Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Bloemen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van een bruiloft; het brengt sfeer en geeft net dat beetje extra wat jullie bruiloft compleet maakt.

Meer dan alleen bruidsboeketten
Wij verzorgen niet alleen de mooiste bruidsboeketten, wij helpen met het totale plaatje. Denk aan de corsages voor de gasten, een mooi bloemstuk voor op de auto of bloemenarrangementen voor op locatie of bij het diner .

Voor ons is niets te gek, ons doel is om jullie dag onvergetelijk te maken!

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Daniëlle Blokland, www.danielleblokland.nl

10 Ervaringen

10101

Bloomed heeft de bloemen voor ons huwelijk verzorgd. Ik kan niets anders zeggen dan Geweldig! Op de auto, bruidsboeket, corsages, vazen met bloemen. Prachtig! En ondanks de hitte bleven ze mooi. Perfecte service en kwaliteit.

10101

Voor en op onze mooie dag heeft Nelleke ons super geholpen! Haar persoonlijkheid maakt het ook erg prettig om mee samen te werken. In de bloemenwereld wist ze mij goed te adviseren in de dingen die ik zocht voor het boeket en tafeldecoraties. Al met al was het een plaatje en kan ik haar van harte aanbevelen!

10101

Wij hebben onze bruiloft laten stylen door Nelleke. Zo hadden we een prachtige backdrop, gestylde bar en welkomstbord, verschillende veldboeketten en kleine boeketjes op tafel. Van te voren bedenk je hoe alles zou staan, maar het totale plaatje was perfect! Alles klopte! De keuze van de bloemen was een verrassing en heeft mijn man samen met Nelleke doorgesproken. Wat een goede samenwerking en wat werd er fijn meegedacht. Bij Nelleke bloemen bestellen… daar krijg je geen spijt van!

10101

Wij zijn heel tevreden met de bruidsbloemen die Nelleke voor onze bruiloft heeft gemaakt! Alles zag er prachtig en verzorgd uit en ook de bloemen op de auto hebben het ondanks de harde wind heel goed gehouden. We hebben erg veel complimenten gekregen over het boeket en de corsages en zelf waren we ook meer dan tevreden met alles wat Nelleke voor ons heeft gemaakt!

10101

Dankzij de super persoonlijke en flexibele benadering hebben wij nóg extra genoten van het uitzoeken van de bloemen en van de boeketten op onze huwelijksdag. Bloomed is erg netjes en snel in het reageren op vragen en suggesties en denkt fijn en eerlijk mee over de mogelijkheden en wensen die we hadden.
Super dat we van te voren even de bloemen konden bekijken en we in de maanden voorbereiding geen enkele zorgen hadden over de bloemen.

10101

Als Nelleke weer is langs geweest met haar prachtige bloemen, dan is mijn huis gevuld met warmte en kleur. Hier word ik heel blij van! En niet te vergeten de goede service en het gevoel van ontzorgen. De bloemen worden altijd in een mooie vaas gebracht. Dank je wel, Nelleke!

Nelleke Slotman
Beste Sarah, Dank je wel voor dat jullie altijd tevreden zijn met de service! Het is altijd feest om bij jullie te leveren! Liefs Nelleke
15-07-19
10101

Bloomed heeft schitterende bloemen geregeld voor onze bruiloft. Het was heel fijn hoe ze onze wensen combineerde met eigen ideeën. Alles tot in de puntjes geregeld. Nogmaals heel erg bedankt!

Nelleke Slotman
Beste Rijn en Marlies, Dank jullie wel voor de mooie beoordeling! Ik heb genoten met jullie samen te werken! Liefs Nelleke
15-07-19
10101

Wij zijn 14 juni 2019 getrouwd en hebben onze bloemen bij Bloomed laten doen. We kregen goed persoonlijk advies voor een scherpe prijs. Vervolgens een goede service door het brengen van de bloemen op locatie, het eindresultaat was prachtig!

Nelleke Slotman
Beste Nienke, Dank je wel voor je reactie. Fijn dat jullie hebben genoten van de bloemen! Ik vond het ook heel leuk om te mogen maken voor jullie! Liefs Nelleke
04-07-19
10101

Wij zijn op 26 april 2019 getrouwd. Nelleke verzorgde onze bloemen tot in de puntjes! Ze kwam het netjes optijd brengen, er was altijd mogelijkheid tot snel contact of overleg. Ze denkt met je mee en is betaalbaar. In 1 woord super!

Nelleke Slotman
Hi Naomi, Dank je wel voor je reactie. Ik vond het ook super om voor jullie te mogen maken! Liefs, Nelleke
04-07-19
9,9101

Nelleke van Bloomed heeft een prachtig bruidsboeket gemaakt.

Nelleke Slotman
Hi Annelies, Dank je wel! Liefs, Nelleke
04-07-19
Pink Lemon Cards