Allround DJ Service

Allround DJ Service – DJ Shows – 100% Dansgarantie!
Een volle dansvloer is met onze Allround DJ verzekerd. Vooraf kijken we samen met jou naar welke muziek en DJ show het beste bij jouw feest passen. We draaien al meer dan 9 jaar en weten daardoor hoe we jouw feest laten swingen. Samen zorgen we ervoor dat het onvergetelijk wordt en dat jij en de gasten een wauw moment beleven!

Breng alles in huis voor een topfeest. Een professionele DJ show, de beste DJ match, leuke add-ons zoals een fotospiegel en sfeerbepalende muziek. Door vooraf goed jouw wensen te bespreken kan je met Allround DJ Service een avond zorgeloos genieten van jouw eigen feest.

164 Ervaringen

10101

Wij zijn super tevreden over Allround DJ Service! Op het laatste moment onze locatie moeten wijzigen, maar ze zijn enorm flexibel geweest om alles te regelen en hebben ons daarin enorm ontlast. Makkelijk contact via WhatsApp en ze stonden altijd voor ons klaar als we vragen hadden. Naast de DJ hadden we ook een saxofonist en de fotospiegel. Fijn om alles van dezelfde leverancier te hebben. Topfeest, topsfeer en een volle dansvloer. Zouden zo weer voor ze kiezen!

10101

bedankt voor het maken van ons feest afgelopen zaterdag! we hebben enorm genoten en heerlijk gedanst. We vonden de muziek echt heel tof! De gasten hebben ook alleen maar positief gereageerd heel de avond! dank jullie wel.

10101

Ik kan deze jongens absoluut aanbevelen. Ze hebben de muziek verzorgd op onze bruiloft en dat was allemaal prima geregeld. Ondanks het feit dat onze familie zeker geen dansers zijn hadden ze regelmatig de dansvloer vol en uiteindelijk heeft iedereen genoten.

10101

Wat een top avond iedereen helemaal los! Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

10101

Het was een topfeest met Goede muziek! De dj was aardig en erg flexibel! Hij heeft goed naar de wensen van het bruidspaar geluisterd! Een aanrader

10101

De service het meedenken de super gave lichtshow. Alles was perfect! Met als eindresultaat een volle dansvloer en hoop gezelligheid!! Echt een aanrader!!

10101

Ontzettend gaaf feest gehad mede dankzij Allround Dj Service! Ze voelde de sfeer naadloos aan waardoor iedereen lekker op de dansvloer stond. De uitstraling droeg daar zeker ook aan mee. Je hoeft zelf echt nergens aan te denken qua licht oid. Echt top!

10101

Dick en zijn collega’s hebben ons een fantastische dag en feest bezorgd!

10101

Super leuke avond gehad waarbij gelukkig iedereen helemaal los op de vloer ging, dankzij de opzwepende muziek! Aanrader!

10101

zeer goede service, niet opdringerig maar wel behulpzaam. Proffesionele jongens die weten waar ze het over hebben!

10101

Wij hebben mede dankzij Allround dj service een top avond gehad! Zowel de volwassenen als de kindjes die op de dansvloer waren hebben flink gefeest op alle gevarieerde muziek. Wij raden Allround dj service zeker aan voor een goed feestje!

10101

Super geregeld op onze bruiloft

10101

Een absolute aanrader voor een topfeest! Alles wordt voor je geregeld, je kunt zelf je muziekwensen aangeven en ze gooien de hele avond je favoriete hits in de mix. Ook qua communicatie en betaling allemaal super netjes. Ik zou ze zo weer boeken!

10101

Super feest gehad op onze bruiloft. De dansvloer is niet leeg geweest en er werd echt naar onze wensen geluisterd. Ook van te voren erg prettige communicatie gehad!

10101

Wauw wauw wauw! Wat een TOP feest hebben wij gehad vrijdag! Ze luisteren super goed naar je wensen, en er is heel goed contact voor het feest. Geef jullie een dikke 10!!

10101

Helemaal top wat jullie doen! Jullie hebben ons bruiloft feest onvergetelijk gemaakt! sfeer was er gelijk en mensen snel aan het dansen gekregen. Ga zo door!

10101

Na een hele leuke dag ook een leuke avond gehad dankzij de muziek van jullie! Zelfs de zijlijn aan het dansen gekregen! Zeker een aanrader!

10101

Wat een knalfeest hebben jullie ervan gemaakt op onze bruiloft!! Heel tof, thanks!

10101

Top geregeld allemaal! Niks op aan te merken.

10101

Super goed bedrijf! Geweldig feest gehad super geregeld! Zal het iedereen aanraden! Top

10101

Wat een feest kon deze DJ ervan maken, genoten van het begin tot het eind. Voorafgaand aan het feest was er al voldoende afstemming en tijdens de avond werd ons regelmatig gevraagd of we nog wensen hadden en of we tevreden waren. Zeer tevreden dus over het verloop en de inzet van de DJ.

10101

Het was een topfeest met Goede muziek! De dj was aardig en erg flexibel! Hij heeft goed naar de wensen van het bruidspaar geluisterd! Een aanrader

10101

Het was in 1 woord GEWELDIG! Super mooie lichtshow en een leuke DJ die luisterde naar onze wensen!!!

10101

Het was een superfeestje! De dj’s van de Allround DJ Service speelden goed in op de gasten én op onze wensen. Leuke muziek, goede apparatuur en mooie verlichting. Info en communicatie waren top. Echt een aanrader!

10101

Ze hebben perfect ingespeeld op onze wensen. Was een fantastisch feest

10101

Ik heb nog nooit zo’n goed feest gezien, iedereen was aan het dansen, zelfs de oudere mensen. Dit bedrijf is zeker aan te raden!

10101

We hebben echt een top trouwfeest gehad door jullie bedrijf, iedereen ging de dansvloer op!
Hartstikke bedankt.

10101

We hebben pas een topfeestijdje gehad, er was een super goede sfeer en de show zag er super mooi uit. Ik raad deze service zeker aan!

10101

Wij hebben een prachtige ervaring gehad met Allround DJ Service. De jongens zijn professioneel bezig en de muziek die er werd gedraaid paste goed bij onze gasten.

10101

We hebben een top avond gehad, muziek was goed, vlotte djs en onze gasten hebben de hele avond gedanst!

10101

Een absolute aanrader voor een topfeest! ????Alles wordt voor je geregeld, je kunt zelf je muziekwensen aangeven en ze gooien de hele avond je favoriete hits in de mix. Ook qua communicatie en betaling allemaal super netjes. Ik zou ze zo weer boeken!

10101

Geweldige muziek en een fantastische avond gehad. Een echte aanrader!!

10101

Geweldige club gasten, soepel en goed verzorgt, nemen alles uit handen. Dj in combinatie met Photo Booth en je feest is compleet. Voor ons was het een top bruiloftsfeest

10101

Er is goed naar onze wensen geluisterd en Allround DJ Service heeft onze openingsdans leuk in elkaar gemixt. Super Feest gehad.

10101

Er is goed naar onze wensen geluisterd en Allround DJ Service heeft onze openingsdans leuk in elkaar gemixt. Super Feest gehad.

10101

Wij hebben er samen van genoten. Voor onze bruiloft huurden we een allround DJ. Vooraf konden we verzoekjes doorgeven en hadden we al fijn contact. Op de avond zelf was alles gewoon precies zoals we dat wilden. Goede DJ’s die luisteren naar je wensen, wij raden Allround DJ Service zeker aan!

Pink Lemon Cards