Trouwpakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken met alle denkbare accessoires in de verkoop van de merken: Roberto Vicentti, Wilvorst, Archetipo, Cleofe Finati, Guglielmo, Tziacco, Immediate en Eduard Dressler. Het assortiment is compleet met shirts, gilets, stropdassen en schoenen.

Graag laten wij u een keer in onze winkel alle mogelijkheden zien.

Maak nu vrijblijvend een afspraak, <a href="https://blacktie.nl/">online</a> op <a href="https://blacktie.nl/">website</a> van Black Tie of 073-6130131.

Welkom!

20 Ervaringen

10101

Professioneel, accuraat, vakbekwaam, met brabantse hands-on mentaliteit en sfeer.

10101

Op de eerste plaats hebben jullie prachtig mooie pakken. Maar de service van Hans was echt uitzonderlijk goed, het uitzoeken van m’n trouwpak is daardoor gewoon echt nog specialer geworden. Niets…

10101

Met veel plezier heb ik mijn jacquet bij jullie gekocht en ik zal deze ook met heel veel plezier gaan dragen op de grote dag!

10101

Hoi Hans,
Nogmaals hartelijk bedankt voor jouw hulp bij het samenstellen en helemaal op maat laten maken van mijn trouwpak!
Het plaatje dat ik in gedachten had in combinatie met jouw kennis heeft ervoor gezorgd dat ik er tijdens ons huwelijk perfect uitzag…
Ik heb alleen maar mooie en goede reacties gekregen op mijn pak, maar ook de vaders zagen er picobello uit:)
Natuurlijk kan en wil ik dan ook niks anders doen dan jullie van harte aanbevelen!
Ik kom zeker vaker bij je terug…
Groetjes Joyce en Wilfred.

J Meeuwis
Dankjewel voor deze mooie complimenten! Het was erg leuk jullie in onze winkel te hebben en ook wij zijn erg enthousiast over het resultaat. Fijn dat jullie zo'n mooie dag gehad hebben. Wij wensen jullie heel veel geluk samen!
05-11-19
10101

In februari 2019 een rokkostuum gekocht.
Het nemen van de maat en de verkoop van dit kostuum verliep niet vlot.
Wij kregen de indruk dat er liever iets verkocht werd dan dat men een tevreden klant had.
Nu blijkt met het dragen van dit rokkostuum dat het niet goed past het gevolg is nu dat het rokkostuum in de kast hangt en dat er een ander pak gedragen wordt.
Jammer dat wij deze ervaring hebben.

J Meeuwis
Goedemiddag, Wat enorm vervelend om te horen. Graag nodig ik u uit eens langs te komen met het rokkostuum, zodat wij er eens goed naar kunnen kijken en het probleem kunnen oplossen. Wij hebben juist klantgerichtheid enorm in het vaandel staan en willen ook graag u tevreden maken. Wij horen graag van u.
02-11-19
10101

Black Tie in Den Bosch is echt een geweldige zaak als je opzoek bent naar een pak of zoals in mijn geval een trouwpak. De tijd die ze voor je nemen en de service is echt geweldig. Ook zeker een aanrader voor mensen die het liefst op klompen lopen. Hans dank je wel voor je hulp en advies.

10101

Een erg prettige zaak.
Ze nemen er de tijd voor je en hebben verstand van mooie pakken.

Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een trouwpak of gelegenheid kleding.

10101

Super service van ontzettend vriendelijke en hulpvaardige mensen! Mooie winkel met geweldige pakken, zeer zeker een aanrader! Dikke 10 waard!

10101

Super vakkundig geholpen en erg goed meegedacht. Voor onze twee jongens van 5 en 2 jaar zijn er twee prachtige strikken geleverd van dezelfde stof als mijn trouwpak. Absolute aanrader!

10101

Dit is een geweldige winkel om een mooi trouwpak te kopen, je krijgt een zeer goed advies wat voor soort pak en kleur bij jou past, en zeker mijn dank voor hans dat is een erg vriendelijk en geweldige man,en de service is top, vandaar een tien van mij voor Black Tie,en hun medewerkers mvg Patrick Broecks

10101

Mooie collectie met veel diverse mogelijkheden en een goede service!

10101

Een fijne kledingzaak waar ik geslaagd ben voor mijn trouwpak. Klantvriendelijk en goed geholpen door het personeel.

10101

Met veel plezier heb ik mijn jacquette bij je gekocht en ik zal deze ook met heel veel plezier gaan dragen op de grote dag!
Heel erg bedankt voor je uitstekende hulp en ik hoop dat mijn beoordeling goed van pas komt. De foto’s komen vanzelf je kant op.

10101

Het is ons een waar genoegen U mee te delen dat het bij U gekocht archetypo trouwpak een enorm succes was. Het paste er goed bij de trouw jurk en ook kregen we heel veel complimenten over onze outfit. Ook zijn we zeer tevreden over de door U geleverde kwaliteit en de uitstekende service.

10101

Heel veel complimenten gekregen op mijn pak.

Nogmaals heel erg bedankt voor het vinden van de perfecte stof, en de uitvoering van de details. Een vakman!

10101

​Enorm veel complimenten gekregen op mijn trouwpak​!
We hebben een trouwdag gehad zoals hij hoort te zijn, fantastisch dus! Met mooi weer, lieve en goed aangeklede gasten en een prachtige locatie.

10101

Wij waren en zijn nog steeds super enthousiast met jullie ( jullie service, kwaliteit en niet te vergeten jullie klantgerichtheid).

Wij raden jullie zeker aan en komen ook nog vaker terug.

Nog hartstikke bedankt voor de goede zorgen.

10101

Ik ben in de tussen tijd weer overal en nergens op de wereld geweest dus had nog geen tijd om te reageren.

Maar ik ben van de week thuis gekomen en de riem was al bezorgd.

Bedankt voor een leuke ervaring en goede hulp, een goede beoordeling hebben jullie zeker verdient!

10101

Heel erg bedankt voor de goede service.

9,9101
Pink Lemon Cards