Boetiek de Bruid

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Nu kan de zoektocht naar jouw droomjurk echt beginnen. Met de bijzondere collectie van Boetiek de Bruid is er voor iedere bruid een trouwjurk te vinden. Van een romantische prinsessenjurk, de klassieke trouwjurk, tot de moderne jurk met een lage rug, spannende halslijn of zwierige rok. Liever geen ivoorkleurige jurk? Bij Boetiek de Bruid vind je ook een selectie gekleurde jurken of kies bijvoorbeeld voor elegant zwart. Met de grote variatie in maten zal elke vrouw er geweldig uitzien op haar grote dag. Een persoonlijk tintje meegeven aan dé trouwjurk? Boetiek de Bruid denkt graag creatief mee in het aanpassen en op maat maken van jouw droomjurk. En hoe leuk is het dat je bij ons de bruidsboetiek helemaal voor jou en je entourage hebt! Echt een bijzondere beleving voor iedere bruid.

Onze sfeervolle boetiek is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 9:30 uur tot 17:30 uur. Op maandag, koopzondagen en ‘s avonds kan je op afspraak terecht voor je pasafspraak.

86 Ervaringen

10101

Wetende dat ik het lastig vind om keuzes te maken, en al helemaal zo’n belangrijke als deze, dacht ik dat ik dat het een lange zoektocht zou worden. Ik was aardig zenuwachtig voor de afspraak want ik ging voor het eerst bruidsjurken passen. Door Priscilla voelde ik me op m’n gemak. Ze legde uit hoe het passen in z’n werk gaat en had aandacht voor mij en hoe ik me voelde. De zenuwen waren dus snel weg. Zeker ook omdat het erg gezellig was in de paskamer. Priscilla is een ongelooflijk lief en aardig mens, en daarnaast eerlijk. Ze verwoordde feilloos wat ze aan mijn gezicht en houding dacht te zien in relatie tot de jurk, fantastisch! Een soort tweede geweten, maar dan eentje die je wél wil hebben. Ik ben geslaagd voor de jurk en heb geen seconde getwijfeld aan mijn keuze. Priscilla van Boetiek de Bruid heeft me een fantastische ervaring gegeven die ik elke bruid toewens.

10101

Wat een fantastische middag heb ik gehad bij Priscilla van Boetiek de Bruid. Echt niks is teveel gevraagd en Priscilla is zo’n lieve en fijne vrouw die met je meedenkt en je zo op je gemak laat voelen. Ik raad je zeker aan om langs te gaan bij Priscilla en grote kans dat je hier JOUW jurk gaat vinden❤

10101

Geweldige ochtend gehad bij boetiek de Bruid. Super fijn geholpen door Priscilla! Vanaf het eerste moment voel je je gelijk thuis in de boetiek. Ik kan niet wachten op de volgende doorpas afspraak!

10101

Een super gezellige en fijne middag gehad om mijn droomjurk te vinden. Heel erg fijn geholpen door Priscilla. Nog lang aan het nagenieten geweest. Super service en veel kennis van bruidsmode. Ik kan niet wachten om weer langs te komen voor de doorpasafspraak. Zeker een aanrader om hier je droomjurk te vinden.

10101

Een super gezellige en fijne middag gehad om mijn droomjurk te vinden. Heel erg fijn geholpen door Priscilla. Nog lang aan het nagenieten geweest. Super service en veel kennis van bruidsmode. Ik kan niet wachten om weer langs te komen voor de doorpasafspraak. Zeker een aanrader om hier je droomjurk te vinden.

10101

Mijn jurk uitzoeken was een feestje bij Priscilla in de boetiek. Een erg warm welkom en ik voelde me gelijk thuis samen met mijn moeder en tantes! Helaas de bruiloft moeten verplaatsen, dit was geen probleem, mijn jurk bleef netjes hangen tot onze nieuwe datum. Ik voelde me op mijn gemak tijdens de passessies en mocht alles aantrekken wat ik wou en Priscilla dacht goed mee! Uiteindelijk een jurk gekozen die Priscilla voorstelde om uit te proberen. Alsof ze wist dat dit hem ging worden!! De service samen met de coupeuse was geweldig, die heeft ook prachtig werk afgeleverd!

