Als klein meisje was ik al helemaal gefascineerd door bruiloften. Waar andere kinderen verkleed gingen als beroemde tekenfilm sterren, was ik altijd de prinses in de witte jurk.

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag, maar momenteel woon ik in het prachtige Hilversum met mijn vriend en onze lieve puppy Rosie.

Na de Hogere Hotelschool in Den Haag en mijn baan als Event Manager bij RAI Amsterdam en Weddingspecialist bij Hotel Arena, heb ik op 3 april 2019 de sprong in het diepe gewaagd en mij officieel ingeschreven bij de KVK. Dit was de start van Belle Weddings!

Sinds die dag heb ik meer dan 50 bruidsparen mogen begeleiden in het organiseren van hun perfecte dag, zowel binnen als buiten Nederland.

Anderen beschrijven mij ook wel als ‘een glas champagne’. Vanwege mijn vrolijkheid, enthousiasme en mijn streven om altijd het leven te vieren. Dit staat dan ook centraal bij Belle Weddings.

Ik ben toegewijd en creatief en ik vind het fantastisch om mijn bruidsparen onvergetelijke ervaringen te bezorgen. Mijn passie voor liefde en romantiek straalt door in elk detail van mijn werk.

Het lijkt mij geweldig om jullie te ontmoeten en om jullie te gaan helpen met de organisatie van jullie onvergetelijke dag!

Liefs,

Isabelle

18 Ervaringen

10101

Isabelle is bijzonder professioneel in haar vak. Altijd representatief, oplossingsgericht, goed voorbereid, enthousiast, vrolijk en komt altijd alle afspraken na. Ze heeft alles van A-Z in goede banen geleid en heeft de hoeveelheid voorbereidend werk die dit met zich mee brengt voor ons als bruidspaar tot het minimum beperkt (vooral keuzes maken) en gelijkmatig over de tijd verdeeld.

Op de dag zelf liep alles gesmeerd, mede dankzij Isabelle. Zorgde ervoor dat iedereen goed met elkaar samenwerkte en loste ad hoc dingen op zonder dat we erg in hadden dat iets niet liep zoals gepland. Ze is er niet, maar toch ook wel.

Het was een feest op zich om met haar samen te werken.

Jij leest dit om je WP te kiezen: Doen!

9,0101

In juli zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Het was heel fijn om Isabelle daarbij als wedding planner te hebben die alles wist van de locatie en de mogelijkheden die er waren. Wij hadden het gevoel dat er altijd een plan A, B en C paraat was om de dag mee in te vullen. De communicatie was prettig, na het uit de weg helpen van enkele onduidelijkheden bij de start. Op de dag zelf is Isabelle ontzettend behulpzaam geweest en helder in de communicatie wat ons een gerustgesteld en ontzorgd gevoel gaf.

10101

Een paar maanden na onze verloving zijn we begonnen met voorbereiden van onze grote dag. Dit is nog best een lastige opgave, maar nadat we met Isabelle in contact zijn gekomen voelde dit al direct een stuk minder lastig. Isabelle heeft ons door middel van een gestructureerd draaiboek en duidelijke communicatie iedere keer een stap verder geholpen. Ze was altijd bereikbaar wanneer we vragen hadden en had korte lijntjes met uitstekende leveranciers.
We hadden vanaf dag 1 een goed gevoel over de samenwerking en dit heeft Isabelle volledig waar gemaakt. Haar hulp heeft ons veel stress en tijd gescheeld.
Op de grote dag heeft zij alles tot in de puntjes geregeld als ceremoniemeester en mede dankzij haar hebben wij de mooiste dag van ons leven kunnen vieren. Het was waanzinnig! Isabelle, ontzettend bedankt voor alles wat je gedaan hebt. Je bent waanzinnig in je vak, een heel fijn persoon met onwijs veel enthousiasme en wij raden het absoluut aan om een gesprek in te plannen met haar om uiteindelijk (met zo min mogelijk stress) net zo’n waanzinnige dag als wij te mogen hebben.

