We zijn trots op onze uitgebreide collectie van uiteenlopende trouwringen, met meer dan 1000 modellen. Een deel van de collectie is op voorraad, maar het grootste gedeelte wordt speciaal voor u gemaakt nadat u en uw partner de keuze hebben gemaakt.

Witgoud, geeldgoud, roségoud, platina, titanium, staal en zilver; gezet met briljanten of zonder, maar ook elke andere edelsteen is mogelijk. Omdat onze winkel gecombineerd is met een eigen atelier, kunnen wij u voorzien van de mooiste ringen.

Eigenaresse Elly is juwelier en gediplomeerd goudsmid, ze verzorgd trouwringen die een leven lang mee gaan. Ook kan zij helpen met de juiste keuze maken: “Alle ringen zijn van hoge kwaliteit en uit één stuk gemaakt en er zijn ringen voor elke portemonnee. Mooi – en praktisch – zijn bijvoorbeeld onze vierkante ringen, die draaien minder rond. Maar wil je tóch compleet iets anders, dan maken wij de ring van je dromen precies zoals jij wilt in ons eigen atelier.”

Wij helpen u graag in ons juweliershuis Beers & Komen Jewels in Heemskerk aan de kerkweg 48, waar wij sinds 1971 gevestigd zijn.

14 Ervaringen

10101

Zeer blij met onze trouwringen! De keuze was overweldigend ,de verkoopster heeft ons goed advies gegeven.

10101

Wat een collectie trouwringen! De keuze was groot. Ook voor heren was het moeilijk kiezen. Wij zijn heel blij met onze keuze. Top geholpen.

10101

Wij hebben een prachtige vingerafdruk trouwring bij Elly gekocht. Super gaaf, snelle service en de ring is een echte eyecatcher! Ze geeft je goed advies en direct een goed gevoel bij binnenkomst. Een echte aanrader. mvg Laura

10101

We hebben prachtige ringen gekocht bij Beers &Komen. Helemaal blij!!

10101

Ben zo blij met onze trouwringen! Met drie vingerafdrukken. Van mijn partner en twee kinderen. Het idee van de aanraking sprak ons erg aan. Zijn heel goed geholpen bij Beers & Komen.

10101

Mooie zaak, vriendelijk geholpen en veel soorten trouwringen. Aanrader!

10101

Ik kwam oude sieraden inleveren. Er kwam een mooi aanbod naar voren.

Ik vroeg of mijn trouwring na 45 jaar mooier zou kunnen worden gemaakt.
Een mooi voorbeeld werd ons getoond.

mijn ring is nu zo schitterend geworden. zo blij mee.????

10101
10101

Super blij met mijn trouwring , ????????????????
Past helemaal bij mij , ik vind de ring nog elke dag mooi ????

10101

Geweldige zaak!

10101

Fantastische juwelier. Prachtig maatwerk en een mooie collectie en ook voor het repareren van klokken kan ik er uitstekend terecht. Een JUWEEL van een juwelier!

10101

Geweldig ambachtelijk bedrijf. Goede service en kwaliteit.

10101
10101

Bij Beers & Komen hebben wij onze prachtige ringen uitgezocht. In alle rust en de verkoopster kon ons goed raad geven. Top bedrijf.

Pink Lemon Cards