Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Wat is er dan mooier dan het feest te vieren een vertrouwde omgeving bijvoorbeeld in je eigen tuin! Accent Partyservice is expert in het verzorgen van bruiloften op locatie. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak zorgen wij voor een bruiloft om nooit te vergeten.

Jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd

In nauwe samenspraak nemen wij jullie de organisatie van het feest uit handen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten. Accent heeft alles in eigen huis om jullie bruiloft tot een groot succes te maken. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan stijlvolle feesttenten en aankleding. Indien gewenst adviseren we graag bij het kiezen van geweldig entertainment.

Van tent tot toilet en van tap tot theelepel, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en aanwezig is. We zorgen ervoor dat juist de kleine details aandacht krijgen, zodat jullie gasten zich welkom voelen en prima verzorgd worden! Met onze materialen zijn we volledig thuis in de stijl van de festival bruiloft of bijvoorbeeld een landelijke bruiloft.

Net iets anders, net iets beter

Wij snappen dat je in de aanloop naar je bruiloft ineens met een vraag zit. We snappen ook dat deze vragen zich niet alleen tijdens kantooruren aan dienen. Je mag ons dan ook 24/7 bellen en nemen we even niet op dan bellen we je zo snel mogelijk terug, ook op zondagen. Dat is de service van Accent.

1 Ervaringen

9,6101
Pink Lemon Cards