10101

Als moeder van de bruid zie ik hoe gastvrij, kundig, rustig en relaxt zij haar klanten helpt. Alle tijd nemend voor de klant, niets is te gek. Ook de entourage die meekomt bij een afspraak geeft zij het gevoel belangrijk te zijn. Laagdrempelig maar hoge kwaliteit in haar klasse!

10101

Boetiek de Bruid heeft mij geholpen bij het vinden van mijn droomjurk. Priscilla heeft mij advies gegeven, maar mij ook geholpen met kijken naar wat ik wil en wat bij mij past. Van mij krijgt ze zeker een 10, want die verdient ze.

10101

Priscilla denkt helemaal mee over je droomjurk. Als ze hem nog niet heeft hangen dan kan ze hem met haar coupeuse regelmatig nog creëren uit een andere jurk. Als je onverhoopt dat niet aandurft (zoals ik) dan blijft ze nog steeds actief met je meedenken waar je dan wellicht kunt slagen. Fantastisch klantvriendelijk, ondanks dat ik niks kocht.
Fijnste bruidswinkel waar ik geweest ben.

10101

Priscilla is een top vrouw die weet waar ze over praat ze geeft haar mening van wat zij mooi vind en wat niet en als ze het niet mooi vindt staan dan zegt ze dat ook. Echt een aanrader om daarnaartoe te gaan. Priscilla neemt ook alle tijd en als moet ze 20 jurken te voorschijn halen dat doet ze dan ook. Echt een toppertje 😘

10101

Wat een fijne zaak! Ik ging hier heen met alleen het idee wat ik niet wilde in een jurk. Na samen te sparren, heb ik diezelfde mijn jurk gevonden. Heel fijn contact over alles. Ik voel me op mijn plek bij Priscilla.

10101

Ik heb bij priscilla een super ervaring gehad. Ik zou dit jaar trouwen, maar door ziekte ging dit niet door. Priscilla zei gelijk dat m’n jurk opgeslagen zou worden en dat ik volgend jaar gewoon langs kon komen. Zo lief. Ik raad haar echt aan. Ze denkt met je mee.

10101

Priscilla heeft mij, mijn moeder en zusjes de meest magische ochtend laten beleven! Zoveel mooie jurken en zoveel waarvan ik nooit verwacht had het mooi te vinden! Vriendelijk, gastvrij, laagdrempelig en super professioneel! De 3e jurk die ik aan trok was het helemaal en ik heb ‘ja’ gezegd tegen mijn jurk! Priscilla, nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, jouw open- en eerlijkheid en de bubbels aan het einde!

10101

corretie op eerdere beoordeling
naam melissa moet priscilla zijn 😊

10101

Geweldige ervaring nog mooier gemaakt door melissa haar hulp, wat een schat is dat met veel kennis en een eerlijke mening over de jurk.
Ik ben zeer goed geslaagd bij boetiek de bruid

10101

Goed ervaring met deze bruidszaak. Er wordt de tijd voor je genomen en de setting is erg gezellig en prettig. Ik ben erg goed geholpen met het uitzoeken van de perfecte bruidsjurk en heb de hele dag gestraald in mijn jurk.

10101

Ontzettend fijn geholpen! Er werd echt de tijd genomen en ik had ook zeker het idee dat er heel goed gekeken werd wat er bij mij zou passen en wat niet. Ben erg blij dat ik hier mijn jurk heb gekocht.

10101

Bij Boetiek de Bruid heb ik mijn trouwjurk gevonden! Het was een fantastische ervaring. Priscilla is een hele leuke vrouw die écht luistert naar je wensen en je compleet op je gemak stelt. Ze wijst ook subtiel op andere jurken, kleuren en opties en als je ervoor open staat mag je het altijd proberen. Bij de eerste afspraak had ik een compleet verrassende jurk aan die ik geweldig vond, maar waar ik echt even aan moest wennen (ik had iets heel anders in gedachten), Priscilla voelde dit haarfijn aan en raadde mij aan om het te laten bezinken en dan weer terug te komen. Dit was het beste advies wat ze maar kon geven. Na 2 weken nadenken ben ik terug gegaan en was ik echt helemaal verkocht. De kleine boetiek hangt stampvol met unieke jurken en veel zijn toch net even anders dan wat je overal al ziet. Ze gaat de boetiek uitbreiden dus het zal straks nog veel mooier zijn allemaal!

