Ik ben Aniek van Raaij en ik werk al een aantal jaren als bruidsstyliste en visagiste. Ik laat je stralen op de mooiste dag van je leven.
Je bruiloft moet natuurlijk een dag worden om nooit te vergeten. Je wilt er adembenemend uitzien. Ik kan je daarbij helpen. Ik laat je stralen op de mooiste dag van je leven.
Op de proefdag kom ik bij je thuis of je komt bij mij in de salon om in ontspannen en gezellige sfeer al je wensen te bespreken. Het is belangrijk dat je haar en make-up bij je jurk past.
Accessoires kunnen ook besproken worden.
Voor de bruidsmeisjes en/of bruidsgasten is er ook de mogelijkheid om hun haar en/of make-up te laten verzorgen. Laat mij je helpen deze dag onvergetelijk te maken.
Volg mij op facebook of instagram om meer van mijn werk te kunnen zien.

14 Ervaringen

10101

ANIEK IS EEN TOPPER ❤

10101

Vorige week mijn bruidskapsel en bruidsmake-up laten doen door Aniek en heb zo onwijs veel leuke reacties gehad van iedereen! Ik heb zelf nooit make-up op dus zo naturel mogelijk gehouden maar toch zo’n ander gezicht! Goede communicatie en het was gezellig met de proefsessie en op de dag zelf.

Aniek Van Raaij
Super leuk! Bedankt voor je recensie. Het heeft even geduurd door de coronatijd. Maar eindelijk jullie bruiloft gehad. En jullie hadden een topdag. Fijn om daar een klein deel van uit te mogen maken.
11-10-21
10101

Aniek heeft mijn haar en makeup gedaan op de dag van onze bruiloft. Ze zorgde ervoor dat ik ontspannen begon aan deze mooie dag. Mijn haar en make up zaten de hele dag top! Mijn vriendinnen stonden er versteld van dat alles zo goed bleef zitten. Aniek is spontaan, gezellig en wil haar werk perfect afleveren. Was erg blij met haar!!

Aniek Van Raaij
Dank je wel voor je recensie lieve Nicole. Wat een leuke ontspannen ochtend was het ook. Super leuk om je haar en make up te mogen doen. Was een super dag.
28-09-21
10101

Aniek heeft mijn haar en makeup gedaan voor mijn bruiloft. Met allebei was ik echt enorm blij! Ik voelde me heel mooi. Aniek begrijpt heel snel wat je wensen zijn, ze heeft het echt precies zo gemaakt als ik in mijn hoofd had. Ook bij de makeup zocht ze precies uit wat bij mij past en luisterde ze goed naar mijn wensen. Daarnaast is Aniek ook heel gezellig!! Niet onbelangrijk ;). Kortom: top dus!!

Aniek Van Raaij
Dank je wel lieve Saskia Het was vroeg die dag. Maar zeker de moeite waard. Het was leuk en gezellig. Bij de proefsessie had je nog een lekkere gezonde lunch voor me gemaakt. Ook super lief.
22-09-21
10101

Aniek heeft er voor gezorgd dat ik er heel de dag top heb uitgezien. Zelf na een hele avond staan dansen, hardcore zat me haar en make-up er nog net zo goed bij als of Aniek net klaar was. Me zusje gaat volgend jaar trouwen en ik zei gelijk ga naar Aniek. Ik zou haar echt iedereen aanraden.

Aniek Van Raaij
Dank je wel voor je recensie. Jullie hebben lekker kunnen dansen die dag. Het was top!
13-09-21
10101

Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar iemand die zowel mijn bruidskapsel als bruidsmake-up kon doen. Na even zoeken op internet kwam ik uit bij Aniek.
We maakten een afspraak voor een proefkapsel en make-up en het voelde meteen goed. Aniek dacht mee, luisterde naar mijn wensen en adviseerde mij goed.
De grote dag begon vroeg, maar voor Aniek was het geen enkel probleem om om 6.15u bij mij thuis te zijn. We ontbeten gezellig met elkaar en ondertussen deed zij mijn haar en aansluitend make-up. Mijn haar en make-up zaten prachtig, heel natuurlijk zoals ik het graag wilde. Het paste goed bij mij.
Aniek is heel spontaan, creatief en luistert naar je wensen. Ik zou haar zéker aanbevelen aan anderen!

