Boetiek de Bruid

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Nu kan de zoektocht naar jouw droomjurk echt beginnen. Met de bijzondere collectie van Boetiek de Bruid is er voor iedere bruid een trouwjurk te vinden. Van een romantische prinsessenjurk, de klassieke trouwjurk, tot de moderne jurk met een lage rug, spannende halslijn of zwierige rok. Liever geen ivoorkleurige jurk? Bij Boetiek de Bruid vind je ook een selectie gekleurde jurken of kies bijvoorbeeld voor elegant zwart. Met de grote variatie in maten zal elke vrouw er geweldig uitzien op haar grote dag. Een persoonlijk tintje meegeven aan dé trouwjurk? Boetiek de Bruid denkt graag creatief mee in het aanpassen en op maat maken van jouw droomjurk. En hoe leuk is het dat je bij ons de bruidsboetiek helemaal voor jou en je entourage hebt! Echt een bijzondere beleving voor iedere bruid.

Onze sfeervolle boetiek is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 9:30 uur tot 17:30 uur. Op maandag, koopzondagen en ‘s avonds kan je op afspraak terecht voor je pasafspraak.

11 Ervaringen

10101

Aanbevolen door een vriendin ging ik hier voor een eerste kijk alleen hier na toe. Er was een sample sale en ik wilde niet te veel betalen voor mijn jurk. Ik had geen verwachtingen om dat ik een jurk op mijn eerste afsprak zouden vinden. Meteen als ik binnenkwam voelde ik me comfortabel. Wat een super schattige winkel met heel veel keuze! Ik had nooit een trouwjurk aan gehad. Priscilla is echt een lieverd! Heel fijn om mee te praten over specifieke wensen en ideeën. Ik had al een jurk online op haar website gevonden dat ik wilde proberen en dat was ook meteen mijn jurk. Voor de zekerheid nog even 2 geprobeerd maar nee, dit was hem!

Priscilla: bedankt voor de gezelligheid, het kletsen en voor luisteren. Ik ben je heel erg dankbaar. Ik heb nog nooit zo ontzettend mooi en speciaal gevoeld als op mijn trouwdag!

10101

Oh, wat ben ik daar fijn geholpen! Degene die mij hielp was er de hele tijd voor je wanneer je advies nodig had en natuurlijk met het passen. Toch was ze ook een beetje op de achtergrond zodat het toch een intiem moment was met mijn familie. Perfect in balans! Ik zou het iedereen aanraden!!

10101

Tien tien tien!!!!

10101

Ik kan gewoon niet lager dan een 10 geven. Wat is dit een super fijn boetiekje. Ze neemt alle tijd voor je zodat je echt je perfecte jurk kan vinden. Ik voelde me er helemaal op me gemak. Echt een hele grote aanrader.

10101

Wat een geweldige lieve meid is het en wat heeft ze een energie en toewijding voor haar vak. Ze heeft ons perfect geholpen om voor mijn vrouw “haar” jurk te vinden en mijn pak perfect te laten passen bij de jurk. Echt een feestje om Priscilla te leren kennen.

10101

Vorig jaar DE JURK!!!! gekocht bij Boetiek de Bruid. Boetiek de Bruid is een leuk en knus boetiekje. Zoveel mooie jurken om uit te kiezen. Tijdens het passen werd ik geweldig geholpen door Priscilla. Ze zag in hoe ik reageerde op de verschillende jurken en speelde daar goed op in. Priscilla! Wat ben je toch een lieve en leuke vrouw. Dankzij jou heb ik de pasafspraak als geweldig ervaren. Ik wil je erg bedanken voor een onvergetelijke dag.

10101

Ik kan er een heeel lang verhaal van gaan maken, maar ik zal het kort houden.
Wat een ongelofelijk geweldig bedrijf.
Je voelt je er op je gemak, gehoord en er word echt alles aan gedaan om je met een top jurk en gevoel naar buiten te gaan!
Super lieve Priscilla echt nog een keer bedankt en je bent sowieso al een nummer 1!!!

10101

Met recht een TOP bedrijf! Prachtige boetiek met prachtige jurken, voor elk budget een aanrader om te gaan kijken. De eigenaresse luistert écht naar wat een bruid wil, geeft daarnaast zeer goed advies en de service is gewéldig! Werkt ook samen met een zeer goede coupeuse. Na aankoop van de jurk is de communicatie heel prettig, persoonlijk en duidelijk. Niks is te gek voor deze winkel. Ik ben een zeer tevreden bruid, had niet anders gewild en het heeft mijn dag perfect gemaakt doordat ik mijzelf prachtig voelde in de jurk die bij Boetiek De Bruid vandaan komt.

10101

Het was ontzettend persoonlijk en relax!! We mochtren tussen de jurken neuzen voor het passen uit. Daarna vraagt Priscilla eerst wat je zelf denkt/hoopt/vindt om vervolgens te gaan passen. Voelde me zo op mijn gemak, echt fijn!! Toen alle tijd gekregen om aan het idee te wennen en nog eens te passen en te doen. Nu is het bijna zover. We kunnen niet wachten!!

10101

Een 10+!! Het is een leuk sfeervol winkeltje met een leuke eigenaresse en een groot assortiment jurken. De zoektocht naar mijn droomjurk is geslaagd. Een leuke herinnering. Ik voelde mij erg op mijn gemak, Priscilla luistert naar je wensen & geeft goed advies. Niets is teveel gevraagd. Erg fijn 🙂

10101

Een super fijne intieme sfeer. Waar je heel leuk wordt ontvangen en super goed wordt geholpen. Je mag de jurken passen die je wilt en ze geeft je eerlijk advies. De verkoopster is heel spontaan en doet alles voor je om je een echte bruid te laten voelen. Ik ben zelf nog niet getrouwd maar ik heb het mogen ervaren bij mijn zusje. Als ik ga trouwen ga ik hier zeker heen.

Pink Lemon Cards