10101

Wat een fantastische dag!
Wij kijken terug op een meer dan perfecte dag in juni 2023. De prachtige locatie, de relaxte sfeer en alleen maar lieve mensen. Isabelle heeft met al haar enthousiasme en ideeën ervoor gezorgd dat de dag zo soepel en fijn verliep! Een echte aanrader!

Jan-Paul & Hanneke

10101

Wat was het fijn om Isabelle als wedding planner te hebben! Vrolijk, enthousiast, kundig en flexibel! Ondanks dat we maar 9 maanden voor de voorbereiding hadden en 4 (!) maanden voor de dag besloten toch maar in eigen weiland te trouwen heeft ze alles rond gekregen en de sfeer op de dag zelf was precies zoals die moest zijn!

10101

Al denk je dat je alles wel zelf kunt doen, ga toch in zee met Isabelle! Haar enthousiasme is aanstekelijk, door haar ervaring heeft ze heel veel slimmigheidjes en fijne tips om zowel de voorbereiding als de dag zelf zo fijn mogelijk te maken. Het is dat het niet de bedoeling is om binnenkort nog een keer te trouwen, maar anders zou ik volgende week zo weer bij haar aankloppen!

10101

Begin september zijn wij bij Fier Bussum getrouwd. Na een lange zoektocht naar de juiste locatie kwamen we bij Fier en hebben we getwijfeld of we de locatie leuk vonden of dat Isabelle gewoon heel leuk, enthousiast en goed in haar werk is. Uiteindelijk zijn beide (zowel de locatie als Isabelle) top! Mede dankzij Isabelle hebben wij een prachtige dag gehad. Zij heeft geholpen bij de voorbereidingen en op de dag zelf was het erg warm en kwam zij met het geweldige voorstel om onder de boom te trouwen! Echt een aanrader om je stress en zorgen uit handen te geven, Isabelle regelt het en als buid was dat een heel fijn gegeven.

10101

Wij hebben hele goede ervaringen gehad met Isabelle bij Fier Bussum! Het was heel fijn dat wij op ieder moment haar een berichtje konden sturen met vragen en dat er altijd heel snel een uitgebreide reactie kwam. Op de dag zelf heeft ze ook enthousiast meegeholpen waar het nodig was. Kortom, wij waren erg blij met Isabelle!

10101

Isabelle gaat voor kwaliteit.
Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Ze is creatief, enthousiast, vrolijk, ontspannen en zeer stressbestendig. Van alle laatste trends op de hoogte.
Ze schakelt heel snel en heeft voor alles (ook last minute) een goed advies of oplossing.
En ze kijkt en luister heel goed naar ‘haar bruidsparen’, zodat ze samen met hen de ceremonie creert die bij hen past.
Waardoor ik altijd bruidsparen hoor zeggen hoe blij ze met Isabelle zijn.
Als trouwambtenaar, werk ik heel graag samen met Isabelle omdat ze ontzorgt. En ik zeker weet dat ‘mijn bruidsparen’ de mooiste ceremonie / trouwdag krijgen.
Want daar gaat het om!
Isabelle maakt haar bedrijfsnaam Belle Weddings dubbel en dwars waard!

10101

Recent zijn wij getrouwd bij Fier Bussum, waar Isabelle fungeert als wedding planner. Wij zijn ontzettend blij met haar en kunnen haar van harte aanbevelen aan andere stellen die op zoek zijn naar een wedding planner. Isabelle heeft kennis van zaken, heeft warme contacten met allerlei leveranciers in de regio, is snel en georganiseerd en heeft een prettige stijl van communicatie.