Aniek Van Raaij
Bedankt voor je recensie. Het was lekker vroeg. Maar het is het allemaal waard. Jullie hebben een top dag gehad. Super!
03-09-21
10101

Aniek ken ik al een aantal jaar, en een paar jaar geleden heeft ze mijn bruidskapsel verzorgd inclusief mijn make-up. Ze is goed in d’r werk, ze werkt ontspannen en houdt van een gezellig praatje. Ik was erg tevreden over m’n kapsel!! Ze heeft een rijke fantasie en kan daardoor veel creaties. Top dus!

Aniek Van Raaij
Dank je wel voor je recensie. Het was super gezellig en jullie hebben een mooie topdag gehad.
26-08-21
10101

Aniek heeft voor mij haar en make-up gedaan. Denkt goed met je mee, raadt ook stomme ideeën af, haha, dus adviseert echt goed op basis van ervaring. Gelukkig is het een ontzettende gezellige kletsmadam, zodat de zenuwen ook onder controle blijven 🙂 Topper!

Aniek Van Raaij
Hey meid super bedankt voor je recensie. Super leuk. Vond het geweldig om je haar en make up te mogen verzorgen
23-08-21
10101

Anniek heeft mij als bruid helemaal compleet gemaakt. Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn haar en make-up tot in de puntjes verzorgd waren! Anniek is een gezellige kletskous en luistert goed naar wat je wilt. Ze denkt mee en heeft bij mij een prachtig resultaat neergezet. Mijn complimenten voor haar!!

Aniek Van Raaij
Heel erg bedankt voor je recensie. Gelukkig hebben jullie nog goed weer gehad :) Vond het super om bij jou en je familie aanwezig te mogen zijn. En heel fijn om te horen dat jullie een topdag hebben gehad
23-08-21
10101

Wat een topper!! Heb heel veel en dik haar, maar ze heeft geweldig werk afgeleverd!! Zou haar zeker aanraden bij andere 😉

Aniek Van Raaij
Heel erg bedankt voor je recensie. Mooi dat jullie alcazar nog als laatste mochten betreden. En jeetje wat een dik haar heb je. Maar het was echt een gaaf kapsel geworden.
23-08-21
10101

Aniek heeft mijn bruidskapsel en make-up verzorgd op onze bruiloft. Via via heb ik haar gevonden. We hebben kennisgemaakt en ze kwam langs voor een proefkapsel en om te kijken naar de make-up. Ik was gelijk erg enthousiast. Op de dag van de bruiloft heeft ze mijn haar en make-up gedaan. Daarna nog bij een aantal familieleden hun haar gedaan. Het zag er super mooi uit. Precies wat bij mij past. Veel comlimenten gekregen die dag. Ik zou Aniek zeker aanraden als je gaat trouwen!

Aniek Van Raaij
Dank je wel voor je beoordeling. Het was super leuk om je haar en. Make up te mogen verzorgen :)
20-08-21
10101

Oktober 2017 heeft Aniek mijn bruidskapsels en make-up gedaan.
Heel erg blij mee.
Heeft heel de dag goed gezeten.
Communicatie was erg fijn. Denkt goed je mee en komt met leuke ideeën.
Echt een aanrader!

Aniek Van Raaij
Dank je wel voor je reactie. Het was super om deel uit te mogen maken van de bruiloft en je haar en make up te mogen verzorgen
20-08-21
10101

Ondertussen is het alweer bijna een jaar geleden, maar ik kijk terug op een geweldige dag! Na een proefkapsel (en make-up) heeft Aniek mij helemaal mooi gemaakt voor mijn bruiloft. Daarbij was ze professioneel, was er duidelijke communicatie en heeft ze de nodige aanpassingen gemaakt, zodat mijn haar en make-up goed bij de stijl van mijn jurk, schoenen en accessoires pasten. Bedankt Aniek! <3

Aniek Van Raaij
Dank je wel voor je beoordeling. Het was een topdag
12-08-21
10101

Onwijs tevreden over Anieks hairdrive, een ontzettend lieve en openhartige vrouw. Denkt met je mee en zo kom je samen met haar tot geweldige make up en een geweldig kapsel dat heel de dag perfect blijft zitten. Gedurende de dag helemaal niks bij hoeven werken.
Al met al een top ervaring dus!

Aniek Van Raaij
Bedankt voor je beoordeling . We hebben het heel gezellig gehad en ben heel blij dat je een mooie dag hebt gehad ondanks het weer
12-08-21
Pink Lemon Cards