Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!!

Natuurlijk denk je nu over heel veel dingen na, maar 1 ding wordt vaak vergeten: wie gaat jullie trouwen? Huh? Hebben we een keus dan?!

JA! Gelukkig wel! Want natuurlijk wil je dat je BABS een leuk, gezellig, enthousiast en betrokken trouwambtenaar is en niet zo’n stijve ambtenaar met een saai standaardverhaal over het huwelijksbootje dat alle stormen des levens moet trotseren, maar een boeiend, pakkend verhaal: JULLIE verhaal.

En daar ligt nou mijn grote kracht. In alle gesprekken die we met elkaar voeren, bij jullie thuis, op jullie huwelijkslocatie of waar dan ook, leren we elkaar steeds beter kennen. Door niet alleen te luisteren naar wat ik hoor, maar ook te voelen en te zien. Verbaal en non verbaal, het luisteren tussen de regels door. Zien wat liefde doet met mensen, de emoties die daarbij horen ook écht voelen. Dit alles vormt zich eigenlijk als vanzelf tot een verhaal met een rode draad die steeds weer terugkomt.

Wat die rode draad is? Dat kan van alles zijn: de manier waarop jullie elkaar hebben leren kennen, iets wat jullie tegen elkaar zeggen, een gezamenlijke interesse of hobby, iets wat in jullie huis staat of hangt, álles wat met jullie te maken heeft, gebruik ik als inspiratie om voor jullie een unieke en persoonlijke speech te maken die ik op een verrassende manier ook uitbeeld. Een speech die jullie het gevoel geeft alsof wij elkaar al járen kennen en waarvan jullie gasten zeggen: JA! Zo kennen we jullie!

Live zang/muziek met de ceremonie, borrel of receptie?

Tijdens de ceremonie is er een aantal momenten waarop je muziek kunt toevoegen. Natuurlijk kun je gebruik maken van de originele liedjes van bekende artiesten. Op youtube en spotify zijn er diverse “weddingsong” lijsten te vinden en op vrijwel elke locatie is het mogelijk om met behulp van een cd, usb-stick of via bluetooth muziek af te spelen.

Maar hoe gaaf zou het nou zijn als je die weddingsongs live gezongen en/of gespeeld hoort? Je hebt dan een enorme vrijheid om de liedjes aan te passen om de timing perfect te krijgen. Ik kan dan bijvoorbeeld ook een stukje van de tekst herschrijven zodat het liedje jullie nóg beter past.

Tijdens het tekenen van de huwelijksakte heb je dan ook de vrijheid om een liedje langer of korter te maken en het toch mooi geheel blijft. Je hebt simpelweg de vrijheid om coupletten, refreinen en instrumentale stukken aan te passen aan het verloop van de ceremonie, waardoor alles echt volledig met elkaar samensmelt.

Hebben jullie na de ceremonie een borrel of receptie en zoeken jullie daarvoor live muziek? Ook dat kan ik voor jullie verzorgen.

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards