De mooiste bruidsmode van vele toonaangevende merken vindt u bij Bijsterveld Bruidsmode.

Bijsterveld Bruidsmode is al 60 jaar een begrip in de bruidsmode branche ! Hier vindt u de perfecte trouwjurk, accessoires, zoals trouwschoenen, bruidslingerie, haaraccessoires, bruidsstoffen, patronen en fournituren.

Wij berekenen géén vermaakkosten en staan garant voor exclusiviteit, perfecte service alsmede vakkundig advies.

Delen
Share on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

21 Ervaringen

10101

Bedankt voor de super service 😍.. Wij hebben een topdag gehad 😊..

10101

Hoi lieve dames, wij hebben het stof bij jullie gekocht en mijn moeder heeft de jurk gemaakt. Mede dankzij jullie medewerking is de jurk helemaal top geworden. Super bedankt voor alle medewerking en super service!

10101

Lieve medewerkers van Bijsterveld! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de prachtige bruidsjurk en de liefdevolle service😊 wij hebben een super trouwdag gehad! Hieronder een foto van mijn prachtige bruidsjurk!

10101

Lieve dames van Bijsterveld bruidsmode, Wat hebben wij genoten van onze geweldig prachtige dag! Alles was perfect! Vol trots kijk.ik terug en vol trots nog steeds op mijn prachtige jurk! Iedereen stond versteld! Ik wil jullie bedanken voor de goede hulp en service! Kon niet beter!

9,7101

Ik heb veel complimenten gekregen over mijn geweldige jurk. Bedankt dat je zoveel geduld met me hebben gehad. hihi. Ben super blij dat ik bij jullie ben geslaagd. Jullie hebben een hele prettige zaak.

We hebben een topdag gehad en een geweldige honeymoon 😃

9,8101

De jurk was helemaal naar haar zin en het bruidspaar straalde de hele dag. Het was een heel werk, maar zeker de moeite waard.
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alle tips van jullie. Het was fijn, dat ik raad kon vragen en ik heb er veel aan gehad.

9,5101

Nogmaals bedankt, ik heb veel leuke lieve complimentjes gehad over de jurk, dus de eer is aan jullie.

10101

Hoi Monique en … (ai, ik ben je naam vergeten… sorry)

Bij deze nog even het prachtige resultaat van de bruidsjurk die mijn moeder supermooi heeft weten te maken, met jullie hulp en meedenken.

De jurk heeft me doen stralen op deze fantastische dag!

10101

We willen jullie bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens het passen etc van DE jurk.
Wat zag ik er prachtig uit, ik heb me heel de dag een echte bruid gevoeld hihi.

10101

Bedankt voor de goede zorgen! Door jullie prettige service en persoonlijke aandacht, was het passen van de jurk een feestje.

10101

​De Jurk ​viel goed in de smaak
Vooral ik zelf ben er nog steeds verliefd op, ondanks dat ie helemaal ranzig is geworden.

Super bedankt voor de goeie service en alles, ik zal iedereen die gaat trouwen naar jullie doorverwijzen 😉
Succes met alle bruidjes!

10101

Het was echt een waanzinnig mooie dag..
Ook jullie kei dankt voor de prachtige trouwjurk en de goede service.

10101

Bedankt voor jullie super fijne service.

10101

Wat een onvergetelijke dag hebben we gehad op vrijdag 11 september! Mooi weer en een geweldige groep mensen met wie we samen deze geweldige dag mochten vieren.

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie advies. Wat heb ik mooie reacties gehoord over de jurk. Zelf van mensen die kijk hebben op maatwerk van kleding. Compliment voor jullie dus dames!

10101

Het is al bijna een half jaar geleden dat wij zijn getrouwd. 30 september 2016. Het was een fantastisch mooie dag, prachtige jurk, prachtig pak en super mooi weer :-).
Nogmaals bedankt voor al jullie hulp bij het vinden van mijn droomjurk. Ik ben super fijn geholpen bij jullie. Mijn complimenten hiervoor.

Ik vind het ook zo leuk dat ik bij net als mijn oma, moeder ook bij jullie ben geslaagd voor mijn trouwjurk Glimlach.

10101

Wat heb ik genoten van mijn trouwjurk.
Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede en lieve zorgen! Jullie zijn een top-team.

10101

Het was echt op en top!! De jurk zat echt zo fijn! Heb echt zo veel complimenten gehad, en “oooh die rug” dat heb ik vaak gehoord:D Echt gaaf!

Nog ontzettend bedankt voor de goede service!

10101

Lieve Monique en Meriam,

Nogmaals enorm bedankt voor de schitterende jurk en alles wat jullie hebben gedaan om te zorgen dat hij perfect paste. Hij viel zeer in de smaak bij mijn kersverse echtgenoot 😁

Het was zo fijn om bij jullie de jurk voor deze bijzondere dag uit te kiezen. Ik had me geen betere bruidswinkel kunnen wensen, jullie zijn geweldig! Ik voelde me compleet op mijn gemak en dankzij jullie had ik ondanks de toch wat krappe tijd de droomjurk waar ik naar op zoek was. Iedereen vond hem geweldig mooi.
En gelukkig kon mijn lieve papa deze dag ook meemaken, daar ben ik echt eeuwig dankbaar voor.

10101

Ik ben hier geweest voor het zoeken naar DE jurk. Medewerker en haar stagiaire deden het echt ontzettend goed. Heel vriendelijk, goed luisteren naar je wensen, en bieden veel ideeën aan om je uiteindelijk het allermooiste en fijnste jurk aan te passen. Met uiteindelijk ook het resultaat dat ik zeker hier mijn echte droomjurk heb gevonden 😀

10101

Mijn perfecte trouwjurk gevonden bij Bijsterveld. Een hele goede service, mocht zoveel jurken passen als ik wilde en tijdens de passessies erna werden de aanpassingen perfect gedaan. Dag voor de bruiloft mijn gestreken jurk opgehaald. Echt een fantastische winkel met zeer vriendelijke, nauwkeurige en meedenkende dames!

10101
Pink Lemon Cards