Bibi laat je stralen op de belangrijkste en mooiste dag van jullie leven.

Jij bent straks het stralende middelpunt. En met de juiste make-up en professioneel gestyled haar voel jij je extra bijzonder. Want als er één dag in je leven is waarop je er mooier uit wil zien dan ooit, dan is dat wel op jouw eigen bruiloft. Volledig ontzorgd worden, zodat jij maximaal kan genieten!

Voordat je gaat nodig ik je uit voor een proefsessie in mijn salon, om kennis te maken en om erachter te komen wat je echt mooi vindt. We kijken samen naar wat bij je past. Ga je voor naturel of smokey eyes? We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent, dit alles met als doel om jou het stralende middelpunt te laten zijn op dé dag!

Voor gasten is het mogelijk om het haar te laten opsteken en zichzelf te laten verrassen met een visagie behandeling. Ik werk op locatie en kom aan huis!

Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken voor het beste resultaat. Neem gerust vrijblijvend contact op voor al jouw vragen!

20 Ervaringen

10101

-Wat ben je mooi..!
– Wauwww Ann je haren!
Dit waren slechts enkele reacties die ik heb mogen ontvangen op onze dag. Iedereen had het over hoe prachtig mijn haar zat, trouwens niet dat alleen van mij maar ook van onze dochters en de trotse moeders van ons beide. De gehele dag heeft mijn make-up en haar perfect gezeten, ondanks de regen die we helaas hadden bleef alles netjes op zijn plek! Perfectionistisch als ik ben krultang, haarlak en make-up alles mee genomen maar het is niet eens uit de tas geweest!
Buiten dat alles perfect zat, is Bibi ook nog eens als persoon mega lief denkt goed mee geeft tips en is heerlijk relaxt. Even helpen waar nodig mega fijn.(haakje van mijn jurk)
Ik zit zelf in de beauty branche en ben vrij kritisch, maar eigenlijk na het eerste bezoek aan Bibi zat mijn gevoel helemaal goed. Zorgen over mijn haar en make-up had ik totaal niet meer en dat is me toch een fijn gevoel! Ook tegen de moeders kon ik met een gerust hart zeggen geen zorgen Bibi is echt goed ook jullie haar en make-up zal perfect zitten.
Lieve Bibi mega bedankt voor het mede mogelijk maken van mijn geweldige look op de bruiloft, maar ook de gezelligheid.

Liefs Angela de Groot-Faas

10101

Op 18 nov.’23 stapte ik in het huwelijksbootje en voelde ik me mede door Bibi op deze bijzondere dag op mijn mooist. In het voortraject heeft Bibi goed geluisterd naar wat ik wilde. Tijdens de proefsessie hebben we van alles uitgeprobeerd, zodat het op de dag zelf vlekkeloos verliep. Naast dat Bibi ontzettend professioneel is in haar werk is ze ook een leuke persoonlijkheid om erbij te hebben tijdens de voorbereidingen. Ontzettend bedankt lieve Bibi ❤️

10101

Bibi begrijpt wat je wilt, zelfs als je dat zelf niet precies weet. Tijdens de proefsessie voelde ik meteen op m’n gemak door haar natuurlijke rustige houding. In alles is duidelijk dat ze weet waar ze mee bezig is. Ik voelde me tijdens de proefsessie zo mooi, dat ik er van stond te kijken dat ze dat wist te overtreffen tijdens de bruiloft. Make-up en haar heeft de hele dag en avond als een huis gezeten. Ook de haren van m’n dochter heeft ze mooi in model gebracht terwijl het een wiebelkont is. Prettige communicatie, wist precies wat ik kon verwachten. Dus wil je ontzorgd worden en er geweldig uitzien, zonder er naar om te hoeven kijken, zou ik zonder twijfel voor Bibi gaan!

