Anne’s Mooiste, Een passie die Moeder & Dochter samen uitvoeren.
Onze passie is om jullie mooiste dag nog mooier te maken met ons bloemwerk.

Niet alleen met een geweldig mooi Bruidsboeket & Corsages.
Maar denk bij voorbeeld ook aan haar, taart, feest & auto decoraties?

Zelfs de gehele bloem-styling van jullie bruiloft kunnen jullie in onze handen neerleggen.
Zo maken wij met onze kennis & ervaring van jullie dag, een geweldige bloemrijke dag.
Alles tot in de puntjes georganiseerd & op elke belangrijke plek een bloem-aspect!

Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk.
Wij willen JULLIE mooiste dag met bloemen creëren en luisteren daarom ontzettend naar jullie wensen & ideeën.

Hebben wij jullie interesse gewerkt?
Vraag via ons contact-formulier op onze website, of via mail onze bruidswerk-folder aan & wij helpen jullie graag verder!

5 Ervaringen

10101

Met veel zorg en liefde de mooiste bloemen verzorgd voor onze bruiloft! Precies naar onze wensen. Heel netjes afgeleverd op locatie. Ik kan Anne’s Mooiste alleen maar aanraden ????

10101

Fantastisch! Anne maakt prachtige corsages en boeketten, precies hoe jij het wil én ze worden nog gebracht ook op je trouwdag! Ze neemt alle tijd voor je om alles te bespreken. In een woord geweldig!

10101

10 juli 2021 zijn wij getrouwd!
Wij wilde heel graag alles in naturel tint met droogbloemen en pampa’s!
Het was echt geweldig om te zien hoe mooi het eindresultaat is geworden! We zijn echt super blij met alles geweest en super fijn dat Anne zo betrokken is in de opdracht!
We hebben met veel positieve reacties gekregen!
Een groot voordeel van droogbloemen; je hebt er na je bruiloft nog plezier van, je kunt andere mensen er blij mee maken, je kunt spullen leuk inlijsten en makkelijk bewaren of je kunt het eventueel doorverkopen!

Nogmaals heel erg bedankt!
Jullie waren top!

Liefs Peter en Lara

10101

Wij hebben ons ontzettend gewaardeerd gevoeld tijdens de gesprekken bij Anne’s Mooiste. Geen vraag bleef onbeantwoord, alles was bespreekbaar en vooral.. Alles was realiseerbaar! En hoe! De bloemstukken waren nog mooier dan ik me vantevoren had kunnen inbeelden.. Het heeft onze bruiloft écht naar een hoger niveau getild. We zijn ontzettend dankbaar voor de gastvrijheid, het makkelijke contact en de fantastische uitvoering. Jullie zijn kanjers!

10101

Reviews die niks slechts te zeggen hebben, vind ik altijd wat overdreven, maar niks is minder waar bij Anne’s mooiste. Niet alleen een prachtig mooi bruidsboeket ontvangen, maar ook een mooie haarkam, prachtige corsages en een polscorsage voor ons kleine meisje. Alles was de hele dag goed, alles paste bij elkaar en de kleur blauw was supermooi verwerkt. Wensen die we doorgaven werden goed meegenomen en de communicatie liep heel soepel. Echt een aanrader. Je ziet dat ze passie hebben voor hetgeen dat ze doen!

Pink Lemon Cards