‘Happily ever after’? Daar zeg ik volmondig ‘JA’ tegen. Samen met mijn gezin: man Fabio, dochter Giulia en zoon Alessio woon ik in het prachtige Oegstgeest. Ik ben dol op reizen en heerlijk eten. Dit heeft mij op veel plekken gebracht. Sinds een aantal jaar ben ik niet meer weg te slaan uit het prachtige Italië. Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te uit te leggen, dat dit hoogstwaarschijnlijk komt door de perfecte combinatie van aangenaam weer, adembenemende landschappen en heerlijk eten.

Mijn passie is het organiseren van evenementen en dat merk je meteen. Deze passie ontstond 10 jaar geleden tijdens mijn studie: Media en Entertainment Management. De afgelopen jaren heb ik veel organisatie ervaring mogen opdoen tijdens het organiseren van diverse grote publieksevenementen door heel Nederland.

Zelf ben ik getrouwd op een idyllische plek midden in Toscane, maar welke locatie jullie ook voor ogen hebben in Nederland of Italië, ik ben beschikbaar om jullie te helpen bij het stressvrij organiseren van jullie droomhuwelijk.

Ik ben zeer professioneel en weet in de meest stressvolle situaties een geduldige benadering toe te passen. Mijn doel tijdens het organiseren van jullie speciale dag is om te zorgen dat jullie zoveel mogelijk intieme momenten mogen beleven met jullie dierbare vrienden en familie.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

5 Ervaringen

10101

Mariska is echt een geweldige weddingplanner! Ze is super georganiseerd, zorgzaam en is echt dé reden dat wij een stressloze bruiloft hebben beleefd. Daarnaast is ze ook super lief en tot alles bereid om te helpen!

10101

It was a pleasure to work with Mariska. She has organized the most amazing wedding for us. Of Course, any wedding planner can plan your wedding, but Mariska really made it very special for us. In all our preparation meetings she paid extensive details to our wishes, stories and our taste. This resulted in a wedding which was really personal and ours. This was also recognized by our guests.

Next to that Mariska is a special person, she is very balanced and stable, knows how to structure and never gives up on any of our wishes.

Although it’s contrary to the purpose of a wedding, we really hope we can have a wedding again, together with Mariska!

10101

Mariska is echt fantastisch! Ze denkt mee, heeft leuke ideeën en vooral op de dag zelf is het echt geweldig en fijn dat ze er is. Ze zorgt ervoor dat we echt de dag van ons leven hadden. Niks is te gek, fixt alles, No stress en vooral zorgt ze ervoor dat wij genoten. Af en toe even incheckt en vraagt hoe we het hebben en achteraf een belletje hoe we het vonden. Wij hebben écht onze allermooiste dag gehad. Met heel heel veel dank aan Mariska!! Het kon niét beter!

10101

Amorino Wedding / Mariska heeft ons GEWELDIG geholpen bij het organiseren van onze bruiloft in Spanje. Alle spanning en zorgen heeft ze weg genomen, was altijd bereikbaar voor al onze vragen maar bovenal een ENORM organisatietalent en geweldige spin in het web. Geen enkele wens is haar te gek en met haar uitgebreide netwerk is echt ALLES mogelijk. Dank je wel voor het organiseren van onze mooiste dag in ons leven!

10101

Lieve Mariska, wat heb jij ons een onvergetelijke, mooie, liefdevolle en stressloze dag bezorgd! Niet alleen wij zijn dol op jou, maar ook al onze gasten willen “een Mariska” in hun leven. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld, nergens is ook maar iets misgegaan en de voorbereiding met jou was een feestje! De combinatie van jouw ervaring, jouw fijne persoonlijkheid en jouw creativiteit maakt jou tot een unieke, onmisbare weddingplanner die wij nooit hadden willen missen. Dankbaar en nog enorm aan het nagenieten willen wij jou intens bedanken voor het organiseren van de mooiste dag van ons leven…

Pink Lemon Cards