10101

Wat ben ik blij dat Bibi op mijn pas is gekomen. Ik beschouw mijzelf niet echt als een make-up en haar wonder. Vaak ben ik onzeker over of iets wel bij mij past en of het niet te veel wordt. Aan de andere kant vond ik het ook belangrijk dat ik juist op zo’n dag als mijn trouwdag ik even iets extra’s mocht. De beste en mooiste versie van mijzelf zonder dat mijn vrienden en familie mij niet meer zouden herkennen. Bibi heeft dit perfect gedaan. Tijdens de proef sessie heeft ze mij enorm gerust gesteld door gewoon samen te gaan zoeken en mij ook wel een beetje uit te dagen iets te proberen waar ik misschien niet meteen aan dacht. Ik kon echt de professionaliteit bij haar laten en volledig vertrouwen dat zij de juiste keuzes zou maken die bij mij paste en ook altijd eerlijk zou zijn. Daarnaast is zowel haar als make-up de hele dag geweldig blijven zitten. Ik heb mogen stralen van oor tot oor en dat grotendeels dankzij het werk van Bibi. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

10101

Bibi heeft mijn haar en make-up fantastisch gedaan op onze bruiloft. Van tevoren een hele fijne proefsessie met een relaxte sfeer, net als bij de voorbereidingen op de dag zelf. Dankzij Bibi heb ik de hele dag kunnen stralen! Absolute aanrader om Bibi te vragen voor jou bruiloft.

10101

Bibi is een geweldige make-up artist. Ze doet de make-up precies zoals je wenst. Bibi kan alle looks creëren van natural tot glam. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Bibi zowel bij de proef make-up en op onze trouwdag. Mijn make-up bleef de hele dag super mooi zitten. Ook kreeg ik dezelfde lipkleur mee en een kit om alles bij te werken. Bibi neemt alle tijd voor je. Een van mijn gasten was haar foundation vergeten en Bibi heeft dit opgelost en redde de dag. Ze is geweldig en echt een professional. Dit merk je in haar werk en de producten allemaal A merken worden er gebruikt. Ze heeft een super mooie salon. De communicatie verliep perfect. Ik zou 100% voor Bibi kiezen. Met haar weet je dat de make up perfect is. In de toekomst zal ik voor andere make-up bij haar terugkomen. Bedankt Bibi, door jou heb Ik mij prachtig gevoeld!

10101

Bibi is een geweldige make-up artist. Ze doet de make-up precies zoals je wenst. Bibi kan alle looks creëren van natural tot glam. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Bibi zowel bij de proef make-up en op onze trouwdag. Mijn make-up bleef de hele dag super mooi zitten. Ook kreeg ik dezelfde lipkleur mee en een kit om alles bij te werken. Bibi neemt alle tijd voor je. Een van mijn gasten was haar foundation vergeten en Bibi heeft dit opgelost en redde de dag. Ze is geweldig en echt een professional. Dit merk je in haar werk en de producten allemaal A merken worden er gebruikt. Ze heeft een super mooie salon. De communicatie verliep perfect. Ik zou 100% voor Bibi kiezen. Met haar weet je dat de make up perfect is. In de toekomst zal ik voor andere make-up bij haar terugkomen. Bedankt Bibi, door jou heb Ik mij prachtig gevoeld!

10101

Bibi heeft op mijn bruiloft mijn haren en make-up gedaan, het was een gezellige en relaxte ochtend. Het zag er super mooi uit en het zat de hele dag perfect! Ik heb veel complimenten gehad over hoe ik eruit zag! Ook de haren en make-up van mijn dochtertje en moeder heb je mooi gedaan. Dankjewel Bibi!

10101

Mede dankzij Bibi had ik echt een fantastische bruiloft. De proefsessie een paar maanden eerder was meteen een groot succes. Bibi begreep wat ik graag wilde met mijn haar, en het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Ze gaf me verschillende opties en alles was eigenlijk super mooi.

Ook mijn make-up was prachtig; ik draag normaal gesproken niet veel make-up, dus ik was benieuwd hoe het zou uitpakken. Bibi luisterde goed naar mijn wensen en zorgde ervoor dat ik er prachtig uitzag. Mijn moeder, schoonzus én aanstaande werden door Bibi onder handen genomen en waren ook allemaal erg enthousiast.

Op de dag zelf bleven mijn haar en make-up de hele dag perfect zitten, ondanks het regenachtige weer. Ik heb talloze complimenten gekregen en voelde me dankzij Bibi een prachtige bruid.

