Hi! Wij zijn A Love Story
Onze missie is het maken van een cinematische trouwfilm die je écht raakt en terugbrengt naar jullie mooiste dag. Als professioneel bruiloft videograaf vertellen wij het verhaal over jullie liefde door het overdragen van de emoties van de dag.

Een echte trouwfilm is authentiek.
Passies, hobby’s en achtergronden. Iedereen is uniek en dat proberen wij vast te leggen in onze trouwfilms. Wij willen jullie graag kennen en stellen specifieke vragen om een trouwfilm te maken waar jullie trots op zijn. En wij ook.

Het begint met een goed gesprek.
Dat kan via een ontmoeting onder het genot van een drankje of via Skype. We bespreken allerlei punten waaronder het draaiboek en jullie wensen/eisen. Een teleurstelling willen we natuurlijk voorkomen. Zijn we blij met elkaar? Dan sturen we enkele documenten heen en weer en gaan we vervolgens jullie bruiloft filmen!

Na een mooie dag beelden schieten sluiten wij ons de volgende weken op en gaan we jullie trouwfilm editen. Na ongeveer vier weken ontvangen jullie de eerste edit van de trouwfilm en na eventuele aanpassingen ontvangen jullie enkele weken later de trouwfilm! Verpakt in een handgemaakt USB doosje uit Belarus.

Ons paradepaardje is de cinematische trouwfilm.
Een spectaculaire terugblik van jullie mooiste dag terug gebracht tot een korte trouwfilm van +/- 5 a 7 minuten. Beleef jullie mooiste dag opnieuw. Wij bieden drie Cinema pakketten aan met als doelstelling jullie keuze makkelijk en transparant te maken. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld, maar zijn tevens flexibel. Staan bepaalde wensen er niet tussen? Geen probleem; alles is bespreekbaar.

Prijzen starten vanaf 950,-
Interesse? Bekijk onze website voor meer informatie.
www.alovestory.nl

Wellicht tot snel!

3 Ervaringen

10101

Top ervaring, volledig begrip voor eigen wensen en een goede communicatie. En ook een geweldig eindresultaat. Aanrader!

10101

Op 31-05-2019 was onze grote dag. Al vroeg waren Dennis en zijn vriendin er ook bij. Al gauw merkten we niet eens meer dat ze aanwezig waren. Toch hebben ze de meest belangrijke momenten allemaal weten vast te leggen. Tijdens het avondfeest lieten ze ons alvast een stukje film zien. Wauw! Dat was gaaf! Binnen zeer korte tijd had Dennis de film al af en kwam hij dit persoonlijk bij ons thuis brengen. Het resultaat is super! We zijn erg blij met deze ‘samenvatting’ van onze dag. Een perfecte korte film waar we nog vaak naar zullen kijken.

10101

Vanaf het kennismakingsgesprek waren wij direct enthousiast over dit leuke stel! Samen stralen ze ontzettend veel passie uit en dat is terug te zien in onze video. Geweldig mooi gemaakt. Op de dag zelf waren ze lekker relaxed en vol zelfvertrouwen, maar bovendien ze waren adequaat en zorgvuldig. De film is prachtig, maar de verpakking is net zo mooi. Het gehele proces was top!

Pink Lemon Cards