Wauw, jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd!
En nu klikken jullie op mij, op mijn naam! Nóg leuker!
Ik kan hier een heleboel over mijzelf vertellen, maar ik zou eigenlijk willen voorstellen: bekijk mijn www.4deliefde.nl en zie daar: jullie trouwambtenaar waar jullie ooit over hebben gedroomd en er voor jullie is op deze belangrijke Dag!
Zeg ‘Jaaaa, ik wil!’ tegen mij en jullie droom wordt werkelijkheid en gaan wij de Liefde 4’en! Dus mail, bel, WhatsApp, facetime of sms mij als jullie vragen hebben of meer informatie van mij willen!

26 Ervaringen

10101

Lieve Bianca, dank je wel voor de fantastische ceremonie. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek wisten wij gelijk, JAAAAA dit wordt onze trouwambtenaar. We hebben er dan ook geen minuut over na hoeven denken. Je hebt er een geweldig verhaal van gemaakt, waar iedereen vol bewondering naar heeft geluisterd. Een lach en een traan op het juiste moment, precies zoals wij voor ogen hadden.
Dank je wel dat je onze speciale dag, nog specialer hebt weten te maken. Je bent zeker een aanrader! En vooral ook een hele lieve vrouw. Liefs, Michelle & Nigel

10101

Afgelopen weekend hebben wij een prachtige ceremonie gehad van Bianca. Dit deed ze heel leuk, samen met mijn broertje die wij tijdens de bruiloft ook een belangrijke rol wilde geven. De ceremonie was persoonlijk, luchtig, humoristisch en interactief. Precies zoals wij dat graag wilde. Veel complimenten gehad over de ceremonie. Bianca zelf is precies zoals de ceremonie (persoonlijk, humoristisch en nuchter) en wij voelde ons al gelijk op ons gemak bij haar, wat ook erg belangrijk is op zo een dag. Bedankt voor het compleet maken van onze dag!

10101

Voordat we Bianca überhaupt hadden gesproken, hadden we al wat video’s op haar social media kanalen voorbij zien komen en daaruit geconcludeerd dat ze zeer waarschijnlijk een leuke nuchtere vrouw zou zijn die wel van een grapje hield. En dat heeft ze helemaal waar gemaakt de keren dat we haar spraken, maar dat niet alleen. Ze heeft op onze bruiloft een prachtige speech gedaan over ons liefdesverhaal, waarbij ook vaak gelachen kon worden, daardoor was de sfeer heel ontspannen en waren wij als bruidspaar extra relaxed. Ook de persoonlijke welkomstberichten en de lieve woorden voor de getuigen en ceremoniemeester waren een hele leuke toevoeging. Verder was Bianca ook erg enthousiast en lief, wat de samenwerking heel prettig maakte. Ze was ook altijd bereikbaar om nog last-minute verzoekjes te verwerken.
Lieve Bianca, ontzettend bedankt! Mede dankzij jou hebben wij een fantastische dag gehad!

10101

Bianca is een ontzettend lieve en sociale vrouw. Ik heb een aantal jaren met Bianca gewerkt, dus dat wist ik al 🙂 Zelf vind ik het erg belangrijk dat de ceremonie persoonlijk is, en dit was het zeker! Bij het kennismakingsgesprek voelde mijn partner ook meteen een klik met Bianca. Bianca heeft ook veel informatie opgehaald bij de mensen die dicht bij ons staan, om het verhaal nog persoonlijker te maken. Tevens, ook niet geheel onbelangrijk, heeft Bianca mij ook op weg geholpen met het schrijven van mijn geloften. Ik raad iedereen aan om Bianca aan te nemen tot jouw BABS! Bianca, wij zijn jou enorm dankbaar xx

10101

Wij kozen Bianca als onze babs, omdat ik samen met haar werk en daardoor wist wat voor toffe bofbabs ze is! Een geweldige babs voor ons en wat heeft ze een feestje van onze ceremonie gemaakt. Wij raden iedereen aan om Bianca als trouwambtenaar te nemen. Ze is leuk, grappig, maar ook zeker serieus! Ze maakt er echt een onvergetelijke ceremonie van!! Het was fantastisch ❤️❤️

10101

Bianca is een heerlijk nuchtere vrouw. Een serieuze maar luchtige ceremonie met veel humor, precies hoe wij dit wilden. Vele complimenten mogen ontvangen over onze leuke BABS. Bianca, dankjewel. Het was fantastisch!

