Beautiful Stories verzorgt sinds 2020 met liefde en plezier de bloemen en styling op bruiloften. Met mijn oog voor detail kleed ik jullie bruiloft aan tot in de puntjes, zodat het een onvergetelijke dag is. Van een persoonlijk bruidsboeket een mooie opgedekte tafel, een bloemrijke backdrop, feestelijke bloementoefjes aan de stoelen, alles wordt met veel liefde en zorg voor jullie samengesteld. Of jullie nu kiezen voor een bohemian, kleurrijk of romantisch thema, Beautiful Stories zorgt ervoor dat alles in het thema past, past bij de locatie en uniek voor jullie is gemaakt.

Wil je liever zelf aan de slag met de styling? Dat kan ook, op www.beautiful-stories.nl/verhuur vind je de mooiste items die je kunt huren, het aanbod wordt steeds weer aangevuld. Je kunt hier gelijk de beschikbaarheid checken en je reservering plaatsen.

Wil je meer weten? Ik nodig je graag uit om vrijblijvend contact op te nemen. Ik zie uit naar een toffe samenwerking.

Lieve groet Hanna – eigenaresse Beautiful Stories

Foto’s mede mogelijk gemaakt door: Sunfield (1,3,4), Christine Moments (2,5,6), Love your Moments (7,11,13) Anouk Wubs (8), Malouphotography (9,10,12)..

8 Ervaringen

10101

Hanna heeft geweldig werk geleverd. Prachtige bloemen en zeer behulpzaam!

10101

Wat een geweldige match met Hanna! De styling van onze bruiloft excellent! Al in de aanloop was de samenwerking heel fijn, ze kwam kijken op locatie en werkte met een mooi, duidelijk voorstel. Gaandeweg ontstonden nieuwe ideeën en werd het een steeds completer geheel – erg leuk vond ik de ‘gezamenlijke creativiteit’ en zo ontstond een prachtig geheel. We kregen na afloop complimenten over hoe alles zo mooi bij elkaar paste (ruimte, jurk, bloemen). Ik was onder de indruk van Hanna’s talent met bloemen en bloemstukken.. dat was echt prachtig. Hanna was flexibel (bijv. met aangepaste elementen, nieuwe spullen huren en kopen), maakte alles heel duidelijk in de aanloop en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld zonder dat we ons ergens druk over hoefden te maken (bijv. bloemen voor de bruidstaart). We hadden geen weddingplanner, dus dan is het echt belangrijk om te kunnen vertrouwen op de samenwerking en dat is met Hanna onwijs goed gelukt. Heel dankbaar! Fauve & Tijs

10101

Net als de eerdere reviewers, geef ik Hanna de maximale score. Volledig verdiend!
Pas 4 weken voor de bruiloft van onze dochter hebben we Hanna ingeschakeld om de styling van de bruiloft te regelen. De bruiloft was op een bijzondere buitenlocatie: Fort Honswijk. Een robuust fort dat mooi gerenoveerd is, maar dat voor een bruiloft wel aangekleed moest worden.
Hanna kwam direct met goede ideeen. In een paar stappen zijn we snel tot een “definitieve” styling gekomen. Communcatie liep heel erg goed, zowel telefonisch als via de mail. Ook de onvermijdelijke last-minute wijzigingen heeft Hanna moeiteloos ingepast. Op de dag zelf heeft Hanna met een collega alles perfect geregeld.
Belangrijk onderdeel in de styling waren de bloemen: bruidsboeket, grote boeketten rondom de feesttent, op de backdrop, op de tafels. Alles paste heel goed bij elkaar, en wat waren de grote boeketten mooi! Precies in de smaak van de bruid!
Kortom: Beautiful Stories / Hanna is een echte aanrader!

10101

Hanna van Beautiful Stories heeft op korte termijn prachtige bruidsboeketten gemaakt voor ons en de entourage. Communicatie verliep vlot per telefoon en email. Het resultaat was prachtig voor een meer dan schappelijke prijs. Aanrader!

10101

Hanna made the bridal bouquet and all the flowers of our entourage. We were so happy with Hanna and the bouquets she provided for our wedding! She needed minimal input from us, and we just gave her a general idea of what we wanted, and she delivered! People actually came up to us during our wedding to say how beautiful our flowers were. Hanna was also very nice and accommodating. We recommend her without hesitation! Thank you Hanna for making our day special. 🙂

10101

Hanna heeft voor onze bruiloft het bruidsboeket, corsage voor de bruidegom en een bloemstukje voor in mijn haar gemaakt. Alles paste perfect bij elkaar en was prachtig gemaakt!
Hanna heeft de wensen voor de bloemen goed begrepen en precies gemaakt wat we wilden en helemaal bij ons paste !
De communicatie tijdens de voorbereidingen was heel prettig. De bloemen zijn de hele dag mooi gebleven! Super!!

10101

Hanna heeft voor onze bruiloft een prachtig boeket en corsage gemaakt! Alles is heel professioneel uitgevoerd, het contact met Hanna is prettig en adequaat en de bloemen zijn op tijd voor de bruiloft afgeleverd.

10101

Hanna maakt de mooiste creaties met bloemen en zorgt ervoor dat je nergens over hoeft na te denken. Alles is tot in de puntjes toe prachtig gestyled!

Pink Lemon Cards