10101

Wat hadden we zonder jouw moeten doen. Je hebt ons echt alles uit handen genomen. Had ik een vraag, binnen zeer korte had ik een antwoord. Mede dankzij jouw aanbeveling hebben wij een heel bijzonder huwelijkscadeau gekregen. De dag liep op rolletjes. Mede door jouw inzet, betoverende glimlach en harde werk is het een onvergetelijke dag geworden. Je bent een vakvrouw!

10101

Op 07/07 zijn wij getrouwd bij Fier in Bussum, Isabelle was onze Weddingplanner en heeft ons ontzettend goed geholpen! Als schakel tussen alle leveranciers van Fier en als aanspreekpunt van de dag. De energie van Isabelle zal ons altijd bijblijven, ze loopt met een lach op haar gezicht en zorgt er direct voor dat je je op je gemaakt voelt. Ik zou iedereen aanraden om met Isabelle te werken, ze is geweldig!!

10101

Via Fier Bussum zijn wij in contact gekomen Isabelle en heeft ons als weddingplanner fantastisch geholpen bij onze bruiloft. Ze is goed en snel bereikbaar. Daarnaast is ze een spontaan persoon en denkt graag met je mee en geeft goede tips en adviezen. Wij zijn 3 weken geleden getrouwd en het was een fantastische dag zonder zorgen. Precies gegaan zoals wij in gedachte hadden.

10101

Super begeleid door Isabelle. Ze is enorm enthousiast en heeft goede ideeën en oplossingen. Antwoord snel bij vragen en heeft ons ook echt de dag door geholpen op de bruiloft zelf! Hartstikke bedankt voor de hulp.

10101

Via Fier Bussum hebben wij kennis mogen maken met Isabelle als weddingplanner en wat een feest is dat! Isabelle is enthousiast, vrolijk, denkt in mogelijkheden en is gemakkelijk en snel te bereiken. Ze heeft tot in detail meegedacht over onze trouwdag en alles tot in de puntjes geregeld voor ons! Dankzij Isabelle is onze trouwdag precies zo (of nog beter) verlopen dan we hadden durven dromen. Als er iets is wat wij elk bruidspaar in Nederland zouden willen toewensen, is het hun ‘eigen’ Isabelle!

10101

In de aanloop naar ons huwelijk hebben Isabelle en haar team ons heel goed geholpen met alle adviezen voor leveranciers en allerlei tips & tricks voor de dag zelf. Haar enthousiasme werkt erg aanstekelijk en ook onze ceremoniemeesters waren vol lof over Isabelle. Ook de samenwerking met de overige leveranciers was super goed waardoor alles op rolletjes verliep. Mede hierdoor hebben wij 2,5 week geleden een Fantastische trouwdag gehad en hebben we ontzettend genoten van alles. Dank je wel!!

10101

Isabelle is goud waard. Zij heeft ons met zoveel enthousiasme en deskundigheid geholpen bij de voorbereidingen voor ons bruiloftsweekend in Italië, dat we geen enkele stress hebben gehad tijdens de periode vooraf. En het weekend zelf was nog mooier dan we ooit hadden kunnen dromen, mede dankzij Isabelle haar aanwezigheid en hulp. Ze is nauwkeurig, professioneel, reageert snel en is heel prettig in de communicatie zowel met ons als met onze gasten en met de locatie en andere leveranciers. We konden echt op haar aan en ze was er voor ons, om onze bruiloft perfect te maken. Kortom, zoek niet verder als je op zoek bent naar de beste én de meest lieve en gezellige weddingplanner!

10101

Isabelle heeft ons uitstekend geholpen bij de voorbereiding van onze bruiloft bij Fier Bussum. Ze reageert snel op vragen, heeft kennis van de branche en kan daardoor goede tips geven. Isabelle denkt in mogelijkheden en veel was mogelijk! Leuk om haar enthousiasme te merken wanneer er iets nieuws wordt aangedragen wat nog niet eerder gedaan is.
Isabelle, bedankt voor je hulp tijdens de voorbereiding voor onze fantastische dag!

Pink Lemon Cards