10101

Wat een geweldige ceremonie heeft Bianca er van gemaakt! Het contact was gelijk heel prettig bij de eerste kennismaking en is zo gebleven! Wat een tijd, energie en liefde stop je er in en dat merkte onze gasten ook op. Niks dan lof. Je bent 2x bij ons op bezoek geweest om kennis te maken en alles door te spreken voor onze grote dag. Daarnaast ben je altijd bereikbaar voor tips en ideeën. Het voelt warm, welkom en heel oprecht. Je merkt aan alles dat je het gewoon heel leuk vindt en je met humor, liefde en een knipoog geweldig kan speechen. Voor iedereen die twijfelt…niet doen, lekker voor Bianca kiezen! Je krijgt er zo veel voor terug! Dank je wel lieve Bianca, je bent een topper! Christa & Wouter

10101

Wat heeft Bianca mooi gesproken op onze bruiloft! Over wie we zijn, onze familie, vrienden en natuurlijk de liefde. Daarnaast hebben we heerlijk gelachen en zijn onze 2 zoontjes er prachtig bij betrokken geweest. Wij zijn niet van plan om nog een keer te trouwen maar anders zouden wij zeker weer voor Bianca gaan!

10101

Een woord; GEWELDIG!

De ontmoeting met deze speciale vrouw verliep alsof wij elkaar al jaren kenden.
Het tussentijdse contact verliep perfect, waardoor je zorgeloos naar de ceremonie kan uitkijken.

De huwelijksceremonie werd vanuit Bianca prachtig verwoord. Het was voor ons een waar sprookje met humor en een traan.

Wij zouden Bianca aan iedereen aanbevelen.
Jij hebt onze dag speciaal gemaakt.

10101

Wij zijn op 6 oktober 2021 door Bianca getrouwd en wat was het fantastisch om haar als onze trouwambtenaar te hebben! Het eerste gesprek bij ons thuis was al meteen goed. We hebben ontspannen zitten kletsen, terwijl Bianca alle belangrijke informatie over ons verzamelde. Op de dag zelf hebben wij echt genoten van de ceremonie, die heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het was persoonlijk en heerlijk luchtig terwijl ondertussen ook de nodige tranen weg gepinkt werden. Naderhand kregen wij vaak van onze gasten te horen dat wij toch zo’n leuke trouwambtenaar hadden! 🙂 Bedankt Bianca!

10101

We hebben, bij ons thuis, een ontzettend uitgebreid en gezellig voorgesprek gehad. Zo fijn en lekker ontspannen. Bianca heeft erg veel verwerkt in haar ceremoniële speech op het Gemeentehuis van Bloemendaal. De aanwezigen vonden het ook ontzettend leuk en we hebben vooral ook veel gelachen. Er was ook ontroering en hier en daar werd dan ook een traantje gelaten. Wij zijn in ieder geval erg blij dat Bianca onze trouwambtenaar was. Angelique en Nico

10101

Lieve Bianca! Dank je wel voor de fantastische dag die je ons bezorgd hebt. Een dag die wij, maar ook al onze genodigden, niet snel meer zullen vergeten. De manier waarop je het doet is geweldig, de eerste gesprekken, de vragen, de informatie die je opvraagt bij vrienden en kinderen en ouders maar ook hoe je de dag zelf neerzet. Zo mooi, zo goed omschreven en zo leuk gedaan. Serieus maar ook met een dosis humor! Je bent een aanrader voor ieder bruidspaar die op zoek is naar een trouwambtenaar. Niet verder zoeken, hoor! Jullie moeten bij Bianca zijn! Wij zijn je voor eeuwig dankbaar, lieve Bianca. Wat een dag, wat een dag!

