Ontwerp je eigen trouwring in de configurator en ontdek alle bijpassende sieraden bij Basic Wedding Rings! Wij maken jullie sieraden met enorm veel trots en liefde vanuit ons eigen atelier.

Al onze collecties zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en de prijzen in de configurator staan in lijn met de huidige goudprijs voor een lage, eerlijke prijs.

Wil je graag je eigen trouwring of sieraad zelf ontwerpen? Dat kan! Onze goudsmid en 3D tekenaar werkt graag met jullie samen om je eigen ontwerp te realiseren.

Om zeker te zijn van de juiste ringmaat bieden wij naast een gratis ringmaatstrip ook een 3D dummy aan van je ontwerp, zodat je deze kan passen voordat je de bestelling plaatst. Het is ook mogelijk om je ring virtueel te passen met ons nieuwe concept JewelSee3D: wij sturen een foto van jouw ontwerp aan je eigen hand!

Samen creëren wij met veel liefde de mooiste en meest betekenisvolle sieraden van jullie leven!

3 Ervaringen

10101

Dolblij zijn wij met de prachtige trouwringen die Basic Wedding Rings voor ons heeft ontworpen en gemaakt. Er werd meegedacht en goed geluisterd naar onze ideeën. We zijn zeer tevreden over de service. Het is een feestje om iedere dag dit mooie sieraad te mogen dragen!

10101

Zowel onze verlovingsring als trouwringen bij Basic Wedding Rings laten maken en heel erg blij mee! We zijn zeer vriendelijk geholpen, er werd goed meegedacht en de ontwerpen zijn helemaal onze smaak geworden. Echt een aanrader om hier je meest dierbare sieraden te laten maken.

Basic Wedding Rings
Bedankt voor deze mooie recensie, Cherryl. Wij vonden het erg leuk om jullie ringen samen te ontwerpen. Heel veel plezier ermee!
18-11-22
10101

Wij hebben onlangs onze trouwringen hier laten maken. De gratis ringmaatstrip en 3d afbeeldingen van onze ringen namen alle zorg weg over het online bestellen van de ringen. Ze passen perfect en wat zijn ze prachtig geworden!

Basic Wedding Rings
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie trouwringen en onze service, Caroline. Wij wensen jullie heel veel geluk samen!
11-11-22
Pink Lemon Cards