Uw perfecte trouwring
De perfecte trouwringen vinden is wellicht lastiger dan u had gedacht. Vindt uw aanstaande bijvoorbeeld een ring met diamanten niet mooi terwijl u niet genoeg kan krijgen van bling-bling? Hieronder vindt u wat handige tips bij het uitzoeken van de perfecte ringen.

Leg de basis
Bent u op zoek naar stoere, chique of juiste moderne trouwringen? Wil de één graag een dunne ring met een stoer randje en de ander een brede ring die meer klassiek is? Kom eens samen bij ons langs om verschillende modellen te passen, zodat u een definitieve keuze kunt maken.

Trends
Vroeger werd er bijna alleen maar gebruik gemaakt van geelgoud. Tegenwoordig zijn er steeds meer trouwringen die gemaakt zijn van verschillende kleuren goud, vaak verfraaid met één of meerdere diamanten. Welke stijl en uitstraling past het beste bij u. Bedenk daarom waar jullie individueel en samen voor staan, wat is de uitstraling die het beste bij jullie past?

U kunt kiezen voor een klassieke ring met alleen goud of een combinatie van materialen. Bijvoorbeeld witgoud met paladium. Dit materiaal is stevig, duurzaam en mooi. Tip; bedenk aan welke vinger u de ring wilt gaan dragen en of dat is in combinatie met bijvoorbeeld de verlovingsring die u wilt blijven dragen. Wij adviseren u over de mogelijkheden.

Diamonds are forever
Weet u nog niet precies hoe uw trouwringen eruit moeten zien. Geen zorgen, er is genoeg keuze. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen, met of zonder briljant of kleurstenen, alles kan!

Kom om inspiratie op te doen eens een kijkje bij ons nemen. U bent van harte welkom!

2 Ervaringen

10101

Vorige maand getrouwd fantastische dag. Al vorig jaar onze trouwringen gekocht bij Boonk. Gezellige mensen die alle tijd voor ons hadden.

9,7101
Pink Lemon Cards