Joehoee, Tijd voor de mooiste dag van jullie leven.

Het maakt niet uit hoe jullie droom van de mooiste dag er uit ziet. Briljant Wedding regelt het! Of het nou groot is of klein, een thema of niet. Ik zorg ervoor dat jullie droom werkelijkheid wordt.

Briljant wedding biedt algehele weddingplanning aan, Ceremoniemeesterschap en styling! Maar iedere bruiloft is anders, ik vind het daarom belangrijk om de prijs hierop aan te passen. Het is bovenal het belangrijkste dat jullie kunnen genieten zonder zorgen!

Creatief, ondernemend en een echte planner. Zo ben ik. Kiki. Dit is ook zeker terug te zien in mijn werk. Jullie ontbreken aan niets, duidelijkheid boven alles en een mooie ervaring om op terug te kijken. Elke bruiloft is voor mij weer een cadeau!

Willen jullie nou met mij kennis maken? Super leuk! Neem dan contact op via: www.briljantwedding.nl en dan gaan we kijken wat Briljant Wedding voor jullie kan betekenen.

Foto’s 1,2,3,4 zijn gemaakt door: Sher Takes Care

5 Ervaringen

10101

Kiki heeft bij ons de styling van onze bruiloft gedaan. Ze is ons vertrouwen meer dan waard geweest. Alles zag er tot op de puntjes nauwkeurig en verzorgd uit en ze heeft ons goed ook geholpen in het vinden van geschikte andere leveranciers voor onze dag. Kortom Kiki moet je hebben

10101

Wij hebben met Kiki meegedaan met een styled weddingshoot, grandioos georganiseerd alles erop en eraan.
Het was echt zoals een bruiloft hoort te gaan met Kiki als Weddingplanner.

10101

Kiki is een heel lief iemand, ze kan super goed luisteren en meedenken.
Wij vinden het een heerlijkheid om met haar samen te werken. En om dat te belonen ( want dat verdient ze) mag ze haar bruiden een verwennerij aan bieden tijdens een passessie bij ons.
Dus eigenlijk krijgt de bruid van ons een kado omdat ze voor Kiki kiest.
Wij hopen nog heel veel leuks met jou te beleven lieve Kiki

10101

Het is fantastische om met Kiki samen te werken. Als fotograaf is het enorm fijn om met een georganiseerde en overzichtelijke weddingplanner samen te werken. Daarnaast is Kiki ook nog eens heel gezellig om om je heen te hebben. Een echte aanrader als je het mij vraagt 🙂

9,8101

Onze bruiloft is fantastisch georganiseerd, met veel creativiteit en oog voor detail. Flexibel, meedenkend en vol passie uitgevoerd. Het was een geweldige dag voor ons en onze gasten.

Pink Lemon Cards