Als ervaren trouwfotograaf (Multicultureel en Nederlandse bruiloften) leg ik de mooiste dag uit jullie leven vast zoals jullie wensen. Ik woon in Capelle aan den IJssel en fotografeer daarom ook veel in de regio Rotterdam en uiteraard andere randsteden. Mijn werkgebied is voornamelijk Nederland, maar gaan jullie in het buitenland trouwen dan ben ik ook inzetbaar. Ik maak graag een boeiende trouwreportage welke een verhaal verteld van jullie bijzondere dag. Bruidsfotografie is meer dan een trouwportret of wat foto’s van de ringen en de kus. Ik vind het belangrijk dat ook de andere spontane momenten van jullie bruiloft worden vastgelegd…

6 Ervaringen

10101

Toen wij op zoek waren naar een fotograaf, ben ik op Alexander gestuit. Zijn portfolio sprak ons aan, door de lichte en heldere foto’s. Eenmaal contact gemaakt is Alexander 2 keer bij ons thuisgekomen om alles te bespreken. Tijdens deze afspraken denkt Alexander goed mee en geeft hij ook de nodige tips. Wat extra fijn was, dat hij bij de 2e afspraak ons dochtertje van 2 wilde ontmoeten, zodat zij al aan hem wende. Met succes! Op de dag zelf kon zij ook prima gefotografeerd worden, zonder moeilijkheden.

Wij zijn ontzettend blij met de opgeleverde foto’s. Alexander levert snel en er is geen enkele foto waar wij ontevreden over zijn. Alexander gaat op tussen de familie en vrienden en feest tussendoor ook gewoon mee, terwijl hij de mooiste foto’s maakt! Ontzettend gezellig maar ook professioneel.

Alexander nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s, waarvan wij nog lang zullen nagenieten! Ik zou iedereen aanraden om door jou de trouwdag vast te laten leggen.

10101

Giorgio en ik zijn super blij en dankbaar met onze keuze voor Alexander zijn fotografie.
Ons huwelijk was verdeeld over twee dagen. Beide dagen stond Alexander voor ons klaar om de mooiste foto’s te schieten. We voelde ons zo op ons gemak. Als ik bijvoorbeeld een opmerking maakte zoals “oh, momentje Alexander even dit goed zetten”, was zijn reactie daarop: “Neem je tijd hoor, het is jullie dag, jullie feest! Doe maar rustig aan”. Wat we ook zo fijn vonden, je had soms niet eens door dat er een fotograaf aanwezig was. Hij weet het op zo een professionele manier te doen, dat je niet in de gaten hebt dat hij mooie foto’s aan het schieten is. Heel fijn ten opzichte van fotografen die je maar telkens voor je voeten heen en weer ziet rennen hahaha. Nu hebben wij de mooiste foto’s van onze mooiste dag! Bedankt Alexander????

10101

Super mooie foto’s gekregen van onze bruiloft!
Meer dan alleen een fotograaf. Hij ziet elk detail en helpt mee met denken. We voelde ons erg op ons gemak en onze families ook! Humor zit er de hele dag in! Een echte aanrader als fotograaf!

10101

Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met Alexander voor onze trouwfoto’s was er meteen een klik. Wij kunnen hem omschrijven als professioneel, maar ook zeker iemand met veel humor, spontaniteit, gezelligheid en zeker niet onbelangrijk is hij erg eerlijk. Zijn lange jaren ervaring zorgden ervoor dat wij met veel vragen bij hem terecht konden zoals bv waar het mooiste trouwpak konden kopen en nog vele praktische zaken.
Naast fotograaf fungeerden hij voor ons ook als een weddingplanner waar hij naast onze prachtige foto’s ons ook ultiem heeft kunnen laten genieten van een onvergetelijke mooi trouwdag. Wij waren nog op huwelijksreis en werden verrast met een appje dat onze foto’s al klaar waren. Dit maakte onze huwelijksreis nog extra bijzonder om terug kunnen blikken naar onze mooie dag. Wij zouden iedereen Alexander aanbevelen!

10101

Voor ons geregistreerd partnerschap hadden wij in eerste instantie niet direct het idee om een fotograaf in te zetten. Toen wij via via bij Alexander terecht kwamen hadden wij direct het gevoel dat we deze bijzondere gebeurtenis door hem wilde laten vastleggen.
Wij zijn enorm blij met het resultaat.

Alexanders oog voor de details van de omgeving en om die op juiste manier te gebruiken voor de mooiste plaatjes is er goed terug te zien in het resultaat.
Daarnaast is hij professioneel, hij is op de juiste momenten op de achtergrond aanwezig, maar wanneer het nodig is neemt hij je mee in de juiste manieren van poseren en gaat op een leuke manier met de gasten om. En natuurlijk het echtpaar????
Alexander bedankt voor jouw bijdrage aan onze prachtige dag!

10101

Alexander is onze vaste (familie en kerk) fotograaf en wij zijn altijd super enthousiast met het resultaat. Toen wij besloten om te trouwen was Alexander als trouwfotograaf ook de makkelijkste beslissing. Los van zijn talenten is hij ook een fijn persoon om in je omgeving te hebben. Op je mooiste dag moet je omringt zijn met mensen die je liefhebben en ook al ken je Alexander al langer of pas net, hij past daar prima tussen. Wij trouwde midden in de corona periode en hadden veel om over na te denken. Het was dan ook superfijn dat hij met alles meedacht. En door zijn jaren ervaring kwam hij op ideeën die wij nooit zouden kunnen bedenken. Wij hebben de mooiste foto’s ondanks dat het plaatsvond in een vreselijke periode en hier zijn wij heel dankbaar voor. Samengevat: Geweldig resultaat, prima prijs-kwaliteitverhouding en super samenwerking!

Pink Lemon Cards