Drie bruidsmodezaken in Eindhoven
Naast Ann & John Bruidsmode hebben wij nog twee andere bruidsmodezaken met ieder andere collecties en verschillende prijsklassen. U vindt hier in totaal maar liefst 2000 vierkante meter met de mooiste trouwjurken.
Your Style Wedding Fashion is hét adres in Nederland en België voor de bruid met een maatje meer. Je vindt hier bruidskleding vanaf maat 46 en ook maatwerk behoort hier tot de mogelijkheden.
Dé Bruidsmode Outlet Store: Op maar liefst 700 m2 worden hier alleen nieuwe trouwjurken gepresenteerd. De prijzen variëren hier tussen de € 299,- tot maximaal € 995,-
Iedere maand kans maken op een gratis trouwjurk?
Schrijf je in via: www.bruidsmode.net/wineentrouwjurk

Al ruim 40 jaar weten aanstaande bruidsparen ons te vinden. Juist hierdoor beseffen wij ons als geen ander dat het uitzoeken van de bruidskleding een bijzondere, maar vooral ook spannende gebeurtenis is. Zodra jij jouw keuze gemaakt hebt, word de jurk perfect passend gemaakt in ons eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses verzorgen dit tot in de puntjes.

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien.

Onze merken
Wij reizen rond de wereld om voor jou de mooiste collecties samen te stellen en nieuwe trends te ontdekken. Wij voeren de ontwerpen van de meest toonaangevende fabrikanten en designers.

Gekleurde bruidsmode
Op onze afdeling Colours by Ann & John vind je een grote collectie gekleurde bruidsmode, gala-, cocktail- én gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeders van de bruid en bruidegom.

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards