Brasserie De Koepel is, gelegen in park Rust en Vreugde, een prachtige plek voor uw huwelijksceremonie. De Koepel is een officiële trouwlocatie en is bij uitstek geschikt voor zowel de ceremonie, de receptie als het trouwfeest. De mooie omgeving sluit perfect aan bij de romantiek van jullie bijzondere verbintenis en is geschikt voor zowel een klassieke stijl bruiloft, maar ook een boho- of vintagestijl huwelijk past perfect bij De Koepel. Bij mooi weer kunnen jullie gasten genieten van ons grote terras en de prachtige tuin.

We verwennen jullie gasten ook graag met een diner van één van onze chefkoks. U kunt kiezen uit een informele ‘walking dinner’ of een ‘sit down’ dinner. We passen ons graag aan bij de stijl die past bij jullie trouwdag.

Het team van De Koepel heeft enorm veel ervaring met bruiloften en evenementen en we kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het organiseren van deze dag. Graag nemen wij samen met u en de ceremoniemeester(s) uw wensen door om er een onvergetelijke trouwdag van te maken!

3 Ervaringen

9,8101

Afgelopen mei getrouwd. Fantastische dag mooi weer en heerlijk gedineerd. Met mooi weer is het een romantische locatie zeker op het grote terras. Alles klopte. Gasten ook zeer tevreden. Bedankt allemaal.

10101

Heel gezellig terras. Goed gegeten en prettige bediening.

9,6101
Pink Lemon Cards