10101

Wij hebben Bianca ervaren als een zeer betrokken persoon die oog heeft voor alle wensen die wij hadden. Werkelijk alle zaken over onze achtergrond had zij nauwkeurig voorbereid. De speech was een perfecte wisselwerking tussen humor en de nodige zakelijke momenten, zodanig dat een paar aanwezigen werden geïnspireerd om wellicht zelf ook de stap te nemen ? Het was hierdoor dan ook écht een onvergetelijke dag voor ons! Dank je wel voor alles, Bianca!

10101

Ge-wel-dig! Wij zijn op 1 september 2021 getrouwd. Eerlijk erbij gezegd: wij kennen Bianca persoonlijk en dat maakte het nog leuker en bijzonder. Maar wij zijn er van overtuigend dat ze voor iedereen door het vuur gaat. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet de leukste en mooiste verhalen te vertellen. Ze heeft een perfecte balans tussen humor en serieusheid. Onze gasten hebben dubbel gelegen van het lachen, maar ook een traantje weggepinkt. Sommige zeiden zelfs: ‘Ja, maar nu wil ik ook trouwen’. Bianca had het niet beter kunnen doen. Je bent gek als je haar niet kiest voor je bruiloft!

10101

Wij zijn op 17 juli 2021 getrouwd door Bianca. Vanaf het eerste contact waren wij overdonderd door de manier waarop Bianca haar rol als trouwambtenaar oppakt. Zo spontaan, vrolijk maar ook recht door zee. Dat maakt de eerste gesprekken heel prettig en natuurlijk. Daarnaast hebben we enorm veel complimenten van onze gasten op de huwelijksdag zelf gekregen, zoals hoe Bianca de ceremonie heeft geleid. Vol met humor, liefde en een persoonlijke touch. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar voor kunnen stellen. Zodoende kunnen we Bianca niet meer dan aanraden voor ieders ceremonie. Veel dank voor jouw liefde woorden, Bianca!

10101

Wij hebben een fantastische ervaring gehad met Bianca. Zij wist zo goed onze verhaallijn te vertellen en dat deed dit met de input van onze gesprekken, maar ook met onze dierbaren. De gesprekken vooraf zijn niet alleen duidelijk maar ook gezellig! Bianca geeft je het gevoel dat ze je kent waardoor het op onze dag nog meer betrokken werd. Veel complimenten ook uit onze familiekring ontvangen over de manier van speechen. Dank je wel Bianca!

10101

Bianca was precies de trouwambtenaar die we graag wilden. Ze was betrokken, spontaan, grappig, maar ze wist ook steeds de juiste snaar te raken en kwam met originele ideeën. Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze prachtige dag die – zeker in deze tijd met corona – heel geslaagd was!

10101

31 mei 2019 was voor ons als het “wat oudere” bruidspaar de mooiste dag ever! Maar dat kwam zeker ook door de ceremonie die vol zat met humor, en emotie. Bianca weet de mensen te doorgronden en precies “dat” te zeggen. De speech is voor ons een mooi waardevol document geworden. 4 de Liefde, 4 het Leven!

10101

Bianca is echt ’n kanjer! Het was zo ontzettend mooi, hoe ze onze woorden en gevoelens heeft omgetoverd en deze met zoveel passie, humor en oprechtheid heeft overgebracht tijdens de ceremonie… Na ons kennismakingsgesprek hadden we al een goed gevoel, maar zij heeft al onze verwachtingen (en zeker ook die van onze gasten) – voor zover je die kan hebben voor iets dat je voor het eerst mag meemaken – met 200% overtroffen! Bianca verdient een lintje voor hoe zij dit doet. Je mag jezelf zeer gelukkig prijzen als Bianca jullie trouwambtenaar wordt, een hele ‘zorg’ minder!

10101

Bianca heeft ons op 20 juli 2019 in de echt verbonden en daar hebben wij geen dag spijt van gehad. Bianca is een zeer ervaren BABS, maar het belangrijkste is dat er een enorme klik is. Zij weet precies de juiste snaar te raken. Na twee gesprekken bij ons thuis en aan ieder van ons apart een mail te hebben gestuurd (met hele leuke en persoonlijke vragen) was DE dag aangebroken. Wij vinden dat de trouwambtenaar de ceremonie bepaalt en dat heeft Bianca heel goed aangevoeld. Met een heerlijke lach en een enorm gevoel voor humor heeft zij de ceremonie als geen ander kunnen uitvoeren. Maar ook serieuze momenten. Met Bianca is het trouwen met een lach en een traan en dat is wat je wilt. Na onze trouwerij is zij nogmaals bij ons langs geweest met een kleine attentie… Het is precies wat onze gasten zeiden “wat is Bianca een geweldige vrouw en wat hebben wij enorm van de ceremonie genoten”.