10101

De pasafspraak bij Boetiek de Bruid was een fantastische ervaring. Bij binnenkomst voelden wij ons gelijk welkom.

Bij het uitzoeken van de jurken mochten we ons eigen gang gaan. Tijdens het passen kwam Priscilla met igoede tips en adviezen, waardoor ik mijn droomjurk heb gevonden!

Het was echt een ochtend om nooit te vergeten, niet alleen voor mij maar ook voor mijn ‘entourage’. Wat een fijne boetiek en zoveel gastvrijheid!

Ik verheug mij nu al op de doorpasafspraak!

Bedankt!

10101

Vorig jaar zou ik een inspiratie dag hebben bij Boetiek de Bruid. Deze ging helaas niet door vanwege Corona. Mijn keuze is wel gebleven bij deze fijne en kleine boetiek en daar ben ik heel blij mee. Ik mocht van alles proberen en alles kon en alles mocht. Ik werd heel fijn en lief geholpen, wat een bijzonder moment was dit en ook hoe Priscilla hier mee om gaat in deze tijd, echt fantastisch en grote complimenten!

10101

Het was voor mij de eerste keer passen en had lang op deze (fysieke) afspraak moeten wachten i.v.m. de lockdown. Priscilla stelde mij meteen op mijn gemak en liet mij de jurken in haar intieme prachtige boetiek zien. Boetiek de Bruid heeft een ruime collectie aan trouwjurken uit verschillende prijscategorieën. Na 8 hele verschillende jurken, goed advies en geduld van Priscilla heb ik de tweede jurk opnieuw gepast. Overduidelijk wat dit dé jurk en zei ik ‘yes to the dress’!

10101

Fantastisch geholpen ,heel geduldig inspirerend en geeft je het beste gevoel ooit.Dat het voornaamste is dat jij je goed voelt en speciaal op jouw dag. Nog nooit zo goed geholpen bij welke zaak dan ook. Echt een tien plus.

10101

Priscilla wist mijn wensen perfect te vertalen naar de ideale jurk voor mij. Haar liefde voor het vak is overduidelijk en door haar hartelijkheid voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze is enthousiast, gezellig en weet waar ze het over heeft. Wat een feestje!

10101

Ben super goed geholpen ik ging heen om een jurk van me top 5 en werd heel wat anders dan ik zelf gedacht had maar ben super blij dat ik bij boetiek de bruid geslaagd ben super klantvriendelijk en neemt de tijd voor je

10101

Op 7 november kwam ik bij Priscilla in Boetiek de Bruid. Het begon met een warm welkom, waardoor ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Bij binnenkomst mocht ik gelijk rondneuzen tussen de jurken die er hangen. Ik wist wat ik zocht en heb mijn wensen aangegeven bij Priscilla. Samen zijn we alle jurken afgegaan en wat zoekt Priscilla fijn met je mee. We hebben jurken uitgesloten en het was nooit te veel gevraagd om een jurk te passen. Het was echt een fantastische beleving. Uiteindelijk heb ik mijn jurk gekozen en dat hebben we met een drankje gevierd! Na wat onzekerheid de volgende dag kon ik dezelfde week nog terug om de jurk nog eens te passen. Wat fijn om dan toch nog even terug te mogen gaan. Ik heb nu de meest fantastische jurk mede dankzij de lieve hulp van Priscilla. Ze neemt alle tijd voor je, is lief, eerlijk en oprecht! Ik vond het een hele prettige ervaring! Ik kijk nu al uit naar mijn pasmomenten en de dag zelf, waar zij een steentje aan bij heeft gedragen!

10101

Deze winkel is absoluut een aanrader! Ik ben zo blij dat ik hier ben geweest. Tijdens het passen kreeg ik 100% persoonlijke aandacht. Priscilla is bovendien ontzettend aardig, behulpzaam en flexibel. We mochten eerst zelf in de rekken rustig de jurken bekijken en eventuele voorkeuren aangeven. Tijdens het passen dacht Priscilla constant mee over de mogelijkheden. Ze liet me de jurken passen en keek daarbij echt naar wat mij gelukkig maakte. Geen verkooppraatjes en geen druk. Ik zou deze prachtige winkel iedereen aanraden. Het was een bijzondere en een positieve ervaring!

