Ik streef naar perfectie. Ik ben pas blij als jij tevreden bent!

Mijn naam is Angelique de Graaf, getrouwd en moeder van een tweeling. Woonachtig in Beverwijk (Noord-Holland). Carrière gemaakt in de confectie en na een aantal jaren de overstap gemaakt naar de cosmetica branche. Nu profileer ik mij als waardige bruidsstyliste op gebied van haar en make-up, volledig opgeleid door o.a. Mari van de Ven en met een flinke passie voor het vak. Naast bruidsstyliste word ik ook regelmatig gevraagd voor photo shoots en modeshows.
Mijn make-up kennis gaat heel ver, ik maak de make-up foto en video waardig. Mocht het bijvoorbeeld extreem warm zijn of ben je reeds op vakantie geweest, dan zal ik de make-up op de dag zelf aanpassen ten opzichte van de proefsessie. Naast dit alles, heb ik een extra specialisatie op het gebied van huidverbetering en kan ik jou helpen van a t/m z met passend advies.

Als haarstyliste adviseer ik jou, welk kapsel het beste bij jouw jurk past. Het totaal plaatje moet kloppen. Jouw haar blijft de hele dag in model.

Ik ben een perfectionist, maar houd ook zeker rekening met jouw wensen. Voor mij is het belangrijk dat jij eruit ziet zoals je bent en zeker niet als iemand anders. Ik probeer jouw mooiste details naar voren te halen en de minder mooie te camoufleren. Mijn doel is jou om te toveren tot mooiste bruid.

6 Ervaringen

10101

Angelique wad mijn reddende engel, op het laatste moment kon zij nog mijn haar doen op onze bruiloft. Ik heb me de hele dag prachtig gevoeld want als je haar maar goed zit 😍

10101

Angelique heeft mijn make-up gedaan voor onze trouwdag. Ze is niet alleen super goed, ze is ook heel gezellig en stelt je op je gemak! De proefsessie thuis was fijn, de ochtend van de trouwdag was heel relaxed (ik raad iedereen aan je make-up te laten doen :-)) en ze kwam zelfs nog eind van de middag voor een touch-up op locatie. Dankjewel, Angelique!

10101

Echt een topper! Angelique stelt de juiste vragen om te kijken wat je wil en wat bij je past. Tijdens de proefsessie meerdere looks geprobeerd. Het kapsel door haar voorgesteld is het uiteindelijk geworden. Make-up en haar zaten de hele dag zo mooi! Angelique, nogmaals dank, ook voor de fijne gesprekken tijdens het stylen en ik zou je bij iedereen aanraden.

10101
10101

Formidable!
Angelique is zeer vakkundig, neemt de tijd voor je en verandert je niet in iemand die je niet bent. Ik ben zo dankbaar dat zij mijn haar en visagie heeft gedaan mid oktober, alles is de gehele dag perfect blijven zitten, mij kapsel heb ik er zelfs pas 3 dagen later er uitgehaald. Ook heeft ze het kapsel van mijn 3 kindjes en een vriendin gedaan. Super gedaan, helemaal met het strakke tijdschema.
Door tijdgebrek vanuit mijn kant konden we geen proefsessie doen.
En dan te bedenken dat ik voorafgaande aan mijn bruiloft dacht ik dat ik mijn make-up en visagie wel zelf zou kunnen, dat zou echt zonde zijn geweest. Het was het geld dubbel en dwars waard!
Ik kijk met een grote smile terug op mijn trouwfoto’s en dat komt mede door Angelique.

10101

Angélique is een hele goede bruidsvissagiste en haarstyliste. Ze denkt goed mee wat bij je gezicht staat en past. Op de dag zelf straalt ze veel rust uit, zelfs als er om haar heen de spanningen oplopen. Ik ben ontzettend blij dat ik haar als mijn bruidsvissagist/haarstylist had!

Pink Lemon Cards