10101

Bianca heeft onze ceremonie super verzorgd, met ruimte voor emotie, humor en zelfs vertalingen voor onze Russische gasten. We hebben genoten! Stephan & Irina

10101

Wij zijn op 1 juli getrouwd op Ameland, in intieme setting, samen met onze familie en beste vrienden. En wat hebben we fantastische dagen gehad! Niet in de laatste plaats door de enorm persoonlijke, warme, liefdevolle en humorvolle trouwceremonie geleid door Bianca Nunnink. Alleen al het feit dat ze vol enthousiasme met ons afreisde naar Ameland.
Bianca is een vakvrouw die met enorme passie en bevlogenheid haar werk uitoefent. Al ziet ze het volgens mij niet eens als werk maar meer als levensmissie. Het begint al bij het eerste contact. Ze is oprecht geïnteresseerd, altijd bereikbaar, en steekt heel veel tijd in de voorbereidingen. Ze wil het bruidspaar echt goed leren kennen en praat met getuigen/vrienden om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Bianca weet precies de juiste balans te treffen in haar toespraak. Ook besteedt ze veel tijd aan nazorg door onder andere de toespraak mooi in te binden als naslagwerk. Wij hebben in één woord genoten en zijn Bianca enorm dankbaar voor een onvergetelijke dag. We kunnen haar daarom zonder enige twijfel en uit de grond van ons hart van harte aanbevelen!

10101

Lieve bruidsparen! Je moet écht bij Bianca zijn voor jullie liefdesfestijn! Wat hebben wij genoten van de voorpret met Bianca, de openhartige gesprekken, het warme contact en de speelse en creatieve manier waarop zij ons liefdesverhaal heeft verwoord. Wij hebben Bianca ervaren als iemand die met je mee denkt (ook in tijden van Corona), die zich heel flexibel opstelt en een positieve en energieke houding heeft. Onze gasten waren onder de indruk en gaven aan dat zij nog niet eerder zo een leuke, energieke en enthousiaste ceremonie spreker hebben meegemaakt. Dit gevoel delen wij volledig! Wij hebben onze bruiloft als ‘ liefdesfeest’ ingekleed en in onze stijl wist zij volledig mee te bewegen en haar eigen leuke twist weer aan te geven. Wij geloven dat, wat voor type bruiloft je ook hebt, Bianca er wat leuks van weet te maken! Wij hebben ontzettend genoten <3
Veel liefs, Ridge & Elody

10101

Bianca is écht fantastisch! Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag, helemaal nu in tijde van Corona, onvergetelijk is geworden. Ze zorgt voor de juiste ‘lading’. Zodra je de tranen voelt opkomen, zorgt ze voor lucht (zodat je niet met dikke ogen ‘JA, IK WIL!’ hoeft te zeggen en dat je ook nog eens leuk op de foto staat) door bijvoorbeeld weer een grapje te maken. Onze kinderen heeft ze op een bijzondere manier betrokken en zo is het voor hun ook een onvergetelijke dag geworden. Wij gunnen ieder bruidspaar (een/deze) Bianca!
Lars en Melissa Kooijman

10101

Wij zijn in augustus 2019 getrouwd in pracht locatie “De Wachtkamer” en Bianca was onze trouwambtenaar. Ze deed het heel persoonlijk, warm en betrokken! Naast een heel fijne en goede voorbereiding, maakt ze ook gebruik van haar improvisatie talent en humor. We kunnen haar als zeker ook als jullie trouwambtenaar aanbevelen!!

10101

Ons thema was ‘Alles is liefde!’ en Bianca Nunnink van 4deliefde heeft dit zo waargemaakt! Een onvergetelijke dag mede dankzij haar oprechte, humoristische en emotionele ceremonie. Het was echt ónze dag en ónze huwelijksceremonie. Fantastisch!

Pink Lemon Cards