VERHALENDE BRUIDSFOTOGRAFIE

Mijn naam is Aletha Buitink en ik ben trouwfotografe. Ik leg met liefde jullie liefde vast in een prachtig verhaal. Mijn doel is een trouwreportage te maken waar jullie blij van worden, waar de liefde vanaf spat en jullie weer helemaal terugbrengt in het moment.

Mijn manier van fotograferen is spontaan, ongedwongen, verhalend en puur. Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijk licht en heb een voorkeur voor donker, warm, en rijke kleuren, en zwart/wit. Tijdloze foto!

Niet de traditionele foto’s en 13 in een dozijn, maar door minimaal te poseren, jezelf zijn, vooral niet te stijf maar gezellig en ontspannen, maken we samen échte foto’s. Gewoon, zoals jullie zijn.

Verder probeer ik zoveel mogelijk onzichtbaar en op de achtergrond te zijn en zo alle mooie en spontane momenten vast te leggen. Jullie hoeven niet op mij te letten, ik zorg ervoor dat ik altijd in de buurt ben om net dat ene moment te vangen.

Bij mij ontvang je bij iedere bruidsreportage een prachtig hand gebonden album met lay-flat pagina´s van 1 mm dik pvc met een ruime keuze uit verschillende omslagen en fotopapier.

Klinkt dit als muziek in de oren en lijkt het jullie wat? Willen jullie weten of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben?

Stuur dan een bericht/mail/appje of bel me!

8 Ervaringen

10101

Topfotograaf! Ze heeft prachtige foto’s gemaakt. Achteraf ook foto’s gekregen van momenten waarop we niet door hadden dat er een foto werd gemaakt of dat Aletha op dat moment daar foto’s stond te maken, dus ze is heel discreet aanwezig. Van gasten ook complimenten gehad wat een prettige fotograaf ze is.
Wij zijn echt heel tevreden!

10101

Aletha maakt geweldig mooie, leuke en verrassende foto’s. Fijn ook hoe ongedwongen het allemaal ging en dat zien we ook terug in de foto’s. Zoveel vrolijke spontane plaatjes, echt heel blij dat zij onze fotograaf was! Ze krijgt van ons dan ook een dikke 10!!!

10101

Voor leuke bijzondere trouwfoto’s moet je bij Aletha zijn. Je merkt niet eens dat ze er is en dat maakt ook hele bijzondere foto’s!

10101

Aletha is een topper! Zo onwijs lief, meedenkend, op de achtergrond op momenten, en het maken van zulke mooie waardevolle en liefdevolle foto’s. We zijn dankbaar voor de mooie foto’s van onze bruiloft.

10101
10101
10101

Aletha heeft onze prachtige dag nog mooier gemaakt! Het was heel fijn om haar erbij te hebben en we hebben echt prachtige foto’s van haar gehad! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

10101

Ze is gewoon top!

Pink Lemon Cards