De mooiste momenten vanaf het aankleden tot en met het feest fotografeer ik graag voor jullie. Niet alleen heb ik aandacht voor jullie, maar ook leg ik momenten of details vast die om jullie heen gebeuren.

Iedereen wil prachtig op de trouwfoto’s staan, maar niet iedereen gaat graag op de foto. Dat is helemaal niet erg! Ik neem graag de tijd om jullie op je gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken.

Ik blijf op de achtergrond en meng mij tussen de gasten, maar zorg wel voor een juiste begeleiding op de momenten wanneer het nodig is. Tijdens het fotograferen van jullie tweetjes samen geef ik tips en help ik jullie mee met een ontspannen en spontane houding.

Jullie zullen zien dat het allemaal vanzelf gaat als jullie je op je gemak voelen. Dit zullen jullie ook terug zien op de foto’s!

Enthousiast? Graag nodig ik jullie uit om een kijkje te nemen op mijn website https://www.angela-k.nl/ voor een impressie van mijn werk, meer informatie en prijzen.

Ik ben erg benieuwd wie jullie en wat jullie wensen zijn! Neem gerust contact met mij op via info@angela-k.nl of stuur een berichtje via Whatsapp naar 06-81161567 dan probeer ik jullie berichtje zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wie weet ben ik straks wel jullie trouwfotograaf!

Liefs,

Angela

7 Ervaringen

10101

Wij raden Angela echt aan als fotograaf! Oog voor detail en precies het juiste moment vastleggen! Je hebt eigenlijk niet door dat ze aanwezig is. Heeft goede ideeën en stelt je echt op je gemak. Ook als je denkt dat je altijd ‘slecht’ op de foto staat. Angela zorgt ervoor dat je er juist wel heel mooi uit ziet op de foto. We zijn ontzettend blij met de foto’s van onze grote dag! DANKJEWEL!!

10101

3 juni 2022 heeft Angela onze mooiste dag vastgelegd. Wat een aanwinst om erbij te hebben! Ze is aanwezig, maar ook weer niet.

Het is dat we maar 1x trouwen: anders wist ik het wel!

9,5101

Angela heeft onze bruiloft op een fantastische manier weten vast te leggen. Ze is duidelijk in de communicatie en denkt mee voor het perfecte plaatje. Ze is op de dag zelf gezellig op de achtergrond aanwezig en zorgt dat alle mooie momenten prachtig worden vastgelegd!

10101

Onze bruiloft is door Angela prachtig vastgelegd! De foto’s zijn geweldig, maar (ook heel belangrijk) Angela is ook gewoon een hartstikke prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzonder dag. Het voelde heel natuurlijk. Angela weet echt wat ze doet, een aanrader!

10101

Inmiddels al een tijdje geleden, maar wat zijn wij blij geweest met Angela als fotograaf! Het contact vooraf was erg fijn en laagdrempelig. De pre-weddingshoot die we vooraf hebben gedaan was heel fijn om alvast een beetje te wennen aan de camera en de foto’s hiervan waren perfect voor op onze uitnodigingen.
Op de dag zelf hebben we een hele gezellige shoot gehad en tijdens de ceremonie en receptie was Angela op de oppervlakte aanwezig, terwijl ze fantastische foto’s heeft gemaakt en echt de momenten wist te vangen in de foto’s.
Al met al zijn we super blij dat we Angela hebben gekozen als onze fotograaf en we bevelen haar dan ook aan iedereen aan!

10101

Top fotograaf! Ze was er maar toch ook weer niet. Perfect gedaan! Super mooie foto’s als eindresultaat gekregen en een mooi compleet foto album hoe de dag in het totaal was verlopen. Kijken er nog steeds geregeld in ook al is het bijna 1,5 jaar geleden dat we getrouwd zijn.

10101

Wij waren erg blij dat we Angela gevraagd hebben voor onze bruiloft. Mooie herinneringen aan foto’s van een mooie dag. Ze denkt met je mee. En geeft goede tips. Ook heel erg fijn in de omgang. 10/10.

Pink Lemon Cards