Een persoon die de momenten van jullie bruiloft terug geeft tot een blijvende herinnering met dezelfde emoties.

Dat ben ik als trouwfotograaf op jullie bruiloft. Ik maak foto’s waar in je echte emoties terug ziet, geen geposeerde momenten maar lekker spontaan en ongedwongen met een scherp oog
voor detail.

17 Ervaringen

10101

Wat een te gekke dag hebben wij gehad op 11-09-2021. Een jaar na uitstel van onze bruiloft zijn we dan eindelijk getrouwd. Een fotograaf moesten we nog wel uitzoeken maar de keuze was snel gemaakt. Via via bij Gera terecht gekomen en vanaf dag 1 hebben wij nog geen moment spijt gehad.
Een aardige, leuke en super gezellige meid die echte top foto’s maakt en er een feestje van weet te maken.

Na het bezoeken van een aantal fotolocaties uiteindelijk uitgekomen bij de Zeegserduinen. We hadden een beetje onze twijfels van te voren, maar achteraf gezien hadden we dit niet hoeven te hebben. Wat was het mooi en wat is het eind resultaat fantastische geworden. De twijfels kwamen een beetje mede om het weer, zou het droog blijven? De avond er voor had het zo hard geregend! Maar gelukkig was het op de dag zelf grotendeels droog tijdens de fotosessie.

Gera heeft hele goeie ideeën wat betreft het maken van de foto’s. Heb je zelf inspiratie of wil je bepaalde foto’s net zo en niet anders gemaakt hebben dan werkt Gera hier erg goed in mee. De foto’s samen met ons 2 jarige dochtertje verliep ook zeer fijn, Gera wist ook hier goed mee om te gaan. Wat heeft ons dochtertje hiervan genoten.

Tijdens de trouwceremonie en de rest van de dag merk je niet eens dat Gera aanwezig is. Zo goed sluipt ze tussen de gasten door :). De zelfde avond een hele mooie en snelle preview ontvangen, 1 woord: GEWELDIG.

1 tipje voor jou Gera, misschien de volgende keer toch even een schone broek mee nemen? Mocht je weer eens in het gras of duinen moet zitten. Het kan er nog vochtig zijn van de dauw haha.

Lieve groetjes van Jeroen, Sarissa en Milou Korringa.

10101

Gera heeft onze bruiloft vast gelegd! Ze heeft de meest bijzondere momenten kunnen vastleggen zonder dat we doorhadden dat ze ze aan het vastleggen was. Gera heeft een fijne persoonlijkheid, waardoor je haar graag om je heen hebt. Daarbij zijn de foto’s die ze maakt echt prachtig! Zeker een dikke 10 waard!

10101

Gera heeft het huwelijk van onze dochter er schoonzoon gefotografeerd. Spontaan, prachtige foto’s en het talent om de zenuwen weg te nemen was het resultaat. Top!!

10101

Gera is echt een top fotograaf! Tijdens het eerste kennismakingsgesprek merkten we al gelijk een klik en voelde we ons op ons gemak. Ze heeft onze trouwdag super goed vastgelegd en later nog meer shoots.

10101

Gera heeft onze dag niet alleen prachtig vastgelegd, maar met haar aanwezigheid ook ontzettend verrijkt! Ze houdt de sfeer vrij en gezellig, en maakt ook contact met de gasten op de bruiloft. Fantastisch!

10101

We kunnen door de prachtige mooie foto’s elke dag weer terug blikken op onze geweldig mooie bruiloft.
Het is echt een aanrader!!

9,0101

Met een fotograaf voor een huwelijksfeest moet een goede klik zijn, 100% vertrouwen. Bij Gera ben je als bruidspaar 100% in goede handen. Ze maakt heel mooie foto’s, vol van sfeer, warmte. Ze weet de sfeer van de dag heel goed te pakken.

10101

Toen we vorig jaar op zoek gingen naar een fotograaf voor onze mooie dag, stond Gera gelijk voor ons klaar.
Ze heeft zelfs mee gedacht aan een supergave locatie en dat is dan ook prima gelukt, want mede door haar hebben we daar ons topfeest gehad met een topfotograaf.
Dank je wel Gera!

10101

We kregen van Gera de vraag of we een review wilden geven over hoe we haar als onze bruidsfotograaf vonden.
Nou daar kan ik kort over zijn, kunnen we ook een 111 of 12 geven hier?
Want Gera deed het super, ze was er bij vanaf het moment dat de kapper hier arriveerde en is pas naar huis gegaan toen wij richting hotel gingen.
Het is dat ik niet van plan ben om nog eens te trouwen, want anders vroeg ik haar zo weer.
Nu kan ik haar enkel aanbevelen aan iedereen die een lieve en betrokken fotografe zoekt die ook nog eens originele ideetjes heeft!

10101

Gera heeft onze bruiloft tot in de puntjes gefotografeerd en geen enkel detail overgeslagen waardoor ik nu een prachtig album vol herinneringen heb.
En het allermooiste hangt aan de muur, een hele gave en originele afdruk van ons samen.
Gera, nogmaals superbedankt!

10101

Een top fotograaf, zweervol, gezellig. gewoon top.

10101

Een paar week voor onze bruiloft had onze fotograaf afgezegd. We hebben toen offertes aangevraagd en Gera reageerde onmiddellijk.
De foto’s waren super mooi en we genieten er nog elke keer van als we ze zien.

10101

Top dag gehad! Mede door Gera, professioneel maar ook zeker heel gezellig, wat zorgt voor een ontspannen sfeer! Ook de resultaten zijn erg mooi, dus kortom een aanrader!

10101

Gera is een leuke spontane meid, luistert goed naar je wensen en vulr creatief aan met eigen ideeën.
Op onze trouwdag paste ze er precies tussen.

10101

Gera is een leuke spontane meid, luistert goed naar je wensen en vulr creatief aan met eigen ideeën.
Op onze trouwdag paste ze er precies tussen.

10101
10101

Super blij met Gera! We voelden ons allebei erg op ons gemak bij haar en zijn blij met de resultaten.

Pink Lemon Cards