De mooiste bruidsmode van vele toonaangevende merken vindt u bij Bijsterveld Bruidsmode.

Bijsterveld Bruidsmode is al 60 jaar een begrip in de bruidsmode branche ! Hier vindt u de perfecte trouwjurk, accessoires, zoals trouwschoenen, bruidslingerie, haaraccessoires, bruidsstoffen, patronen en fournituren.

Wij berekenen géén vermaakkosten en staan garant voor exclusiviteit, perfecte service alsmede vakkundig advies.

32 Ervaringen

10101

Zoals beloofd stuur ik jullie een trouwfoto van ons..
Nogmaals bedankt voor de goede service want dankzij jullie mooie jurk had ik de mooiste dag van mijn leven..
Groetjes melanie

10101

heel relaxt geholpen, ik had aardig wat wensen en alles kon..
want zeggen ze dan gaan we een jurk voor jezelf maken !!

dus niet kant en klaar maar helemaal zoals ik hem wil !! HOE GAAF !

10101

Vier weken voor de bruiloft besloten toch een trouwjurk te willen. Inmiddels toen 16 weken zwanger. Ik kon meteen die dag terecht voor een pasafspraak! Na twee keer afpassen, had ik met 20 weken zwangerschap een hele mooie jurk aan! Ik trouwde op maandag en had feest op zaterdag. Er werd aangeboden dat ik in de tussentijd terug mocht komen, mocht de jurk niet meer lekker zitten. Ze zouden hem dan aanpassen, zodat het zaterdags weer als gegoten zou zitten! Hele lieve dames, erg klant vriendelijk! Ik raad Bijsterveld Bruidsmode zeker aan!

10101

Mijn bruidsjurk kopen bij de zusjes Schellekens van Bijsterveld Bruidsmode was de beste keuze die ik kon maken. De eerste pas-sessie was direct raak. Monique luisterde heel goed naar mijn wensen, ideeën en hoe de dag eruit kwam te zien en de eerste jurk die ik paste was direct DE JURK. De jurk viel ook nog eens ruim binnen mijn budget. Er hangt altijd een ontspannen en gezellige sfeer in de zaak. Je wordt goed geholpen, ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Ze hebben naast mijn jurk, ook alles wat ik daarnaast nodig had geleverd. Zoals bijvoorbeeld een mooi zakzoekje afgewerkt met kraaltjes en kant, waar ze mijn initiaal en die van mijn verloofde op hebben borduurd. Voor mijn burgerlijk huwelijk ben ik ook erg goed geholpen. Ik heb een strapless top gekocht die vermaakt is door Monique, want ook dat kunnen ze zelf doen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, alles lag altijd klaar als ik weer langs kwam en zoals eerder gezegd; vriendelijke en gezellige ontvangst.

10101

Super geholpen bij bijsterveld en een prachtige jurk hebben ze gemaakt. Was er super blij mee en heb mede daardoor een geweldige dag gehad.

10101

Vandaag mijn droom jurk uitgezocht samen met mijn beste vriendin
Ik ben echt geweldig geholpen heb in alle rust mijn jurk uit kunnen zoeken en werd fanatstisch geholpen met aan en uitkleden
Ik geef jullie een dikke 10 en knuffel voor het fijne helpen groetjes mirella

9,9101

geweldige service in de winkel.
We Kwamen voor stof en zijn echt heel erg fijn en duidelijk geholpen.
Ze heeft alle tijd voor ons genomen om uit te leggen hoe we het het beste konden aanpakken.
Ga voor vriendinnen zeker deze winkel aanbevelen!
Nienke

9,8101

Nogmaals bedankt voor de mooie jurk die ik bij jullie heb gekocht, mijn man en iedereen die ik gesproken heb vond hem fantastisch en helemaal bij mij passen.

Groeten,
Kari Peters-Beekmans

9,7101

Ik had een beperkt budget en er werd fijn meegedacht. Ik voelde me totaal niet beperkt in mijn keuze en heb jurken gepast die paste bij mijn wensen en budget.
Michelle

9,6101

Fijne persoonlijke bruidszaak voor al je wensen. Ik heb er een eigen ontwerp jurk laten maken geheel naar wens tegen een nette prijs. Ik was er erg blij mee!
Monique Harlé

9,8101

Hallo,
13 april 2018 ben ik getrouwd!
En wel in onderstaande prachtige jurk, die ik bij jullie heb gekocht! Bedankt voor jullie super service, het warme welkom en de gezelligheid! Iedereen vond de jurk prachtig!

Met vriendelijk groet,
Amy de Vries-Thijssen

10101

Bedankt voor de super service 😍.. Wij hebben een topdag gehad 😊..

10101

Hoi lieve dames, wij hebben het stof bij jullie gekocht en mijn moeder heeft de jurk gemaakt. Mede dankzij jullie medewerking is de jurk helemaal top geworden. Super bedankt voor alle medewerking en super service!

10101

Lieve medewerkers van Bijsterveld! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de prachtige bruidsjurk en de liefdevolle service😊 wij hebben een super trouwdag gehad! Hieronder een foto van mijn prachtige bruidsjurk!

