Een bruiloft die echt bij jullie past? En waar nog lang over nagepraat wordt? Met een berg aan creativiteit en passie voor organiseren zoek en regel ik totdat het klopt en onvergetelijk wordt!

“Van die dagen. Dat je de liefde proeft, ruikt en voelt. Als tintelende champagne op je tong, als een heerlijke geur die je neus prikkelt of flinsteringen die door de lucht lijken te zweven. Het is chemie. Energie. Dagen vol van magie.

Van die dagen. Dat alles op z’n plek valt. Dat je zweeft met beide benen op de grond, je ogen sterren lijken te schieten en tranen verdwijnen in je breedlachende mond. Met mensen die de liefde in jou naar boven halen. Dagen vol van samen herinneringen maken.

Van die dagen. Die je nooit meer vergeet, waar je mond van overstroomd en gekoesterd in je hart. De dagen die je bij je wil houden, als een klein boekje in je jas. Zodat je het nog eens open kan slaan en het voelt alsof je er weer was.

Van die dagen. Waar je hart een vreugdedansje van doet. Een bruiloft, jubileum, het leven vieren, groot en klein. Het leven draait om van die dagen. En ik zorg graag dat je er ten volste van geniet!”

Belevenismaker – Weddings & Events

Je kan bij mij terecht als je op zoek bent naar een:

– Weddingplanner: het plannen van jullie volledige bruiloft óf hulp nodig bij bepaalde onderdelen waar jullie zelf niet uitkomen of geen tijd voor hebben? We doen het samen, maar jullie hoeven enkel te fantaseren over de dag en ik zoek en regel totdat het klopt.

– Ceremoniemeester: lk zorg met veel liefde en plezier dat jullie bruiloft soepel verloopt en jullie samen met al jullie gasten de liefde voluit kunnen vieren. En dat is alles wat je wil toch?!

– Belevenis Brainstorm: de leukste tips, adviezen en creatieve ideeën die bij jullie passen. Zijn jullie er klaar voor om met nog meer plezier jullie bruiloft te regelen?

Van het leven en de liefde vieren gaat mijn hart sneller kloppen en daarom kan ik niet wachten om met jullie bruiloft aan de slag te gaan. Met mij kies je voor enthousiasme, creativiteit, overzicht, fijn contact én plezier! Krijg je helemaal zin om van jullie bruiloft een onvergetelijke beleving te maken? Laten we kennis met elkaar maken!

Kristel van Dijk – Caron

Belevenismaker – Weddings & Events

3 Ervaringen

10101

Onze lieve Kristel, wat heb jij ons rust gegeven met het plannen van de bruiloft. We hadden heel veel plannen, veel verschillende partijen maar geen overkoepelende regelaar. En toen ging jij je nieuwe bedrijf starten. Beste beslissing ooit! Dit vak is op haar lijf geschreven. Haar aanstekelijke enthousiasme, niks is te gek zolang het tot in de puntjes geregeld is. We kregen zelf alle vrijheid, maar waar wij af en toe dreigde een steekje te laten vallen pakte Kristel dit op. Wat een rust heeft ons dit gegeven en wat hebben wij maximaal kunnen genieten door de zorgen van deze vakvrouw.

10101

Kristel is een kanjer in haar werk, ze laat je meteen op je gemak voelen en ze denkt heel goed mee in de voorbereidingen. Op de dag zelf heb je bijna niet door dat ze er is maar regelt ondertussen alles! Ze voelt heel goed aan waar wij behoeften aan hadden, zowel in de voorbereiding als op onze grote dag. Ze voegt echt iets toe aan de dag, is pro actief, reageert heel snel en heel erg benaderbaar. Wij hadden niet zonder Kristel gekund!

10101

Wat waren wij blij met Kristel als onze ceremoniemeester. Met haar enthousiasme en oprechte betrokkenheid heeft zij ons al snel het vertrouwen gegeven dat het met onze bruiloft wel goed zou komen. Het werd uiteindelijk meer dan goed, onze bruiloft was fantastisch! Kristel heeft ons een relaxte bruiloft bezorgd. Wij kregen van een aantal gasten terug: “mooiste bruiloft ever” en “meest relaxte bruiloft waar ik ooit geweest ben”, terwijl we best een vol programma hadden. Kristel heeft de zeldzame eigenschap dat ze zowel knetterhard werkt terwijl ze altijd een rustige en charmante uitstraling heeft. Ze doet waar ze blij van wordt en dat merk je in alles.

Pink Lemon Cards