Als klein meisje was ik al helemaal gefascineerd door bruiloften. Waar andere kinderen verkleed gingen als beroemde tekenfilm sterren, was ik altijd de prinses in de witte jurk.

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag, maar momenteel woon ik in het prachtige Hilversum met mijn vriend en onze lieve puppy Rosie.

Na de Hogere Hotelschool in Den Haag en mijn baan als Event Manager bij RAI Amsterdam en Weddingspecialist bij Hotel Arena, heb ik op 3 april 2019 de sprong in het diepe gewaagd en mij officieel ingeschreven bij de KVK. Dit was de start van Belle Weddings!

Sinds die dag heb ik meer dan 50 bruidsparen mogen begeleiden in het organiseren van hun perfecte dag, zowel binnen als buiten Nederland.

Anderen beschrijven mij ook wel als ‘een glas champagne’. Vanwege mijn vrolijkheid, enthousiasme en mijn streven om altijd het leven te vieren. Dit staat dan ook centraal bij Belle Weddings.

Ik ben toegewijd en creatief en ik vind het fantastisch om mijn bruidsparen onvergetelijke ervaringen te bezorgen. Mijn passie voor liefde en romantiek straalt door in elk detail van mijn werk.

Het lijkt mij geweldig om jullie te ontmoeten en om jullie te gaan helpen met de organisatie van jullie onvergetelijke dag!

Liefs,

Isabelle

1 Ervaringen

10101

Isabelle heeft ons uitstekend geholpen bij de voorbereiding van onze bruiloft bij Fier Bussum. Ze reageert snel op vragen, heeft kennis van de branche en kan daardoor goede tips geven. Isabelle denkt in mogelijkheden en veel was mogelijk! Leuk om haar enthousiasme te merken wanneer er iets nieuws wordt aangedragen wat nog niet eerder gedaan is.
Isabelle, bedankt voor je hulp tijdens de voorbereiding voor onze fantastische dag!

Pink Lemon Cards