Allround DJ Service

Waarom kiezen voor Allround DJ Service?

– Muziek wensenlijst
– Wij draaien alles
– Eerlijke all-in prijzen
– Draaien zonder pauzes
– Afstemmen feestlocatie
– Reserve DJ staat klaar

139 Ervaringen

10101

Ik heb nog nooit zo’n goed feest gezien, iedereen was aan het dansen, zelfs de oudere mensen. Dit bedrijf is zeker aan te raden!

10101

We hebben echt een top trouwfeest gehad door jullie bedrijf, iedereen ging de dansvloer op!
Hartstikke bedankt.

10101

We hebben pas een topfeestijdje gehad, er was een super goede sfeer en de show zag er super mooi uit. Ik raad deze service zeker aan!

10101

Wij hebben een prachtige ervaring gehad met Allround DJ Service. De jongens zijn professioneel bezig en de muziek die er werd gedraaid paste goed bij onze gasten.

10101

We hebben een top avond gehad, muziek was goed, vlotte djs en onze gasten hebben de hele avond gedanst!

10101

Een absolute aanrader voor een topfeest! 😁Alles wordt voor je geregeld, je kunt zelf je muziekwensen aangeven en ze gooien de hele avond je favoriete hits in de mix. Ook qua communicatie en betaling allemaal super netjes. Ik zou ze zo weer boeken!

10101

Geweldige muziek en een fantastische avond gehad. Een echte aanrader!!

10101

Geweldige club gasten, soepel en goed verzorgt, nemen alles uit handen. Dj in combinatie met Photo Booth en je feest is compleet. Voor ons was het een top bruiloftsfeest

10101

Er is goed naar onze wensen geluisterd en Allround DJ Service heeft onze openingsdans leuk in elkaar gemixt. Super Feest gehad.

10101

Er is goed naar onze wensen geluisterd en Allround DJ Service heeft onze openingsdans leuk in elkaar gemixt. Super Feest gehad.

10101

Wij hebben er samen van genoten. Voor onze bruiloft huurden we een allround DJ. Vooraf konden we verzoekjes doorgeven en hadden we al fijn contact. Op de avond zelf was alles gewoon precies zoals we dat wilden. Goede DJ’s die luisteren naar je wensen, wij raden Allround DJ Service zeker aan!

10101

De Dj’s waren zeer attend. We werden vanaf het eerste moment goed geholpen en het was fijn dat er iemand met ons mee dacht. Zelf zijn we tenslotte niet zulke muziekfanaten. Het was topper de top.

10101

We hadden gisteren onze bruiloft!
We hebben echt een mega groot feest gehad, dankzij jullie dj’s!
Jullie als dj’s zijn zeer zeker aan te raden!
Heel erg bedankt!!

10101

De DJ’s begrepen onze muzieksmaak. Ze waren wat aan de jonge kant (25 jaar) maar wisten exact wat wij als oudjes leuk vonden. Iedereen was ook erg te spreken over de DJ show!

10101

We hebben van begin tot eind goed contact gehad en een leuke klik met de de DJ op de avond zelf. Hierdoor voelde hij de sfeer goed aan en deed iedereen mee. Zelfs onze oma’s kwamen nog even de dansvloer op!

10101

De Dj wist de sfeer er goed in te brengen en de dansvloer was al snel vol. We gingen uiteindelijk zelfs een uurtje langer door, maar gelukkig was dit voor de DJ geen probleem, topavond gehad!

10101

Deze avond zullen we allemaal nooit meer vergeten. Behalve de leuke DJ hadden we ook een feestfotograaf bij Allround DJ Service geboekt, ook de foto’s zijn erg bevallen!

10101

Een geweldige bruiloft gehad dankzij Allround Dj Service!

10101

Professionele show, goede communicatie en bovendien een geweldig feest ervan weten te maken!

10101

Super feest gehad! Leuke jongens die er wel een feestje van maken! Aanrader!

10101

Super ervaring!! Ze hebben echt ons feest gemaakt. Perfecte aansluiting bij de gasten en continue de vaart erin. En in het laatste uurtje ging echt goed los.

10101

Wij hebben pas een onvergetelijke bruiloft gehad dankzij jullie.
Hiervoor wil ik jullie echt bedanken. Echt iedereen heeft heel de avond gedanst!

10101

Bruiloft. Geweldige geregeld en leuke muziek. Ze waren echt enthousiast en lieten iedereen mee dansen en springen. Was echt een geweldige ervaring.

10101

Super leuke dj en een geweldig persoon die rekening houdt met al je wensen / verzoekjes. Mooie show en weet hoe hij het feest compleet moet maken! Een echte aanrader!!

10101

Wauw, wat een super feest hebben jullie er van gemaakt!!! Niks anders dan lof voor de DJ en uiteraard ook de party fotograaf. Alle momenten zijn vast geweldig vast gelegd + de Openingsdans was super

10101

Wij hebben een DJ gehuurd bij Allround DJ Service. De jongens draaide de muziek die wij wilden horen en het was werkelijk waar een fantastisch feest.

10101

We vonden het een zeer geslaagde avond. De muziek was zoals het moest zijn. Ook werden onze verzoekjes gedraaid en kwam de DJ regelmatig vragen of alles naar wens was.

10101

Allround DJ Service weet het enthousiasme goed over te brengen op de gasten. Het maakte dat onze bruiloft , een knallend feest werd. Ze draaien werkelijk alles en verzoekjes waren geen probleem.

10101

Door jullie hebben wij een onvergetelijke avond gehad. Ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken maar jullie hebben het echt super goed gedaan.

10101

Bruiloft. Geweldige geregeld en leuke muziek. Ze waren echt enthousiast en lieten iedereen mee dansen. Was echt een geweldige ervaring.

10101

We hebben een onvergetelijk bruiloftsfeest gehad mede dankzij Allround DJ service. ze voelde de muziekkeuze van de gasten heel goed aan waardoor de dansvloer de hele avond gevuld was!

10101

Door Allrounddjservice hebben wij een onvergetelijke bruiloft gehad.
Dankjulliewel!!!

10101

Wij hebben een super bruiloftsfeestje gehad! Ze hebben goed ingespeeld op het publiek en rekening gehouden met onze muzieksmaak, doordat je muzieknummers vooraf kon doorgeven. En hij vraagt tijdens de show hoe het met ons gaat en of we het leuk vinden.

10101

Wauw, wat een super feest hebben jullie er van gemaakt!!! Niks anders dan lof voor de DJ en uiteraard ook de party fotograaf. Alle momenten zijn vast geweldig vast gelegd + de Openingsdans was super

10101

De dj’s hebben er een mooi feestje van gemaakt! Bij ons op onze bruiloft gedraaid, en na de openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest! Wat vooral de verdienste van de dj’s was!

10101

een fantastische bruiloft gehad met allround DJ Service. De jongens zijn relaxed en weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Pink Lemon Cards