Met Bian-Visagie ben je gegarandeerd het stralende middelpunt.

Voor de mooiste dag van je leven kan Bian-visagie je kennis laten maken met de perfecte make-up, speciaal voor jouw dag. Samen gaan we de kleuren uitkiezen, uitproberen en natuurlijk aanbrengen.

De ‘proef’ make-up en eventueel het kapsel wordt in de make-up studio te Elst (gld) verzorgd. Enkele weken voor jouw trouwdag maken we hiervoor een afspraak. Jouw make-up wordt gedaan met de make-up producten van Pupa Milano. Een merk met een hoog pigmentatie-gehalte en een zeer lange houdbaarheid op de huid. Ik werk met diverse make-up primers waardoor de make-up de gehele dag perfect blijft zitten!

Standaard Bruidsarrangement*:

Proefmake-up en/of proefkapsel in de make-up studio te Elst
Kopje koffie of thee
Bruidsmake-up en kapsel op locatie

Voor de bruidsmake-up komt Bian-visagie op jouw trouwdag aan huis. Ook je moeder (en zussen)* kunnen worden opgemaakt. Bian-visagie neemt op de dag zelf voldoende kleuren mee om de make-up af te stemmen op hun kleding en hun wensen.
*Een proef make-up is in dit geval niet noodzakelijk.

17 Ervaringen

10101

Angela is een vakkundige en lieve vrouw, de make up bleef prachtig zitten op de bruiloft van mijn zoon. Ze luisterde ook goed naar mijn wensen, dank je Angela.

10101

Angela is een vakkundige en lieve vrouw, de make up bleef prachtig zitten op de bruiloft van mijn zoon. Ze luisterde ook goed naar mijn wensen, dank je Angela.

10101

Zonder zelf echt te weten wat voor feest make up ik wilde, heeft Angela met haar ervaring mij perfect opgemaakt! Make up die bij mij past. Het bleef de hele dag perfect zitten. De haren zakten wat in, maar dat kan ook door al het dansen gekomen zijn????

9,4101

Netjes opgemaakt heel naturel.
De make-up bleef de gehele dag netjes zitten.
Kom zeker terug.

9,5101

Angela heeft mijn haar en make-up gedaan waar ik de hele dag blij mee ben geweest. Wat ik erg fijn vond aan Angela was dat ze heel goed geluisterd heeft naar mijn wensen. Na de proefsessie schoot ik wat in de stress; ik wilde het toch anders. Angela stelde me gerust en heeft op de dag grote dag zelf steeds goed in de gaten gehouden of het werd zoals ik wilde. Dank je wel, Angela!

10101

Op 6 september was onze trouwdag. Doordat ik Angela al kende door de workshops die ik bij haar gevolgd had, voelde het heel vertrouwd dat zij mijn make-up deed. Dit heeft bijgedragen aan een geweldige dag!

10101

Angela nog bedankt voor het mee helpen onze dag onvergetelijk te maken. De make-up is tot ’s avonds laat perfect blijven zitten net zoals het kapsel. wij hebben Angela leren kennen als een vakvrouw die mee denkt en zoveel rust uitstraalt dat je jezelf direkt goed voeld.

10101

Het lijkt al weer eeuwen geleden, en toch is het nog maar een paar weken geleden dat Angela van bian-visagie ervoor gezorgd heeft dat ik een hele dag een stralende bruid kon zijn. Twee weken voor onze bruiloft een proef gedaan en naar aanleiding van de gpfeedback heeft Angela een paar kleine aanpassingen gedaan. Omdat ik lang en zwaar haar heb heeft Angela veel research gedaan om ervoor te zorgen dat mijn kapsel zolang mogelijk mooi bleef zitten en dat is gelukt! Angela zorgt ervoor dat je als bruid rustig en ontspannen kunt beginnen aan de mooiste dag. Jouw tips hebben er zeker aan bijgedragen dat mijn haar en make-up er e hele dag top uitzagen. Lieve Angela enorm bedankt voor het meedenken, je enthousiasme en al het werk. Mede dankzij jou was ik de hele dag een stralende bruid.

