Passie en emotie!
Mijn naam is Annet Nikamp, ben professioneel allround zangeres en maak gebruik van hoogwaardige orkestbanden.
Tijdens de huwelijksceremonie zal ik met mijn warme stem en grote bereik, de emoties van de dag echt tot leven kunnen brengen en de sfeer verhogen zoals je nog niet eerder meegemaakt hebt!
Ik maak jullie Huwelijksvoltrekking echt onvergetelijk, door het zingen van Love songs waar jullie zelf een bijzondere herinnering aan hebben. Vól passie, emotie en waarschijnlijk een traan genieten van je ”eigen” songs. Hoe speciaal is dat?

Maar ook bijzondere, persoonlijke muzikale wensen zijn mogelijk. Tijdens de receptie, diner dansant of avondfeest is er een mogelijkheid de muziekkeuze zelf samen te stellen. Er kan gekozen worden uit meer dan 700 titels vanaf de jaren ’40 tot en met huidige top 100, de bekendste Engelstalige songs maar ook de Nederlands- en Duitstalige hits. Van Easy Listening tot Pop, Rock, Blues, Jazz, Disco, Schlager, Country, Reggae, Dance….(bijna) niets is mij te gek en kan ik op alle wensen inspelen. Daag mij maar uit zou ik zeggen!
Altijd succesvol is het concept “Annet’s Jukebox” waarbij de gasten verzoeknummers in kunnen dienen. Gegarandeerd een geslaagd feest!

Waarom kiezen voor Annet Nikamp en géén DJ?
Eén van de belangrijkste redenen: Ik kan als zangeres een meer levendige en intieme sfeer creëren dan een DJ; deze is vaak meer gericht op het opwekken van een feestelijke sfeer met uiteindelijk harde pompende muziek, waarbij niemand elkaar meer kan verstaan door het hoge volume.
Een tweede reden is dat ik à la minute kan reageren op de sfeer van het moment en de stemming van de gasten, waardoor de muziek echt aansluit bij de gelegenheid.
Ten derde is het voor mij een leuke uitdaging ook specifieke liedjes of nummers te zingen, die van belang zijn voor het bruidspaar of hun familie, waardoor de ceremonie en/ of het huwelijksfeest nóg persoonlijker wordt.
Ten vierde het betaalbaar houden van muziek tijdens jullie huwelijksdag.

Wil je meer informatie of mij boeken?
Mail dan naar: info@annetnikamp.nl of bel mij: 06 4868 0665

6 Ervaringen

10101

Zij is zo geweldig maakt ieder feest geweldig.

Annet Nikamp
Wat lief Marijke en Gerard. Ik heb ook met liefde voor jullie opgetreden in Assendelft en de hele avond verzoeknummers gezongen, waaronder ook "My special prayer". Dit lied heeft voor jullie een hele bijzondere emotionele betekenis en wat was het mooi om jullie daarop te zien dansen! Liefs Annet.
25-07-23
10101

Annet en team hebben op onze bruiloft de muziek verzorgd en we waren er zó blij mee. Allereerst heeft ze tijdens onze ceremonie voor kippenvel gezorgd door onze nummers live te zingen. Vervolgens heeft ze de hele middag voor gezellige achtergrondmuziek gezorgd en met klap op de vuurpijl heeft Annet de hele avond vol gezongen. We hebben de hele avond op de dansvloer gestaan. Annet wist met de muziek mooi in te springen op de gasten en het sfeertje. We zijn super blij dat we Annet en het team hebben gevraagd voor de bruiloft, dit was echt de kers op de taart.

We hebben meermaals contact gehad voor de bruiloft waarbij geen enkele vraag te veel was. Ze hebben ons geholpen met tips en ervaringen en bovenal geluisterd naar onze wensen.

Ik raad Annet en team aan met een dikke 10!

10101

Annet heeft ons feestje heel speciaal gemaakt. De juiste muziek bij de juiste sfeer. Geweldig we hebben genoten van ons knalfeest!
Hartelijk dank daarvoor!

10101

Lieve Annet, zo bijzonder jouw optreden op onze trouwdag 26 april 2018. Jij maakte het feest tot een totaal plaatje. Van ceremonie tot feest. Je hebt onze gasten en ons kippenvel bezorgd en ontroerd maar ook in uitbundige feeststemming gekregen. Wij waren meer dan onder de indruk van jouw prestaties en onze gasten ook. Je komt nog vaak ter sprake hier. Hoe hilarisch het ook was dat mijn schoonvader schrok en niet kon geloven dat jij zo mooi en zuiver live zong????
Voor onze feestjes nooit meer een ander en ik weet zeker dat onze gasten in de toekomst jou ook weten te vinden????
Voor een ieder die nog twijfelt; DOM!!! Annet op je feest is een garantie voor optimaal genieten en met haar veelzijdigheid kan ze volgens mij ieder publiek bedienen.
Annet je bent een topper????
Dikke kus???? Roy, Silvia en Bart

10101

Wat heb jij ons een geweldige dag bezorgt op 10 juni 2017. Toen wij aankwamen met de paarden en de koets, hoorden wij al een verschrikkelijk mooi nummer op de achtergrond, die jij voor ons speciaal had ingestudeerd. Ook tijdens de ceremonie had jij nog meer en andere nummers ingestudeerd die ons erg aan het hart gingen. Meid wat een zangtalent ben jij!!

Ook na de ceremonie ging je er weer geheel voor en jij hebt alle aanwezigen verbaast met jou zangtalent. Wat een geweldige dag heb jij ervan gemaakt.
Onze dank gaat dan ook geheel naar jou toe. Ga zo door en wij zien ons snel, want je weet het volgende feest in 2019 ben je er weer bij. Wij verheugen er ons nu al op.

Dank je Annet!! Liefs Raymond en Diny Geels

10101

Als voorbereiding kwam Annet al in 2019 bij ons om het voor te bespreken omdat wij eigenlijk in 2020 zouden trouwen. Ivm Corona hebben we dit 2 keer uit moet stellen. Een aantal weken voor onze dag is Annet opnieuw langs geweest om het allemaal door te spreken. Ze is zelfs een nummer speciaal voor ons gaan leren. 3 juni 2022 was dan eindelijk onze dag! Oh wat was het super dat Annet zong bij de ceremonie. Zowel onze beide opkomsten, tijdens het tekenen en na de ceremonie zong ze prachtige nummers. Terwijl wij gingen borrelen kwam Annet ook daar zingen. Wat een feest. Bij de borrel hadden we al de eerste polonaise ingezet. We kregen van onze gasten heel veel leuke reacties. Dus als je iemand zoekt met een divers repertoire en die een feestje ervan kan maken, maar ook ingetogen kan zijn, zoek dan vooral niet verder!

Wij kijken met veel plezier terug op de bijdrage van Annet aan onze mooiste dag.

Veel liefs van een gelukkig bruidspaar!

Pink Lemon Cards