10101

Lieve dames van Bijsterveld bruidsmode, Wat hebben wij genoten van onze geweldig prachtige dag! Alles was perfect! Vol trots kijk.ik terug en vol trots nog steeds op mijn prachtige jurk! Iedereen stond versteld! Ik wil jullie bedanken voor de goede hulp en service! Kon niet beter!

9,7101

Ik heb veel complimenten gekregen over mijn geweldige jurk. Bedankt dat je zoveel geduld met me hebben gehad. hihi. Ben super blij dat ik bij jullie ben geslaagd. Jullie hebben een hele prettige zaak.

We hebben een topdag gehad en een geweldige honeymoon ????

9,8101

De jurk was helemaal naar haar zin en het bruidspaar straalde de hele dag. Het was een heel werk, maar zeker de moeite waard.
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alle tips van jullie. Het was fijn, dat ik raad kon vragen en ik heb er veel aan gehad.

9,5101

Nogmaals bedankt, ik heb veel leuke lieve complimentjes gehad over de jurk, dus de eer is aan jullie.

10101

Hoi Monique en … (ai, ik ben je naam vergeten… sorry)

Bij deze nog even het prachtige resultaat van de bruidsjurk die mijn moeder supermooi heeft weten te maken, met jullie hulp en meedenken.

De jurk heeft me doen stralen op deze fantastische dag!

10101

We willen jullie bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens het passen etc van DE jurk.
Wat zag ik er prachtig uit, ik heb me heel de dag een echte bruid gevoeld hihi.

10101

Bedankt voor de goede zorgen! Door jullie prettige service en persoonlijke aandacht, was het passen van de jurk een feestje.

10101

​De Jurk ​viel goed in de smaak
Vooral ik zelf ben er nog steeds verliefd op, ondanks dat ie helemaal ranzig is geworden.

Super bedankt voor de goeie service en alles, ik zal iedereen die gaat trouwen naar jullie doorverwijzen 😉
Succes met alle bruidjes!

10101

Het was echt een waanzinnig mooie dag..
Ook jullie kei dankt voor de prachtige trouwjurk en de goede service.

10101

Bedankt voor jullie super fijne service.

10101

Wat een onvergetelijke dag hebben we gehad op vrijdag 11 september! Mooi weer en een geweldige groep mensen met wie we samen deze geweldige dag mochten vieren.

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie advies. Wat heb ik mooie reacties gehoord over de jurk. Zelf van mensen die kijk hebben op maatwerk van kleding. Compliment voor jullie dus dames!

10101

Het is al bijna een half jaar geleden dat wij zijn getrouwd. 30 september 2016. Het was een fantastisch mooie dag, prachtige jurk, prachtig pak en super mooi weer :-).
Nogmaals bedankt voor al jullie hulp bij het vinden van mijn droomjurk. Ik ben super fijn geholpen bij jullie. Mijn complimenten hiervoor.

Ik vind het ook zo leuk dat ik bij net als mijn oma, moeder ook bij jullie ben geslaagd voor mijn trouwjurk Glimlach.

10101

Wat heb ik genoten van mijn trouwjurk.
Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede en lieve zorgen! Jullie zijn een top-team.

10101

Het was echt op en top!! De jurk zat echt zo fijn! Heb echt zo veel complimenten gehad, en “oooh die rug” dat heb ik vaak gehoord:D Echt gaaf!

Nog ontzettend bedankt voor de goede service!

10101

Lieve Monique en Meriam,

Nogmaals enorm bedankt voor de schitterende jurk en alles wat jullie hebben gedaan om te zorgen dat hij perfect paste. Hij viel zeer in de smaak bij mijn kersverse echtgenoot 😁

Het was zo fijn om bij jullie de jurk voor deze bijzondere dag uit te kiezen. Ik had me geen betere bruidswinkel kunnen wensen, jullie zijn geweldig! Ik voelde me compleet op mijn gemak en dankzij jullie had ik ondanks de toch wat krappe tijd de droomjurk waar ik naar op zoek was. Iedereen vond hem geweldig mooi.
En gelukkig kon mijn lieve papa deze dag ook meemaken, daar ben ik echt eeuwig dankbaar voor.

10101

Ik ben hier geweest voor het zoeken naar DE jurk. Medewerker en haar stagiaire deden het echt ontzettend goed. Heel vriendelijk, goed luisteren naar je wensen, en bieden veel ideeën aan om je uiteindelijk het allermooiste en fijnste jurk aan te passen. Met uiteindelijk ook het resultaat dat ik zeker hier mijn echte droomjurk heb gevonden 😀

10101

Mijn perfecte trouwjurk gevonden bij Bijsterveld. Een hele goede service, mocht zoveel jurken passen als ik wilde en tijdens de passessies erna werden de aanpassingen perfect gedaan. Dag voor de bruiloft mijn gestreken jurk opgehaald. Echt een fantastische winkel met zeer vriendelijke, nauwkeurige en meedenkende dames!

10101
Pink Lemon Cards