10101

Angela heeft voor mijn trouwdag mijn make-up en haar gedaan. Prachtig en natuurlijk opgemaakt waarbij de make-up en mijn haar de hele dag goed bleef zitten ondanks de hitte van 33 graden! Mijn haar zat zo mooi!Fijn is het dat Angela tips geeft om ervoor te zorgen dat je make-up en haar de hele dag mooi blijft zitten en ze bleef er nog iets langer bij tot ik mijn echtgenoot ging ontmoeten om te kijken of alles goed bleef zitten. Als er een noodgeval zou zijn dan kon ik haar die dag bereiken wat een fijn gevoel is. Kortom ze heeft mijn dag fantastisch gemaakt!

10101

Angela heeft voor mijn trouwdag mijn make-up en haar gedaan. Prachtig en natuurlijk opgemaakt waarbij de make-up en mijn haar de hele dag goed bleef zitten ondanks de hitte van 33 graden! Mijn haar zat zo mooi!Fijn is het dat Angela tips geeft om ervoor te zorgen dat je make-up en haar de hele dag mooi blijft zitten en ze bleef er nog iets langer bij tot ik mijn echtgenoot ging ontmoeten om te kijken of alles goed bleef zitten. Als er een noodgeval zou zijn dan kon ik haar die dag bereiken wat een fijn gevoel is. Kortom ze heeft mijn dag fantastisch gemaakt! Dankje Angela voor alles!

10101

Ik heb Bian-Visagie gevonden via internet. Ik was op zoek naar iemand die op mijn bruiloft zowel mijn kapsel, als mijn make-up zou kunnen verzorgen. Het resultaat was precies zoals ik wilde. Angela luistert goed naar je wensen. Zij blijft ook doorgaan totdat je voor 100% tevreden bent en dat was ik ook. Nogmaals bedankt, Angela!

10101

Bian visagie heb ik gevonden via theperfectwedding.nl. Angela heeft tijdens een proef make-up en kapsel goede tips gegeven en een mooi resultaat. Ze kijkt goed naar de persoon zelf en door middel van haar kennis en ervaring heeft ze goed advies gegeven.
En op mijn trouwdag heeft ze heel mooi mijn make-up en kapsel gedaan! Ik was er echt heel blij mee. Ze is een echte aanrader

10101
10101

Angela heeft me echt geholpen om de mooiste dag van m’n leven te hebben. Ze kijkt echt wat mooi bij jou staat en denkt enorm met je mee. Daarnaast is haar manier van werken heel prettig, ze is kalm en rustgevend (net wat je nodig hebt op zo’n stress dag) Verder draait ze haar hand er niet voor om je verder te helpen (bij mij bijvoorbeeld het aankrijgen van m’n jurk))
Dus naast dat m’n make-up echt geweldig zat was de hele ervaring gewoon top!

10101

Angela heeft ons super mooi opgemaakt. Wij kregen heel veel complimenten de mooiste dag van ons leven. Ook nam ze de tijd voor je. Ik en mijn dochtertje zagen er prachtig uit! Wij waren heel blij met de keuze voor Angela, echt een aanrader!

10101

21-09-2019 Zijn Bas en ik in het huwelijksbootje gestapt. Angela heeft die dag mijn make-up verzorgd. Paar weken vooraf heb ik een afspraak gehad met Angela voor mijn proef make-up. Angela heeft tijdens dit moment al mijn wensen genoteerd. Heeft hier ook duidelijk gehoor aan gegeven. Niks is te gek en niks is vreemd. Mijn wens om mezelf te laten zien zoals ik ben. Dit heeft Angela heel duidelijk laten zien. Ook qua tijd is Angela heel flexibel en zorgt ervoor dat je je niet gestrest hoeft te voelen. Top!! Angela ik wil je heel erg bedanken voor het mooie resultaat op deze mooie dag!!

10101

Niet alleen onze trouwdag ook die van al onze gasten die werden gestyled door Bian, waren in hun nopjes. Snel, accuraat en goede proffesionele aandacht. Een vrouw die weet wat shinnen betekent voor de bruidegommen, ja twee mannen trouwden wij dus. En nogmaals heel erg bedankt voor de stralende verzorging van ons mannen en onze make.up gasten. Ik beveel je dan ook van harte aan.

Pink Lemon Cards