Trouwpakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken met alle denkbare accessoires in de verkoop van de merken: Roberto Vicentti, Wilvorst, Archetipo, Cleofe Finati, Guglielmo, Tziacco, Immediate en Eduard Dressler. Het assortiment is compleet met shirts, gilets, stropdassen en schoenen.

Graag laten wij u een keer in onze winkel alle mogelijkheden zien.

Maak nu vrijblijvend een afspraak, <a href="https://blacktie.nl/">online</a> op <a href="https://blacktie.nl/">website</a> van Black Tie of 073-6130131.

Welkom!

9 Ervaringen

10101

Met veel plezier heb ik mijn jacquette bij je gekocht en ik zal deze ook met heel veel plezier gaan dragen op de grote dag!
Heel erg bedankt voor je uitstekende hulp en ik hoop dat mijn beoordeling goed van pas komt. De foto’s komen vanzelf je kant op.

10101

Het is ons een waar genoegen U mee te delen dat het bij U gekocht archetypo trouwpak een enorm succes was. Het paste er goed bij de trouw jurk en ook kregen we heel veel complimenten over onze outfit. Ook zijn we zeer tevreden over de door U geleverde kwaliteit en de uitstekende service.

10101

Heel veel complimenten gekregen op mijn pak.

Nogmaals heel erg bedankt voor het vinden van de perfecte stof, en de uitvoering van de details. Een vakman!

10101

​Enorm veel complimenten gekregen op mijn trouwpak​!
We hebben een trouwdag gehad zoals hij hoort te zijn, fantastisch dus! Met mooi weer, lieve en goed aangeklede gasten en een prachtige locatie.

10101

Wij waren en zijn nog steeds super enthousiast met jullie ( jullie service, kwaliteit en niet te vergeten jullie klantgerichtheid).

Wij raden jullie zeker aan en komen ook nog vaker terug.

Nog hartstikke bedankt voor de goede zorgen.

10101

Ik ben in de tussen tijd weer overal en nergens op de wereld geweest dus had nog geen tijd om te reageren.

Maar ik ben van de week thuis gekomen en de riem was al bezorgd.

Bedankt voor een leuke ervaring en goede hulp, een goede beoordeling hebben jullie zeker verdient!

10101

Heel erg bedankt voor de goede service.

10101

Bedankt voor alle service bij het uitzoeken van mijn trouwkostuum. Ik kan wel zeggen dat het een succes was, ze heeft “ja” gezegd.

9,9101
Pink Lemon Cards