“Omdat liefde begint bij de eerste hap”
Bij Anke's Cakes vinden we dat bruiloften uniek en bijzonder moet zijn. Ik creëer geen klassieke bruidstaarten van marsepein of fondant maar moderne bruidstaarten en heerlijke sweets. Je bent hier aan het juiste adres om van jouw bruiloft een onvergetelijke 'smaakvolle' dag te maken.

Bij Anke's Cakes zijn we gespecialiseerd in bruidstaarten en Sweettables de trend van 2024.

“JOUW GLIMLACH IS MIJN GELUKSGEVOEL”

Dit is wat Anke's Cakes anders maakt:

– Megalekker en een smaakbelevenis waar je niet omheen kunt (én Instaproof, zo mooi dat ze zijn)
– Volledig home made en gemaakt met pure producten waar ik achter sta
– Uniek en helemaal speciaal voor jou samengesteld (hallo persoonlijke taartjes!)
– Een superservice waar je verstelt van staat

Benieuwd naar de mogelijkheden, info en (richt)prijzen? Stuur mij een bericht, dan stuur ik je geheel vrijblijvend de brochure met alle informatie toe.

2 Ervaringen

10101

Anke’s Cakes is absoluut een aanrader!! Wij hebben een prachtige (en hele lekkere) bruidstaart gekregen met een hele fijne service van Anke! Voor de bruiloft zijn we bij Anke op bezoek geweest, om te bespreken wat voor een taart we wilden. Van tevoren hadden we een ‘proef-plankje’ gehad via de post die we thuis konden proberen omdat wij niet naar Friesland konden komen. Bij het besprek van de details van de taart werden we bij Anke thuis hartelijk ontvangen met nog meer taartjes en cakes om te proeven, erg lekker! Daar werd ons ook een perfect bakje koffie voorgeschoteld door haar man die met een barista-cursus op zak ook een cateringbedrijf begint. De taart was absoluut geweldig en overtrof onze beste verwachtingen zowel op gebied van uiterlijk als op smaak. Anke heeft hierbij op een hele prettige manier met ons meegedacht over het uiterlijk van de taart. We hadden voor de kinderen aparte cupcakejes en ook deze overtroffen de verwachtingen. Kortom een absolute aanrader voor mensen die een mooie en lekkere bruidstaart zoeken met net wat meer persoonlijkheid.

10101
Pink Lemon Cards