, zodat jij straalt op je grote dag. Want de mooiste bruid ben jij.

15 Ervaringen

10101

Lieve dames,

Ik moest erg aan de jurk wennen en heb veel twijfels gehad of ik de juiste gekozen had maar toen ik hem aan trok op de grote dag voelde ik mij helemaal fantastisch. Hij zat als gegoten en ik heb veel complimenten gehad. Ik vond het jammer dat ik hem weer uit moest trekken.

Groetjes,

Dulcie

10101

Heel erg bedankt voor de goede service en jullie vakkundigheid. Ook voor de jurk van mijn dochter. Het was een magische dag…

Groetjes,
Debbie

10101

Goedemorgen,
Wat was ik blij met mijn jurk. Dankjewel voor jullie goede service en hulp. Was echt top!!
Met vriendelijke groet,
Marissa

10101

Hallo,

Ik ben afgelopen zaterdag getrouwd in een jurk van jullie. Hij was prachtig!
Bedankt voor alles!

Met vriendelijke groet,

Karuna

10101

Goedemorgen

Het is alweer ruim een maand geleden maar we zijn nog steeds aan het nagenieten. Ik voelde me echt een prinses in mijn jurk. Zo veel complimenten gekregen van iedereen! We hebben echt genoten!!

Onwijs bedankt voor de top service. Wat een lieve mensen werken en in jullie winkel te zwanenburg!!

Liefs

Tamara

10101

Lieve Jolanda,
Wat was het een feest om bij jou jurken te mogen passen, met een totaal ander idee kwam ik binnen en al snel was jij gelukkig zo eerlijk om te zeggen dat ik op het verkeerde pad zat.
En wat ben ik er blij mee dat jij me de juiste weg hebt gewezen…!!!
Super bedankt voor al jouw en jullie lieve hulp, mede door jullie is onze dag onvergetelijk geworden!
Liefs Sharon

10101

Wij kijken terug op een fantastische dag!

Maar ook de aanloop naar de bruiloft was ontzettend leuk. Al in oktober 2018 was ik voor het eerst bij jullie in de winkel met mijn moeder, zus en beste vriend om bruidsjurken te passen. Dat was al helemaal te gek om te doen. Er was er maar eentje die met kop en schouders boven de rest uitstak: de Dramia van Pronovias.

Vooraf zag ik er een beetje tegenop om de hele dag zo in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar ik moet zeggen: met zo’n outfit is dat echt niet erg. Ik voelde me de hele dag de koningin! En Martijn de koning. Hij heeft de hele dag verliefd naar me gekeken.

Ik wil graag de dame bedanken die mij iedere keer supergoed geholpen heeft (gênant maar ik weet je naam niet meer, je werkt altijd op vrijdag in de winkel). Het was iedere keer rustig in de winkel als ik er was, wat ik heel fijn vond, dat gaf wel een ‘exclusief’ gevoel.

10101

We hebben afgelopen vrijdag een geweldige dag gehad, alles is verlopen zoals we het gepland hadden, het weer, de gasten, werkelijk fantastisch! Uiteraard was de jurk een knalstuk en iedereen was er verliefd op en zo ook een zeer knappe bruidegom! Ik wil jullie bedanken voor het leveren van een fantastische jurk en de klantvriendelijkheid die jullie bieden én uitstralen!

10101

Op 29 maart trouwde ik in een jurk uit jullie winkel. Ik was (en ben) nog steeds heel gelukkig met mijn jurk. Ik voelde me echt heel mooi en hij zat als gegoten. Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles!

10101

Afgelopen zaterdag 18-05-19 mocht ik eindelijk mijn droomjurk dragen!We hebben een fantastische dag gehad met super mooi weer.
Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp!

10101

11 maart 2019 een onvergetelijke dag in Italië!

Mijn moeder heeft 36 jaar geleden bij jullie haar trouwjurk gehuurd. Dit was dan ook een reden voor mij persoonlijk om bij jullie te gaan kijken voor een trouwjurk. Bij mijn eerste stap in jullie bruidshuis voelde ik mij meteen op mijn gemak! Van te voren had ik al gekeken voor voorbeelden van trouwjurken en had ik al een bepaalde stijl in mijn hoofd. Eenmaal de jurk in die stijl aangetrokken te hebben vond ik dit niet zo bij mij passen. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, want na een aantal jurken gepast te hebben vond ik mijn droomjurk!! (en zat er toch nog iets van die stijl in verwerkt! :). Ik voel(de) mij echt een prinses en mijn man was sprakeloos.

Lieve dames ik wil jullie ontzettend bedanken voor de professionele hulp, jullie eerlijkheid en goede zorgen!

10101

Het was een superdag! Mooi weer en de jurk was prachtig!
Dank jullie wel voor de hulp en klantvriendelijkheid.

9,9101

‘Ik ben heel goed geholpen bij Bruidhuis Elly. Ik ben in 1x geslaagd
voor mijn trouwjurk. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd
goed gekeken naar mijn figuur. Ik heb een prachtige jurk uitgekozen en
deze werd goed op maat gemaakt. Alles verliep goed.’

10101

Ik wil jullie bedanken dat de mooiste dag van mijn leven nog iets mooier is geworden door de jurk en sleep welke ik bij jullie heb gekocht.

10101

Ik wil jullie bedanken voor jullie goede service en mijn prachtige jurk.

Pink Lemon Cards