Naast haar super skills op het gebied van haar en make-up is Bibi ook een ontzettend leuke vrouw, ik vond het erg gezellig om haar erbij te hebben op de ochtend van mijn bruiloft.

Lieve Bibi, ontzettend bedankt voor alles!

10101

Wat een vakvrouw! Ik heb me prachtige gevoeld, en alles was mogelijk en ze is ontzettend rustig. Ik zou haar iedereen aanraden om je mooi te laten maken. Bedankt voor alles!

10101
10101

Bibi heeft mij stralend mooi gemaakt op onze grote dag. Met haar relaxte en ontspannen houdin, zorgde ze voor een hele relaxte opstart waarbij ik me helemaal in de watten gelegd voelde. Ze heeft mijn haar en make-up, zo waanzinnig gedaan. Heb me nog nooit zo mooi gevoeld! Echt een aanrader voor elke toekomstige bruid!

10101

Bibi heeft mijn haar en make-up verzorgd voor onze bruiloft. Eerst was ik bij haar in de salon geweest voor een proef sessie, hier maakt ze veel tijd voor vrij, luistert goed naar je wensen en komt met passend advies. Ook erg fijn dat ze veel keuze heeft in pakketten, extra serviezen bied zoals onder andere extensions verhuur, wenkbrauw behandelen en verkoop van haar juwelen. De dag van de bruiloft zelf was de aanwezigheid van bibi heel fijn en nog belangrijker; ik was MEGA blij met het eindresultaat. Ik zou iemand anders zeker aanraden om je haar en make-up door Bibi te laten verzorgen!

10101

Bibi heeft fantastisch werk geleverd! Een gezellige proefsessie, waarin we verschillende looks hebben uitgeprobeerd. Op de grote dag zelf kwam Bibi naar onze trouwlocatie, waarde mijn kapsel en make-up prachtig heeft gemaakt. Tegelijkertijd was de ochtend dankzij Bibi heel ontspannen en gezellig. Mijn haar en make-up zaten eind van de avond nog net zo mooi, ik heb de hele dag gestraald! Ook mijn moeder en dochter waren heel blij met hun looks!

10101

Top visagiste! Make-up was prachtig en bleef de hele dag zitten. Daarnaast super gezellig om.Bibi erbij te hebben op de bruiloft.

10101

In een woord geweldig! Deze vrouw kan werkelijk alles en maakt je dag nog een stukje mooier. En niet geheel onbelangrijk het blijft onwijs goed zitten.

10101

Top visagist, maar ook echt zo goed in bruidkapsels. Ik voelde me zo mooi, ik zou willen dat ze iedere dag langs kwam 😉

10101

Na een bruiloft in Coronatijd heb ik laatst nog een keer echt mijn bruiloft groots mogen vieren. Beide keren heeft Bibi mij laten stralen! Ze luisterd goed naar je wensen, is flexibel in aanpassingen en zorgt ervoor dat de styling echt bij mij paste. Ook was het erg gezellig tijdens de proefsessie en op onze grote dag. Ik heb veel complimenten gekregen. Het is ook heel fijn dat je een tasje krijgt zodat je later op de dag zelf je makeup kunt bijwerken! Ik zou iedereen aanraden om Bibi te vragen je nog mooier te laten maken op jouw trouwdag!

10101

Wauw, Bibi is een topper. Ze heeft mij laten stralen op mijn trouwdag! Ze luistert naar wat je wilt en dan kan ze het nog mooier maken. Nu al een paar keer voor de wenkbrauwen bij haar geweest want ook dat kan ze super netjes! Voor je haar en make-up moet je zeker bij Bibi zijn!

10101

Wauw! Wat heeft Bibi mij laten stralen op mijn bruiloft! Ik voelde me zo mooi en kreeg heel veel complimenten over mijn haar en make – up! Het is de hele dag goed blijven zitten. Ze weet precies je mooie punten te accentueren. Als je in de spiegel kijkt, voel je je zelf met nét een beetje dat extra! Bibi denkt goed met je mee, is heel laagdrempelig in haar contact en heeft duidelijk verstand van haar mooie beroep. Voor mij is Bibi écht een aanrader!

Pink Lemon Cards