10101

Wat een ontzettend lieve vrouw is Priscilla en wat een speciale dag is het geworden mede dankzij haar. Ik voelde me meteen welkom toen ik binnen kwam, ik mocht alle jurken passen die ik maar wilde. Ik kreeg het gevoel dat alles mogelijk was, wilde ik die strapless jurk met bandjes? Kan gewoon. Wilde ik de jurk in een andere kleur? Kan gewoon. Ik raad iedereen aan om de droomjurk te zoeken bij Boetiek de Bruid, want hier ga je hem zeker vinden!

10101

Mijn pasafspraak bij boetiek de bruid was fantastisch! Ik vond het super spannend maar na 5 minuten was dit helemaal weg, priscilla stelt je echt gerust en helpt met meedenken wat voor een jurk bij je past. Ik had in mijn hoofd wat ik wilde en uiteindelijk is mijn jurk een hele andere geworden! De afspraak was super gezellig en we hebben veel gelachen!

10101

We gingen eigenlijk alleen maar om te kijken! Er zal wel niks tussen hangen, meteen in de eerste winkel. Maar alles was minder waar, meteen de eerste jurk die ik aan deed was echt fantastisch! Eigenlijk precies wat ik zocht! Ik heb zo’n geluk gehad want deze prachtige jurk hing in de sample sale. Een hele leuke en mooie ervaring. Na het vinden nog 9 jurken gepast, maar Priscilla wist als geen ander dat ik jurk 1 nog eens aan moest. Bedankt voor je geduld, en passie voor dit vak. Daarna nog helemaal opgedirkt met alle accessoires die je kan wensen.
Zelfs met de schoenen zat ze meteen in de roos! Ik kan nu al niet wachten om mijn jurk weer aan te mogen in mei.

10101

wauw wat een top winkel (vrouw) ik was voor het passen heel erg onzeker en vond het heel spannend. Nadat ik de eerste jurk aan had was dat gevoel helemaal weg en heeft priscilla me super goed geholpen en het is gewoon een TOP vrouw. Ze weet precies wat je mooi staat en neemt ook echt de tijd. Ik zou zeggen ga naar boetiek de bruid die ervaring wil je niet missen. En ik heb daar mijn droom jurk gevonden!

10101

In 1 woord geweldig! Zo top geholpen kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een trouwjurk!

10101

Priscilla is geweldig lieve gastvrouw! Ze gaf ons de tijd en genoot met ons mee. Ze is een expert in trouwjurken en weet goed wat ze je kan laten passen om erachter te komen wat jou zal laten stralen. Wij hebben een geweldige middag gehad die ik ook als ik mijn jurk niet gevonden had, niet had willen missen!

10101

Ik beveel Boetiek de Bruid echt bij iedereen aan! Wat een mooie en knusse trouwjurken boetiek, bij de pas afspraak was de gehele winkel voor mij en de lieve meiden die ik mee had. Priscilla denkt goed met je mee en straalt heel veel rust uit in de zoektocht naar “de” jurk.

10101

Ik heb genoten van de zoektocht naar mijn jurk! Priscilla is een hele leuke vrouw die je goed helpt met het uitkiezen van de juiste jurk. Je krijgt ruim de tijd en alle ruimte. Het was super.

10101

Ik ben zo goed en fijn geholpen door de eigenaresse Priscilla! Ze neemt de tijd voor je en geeft goed en eerlijk advies!

Ik heb zo genoten van het passen van de jurken en daar mijn mooie jurk mogen vinden! 😍 Dank je wel Pricilla voor dit bijzondere en mooie moment!

10101

Ik ben zo goed en fijn geholpen door de eigenaresse Priscilla! Ze neemt de tijd voor je en geeft goed en eerlijk advies!

Ik heb zo genoten van het passen van de jurken en daar mijn mooie jurk mogen vinden! 😍 Dank je wel Pricilla voor dit bijzondere en mooie moment!

Pink Lemon Cards