UNIEKE CREATIES BRUIDS- en GELEGENHEIDSKLEDING!

2impressu is hét adres voor bruidsmode, gevestigd in Markelo.

Wij ontwerpen en maken unieke bruidsmode en gelegenheidskleding.

Als je de japon voor de mooiste dag van je leven laat ontwerpen en maken door 2impressu dan weet je zeker dat je een unieke exclusieve bruidsjurk aan hebt.

Wij zijn er voor elke bruid en ieder budget. Kijk, beleef en geniet van onze geweldige creaties….

Weet je wat voor bruidsjurk je wilt, maar heb je dé jurk nog niet kunnen vinden? Of ben je zwanger en wil je een mooie japon die perfect past? Dan zijn wij er voor jou. Wij bieden maatwerk in bruidsmode in ons atelier in Markelo. Samen met jou bespreken we jouw wensen en al passende komen we tot een prachtige, eigentijdse bruidsjurk.

33 Ervaringen

10101

Op alle punten 5 sterren. Wat een prachtige bruid/bruidegom zaak. Je wordt er heel fijn geholpen. Absoluut niet opdringerig. Er wordt goed geluisterd naar al jouw wensen. Wij hebben er allebei onze trouwkleding gekocht. Mede dankzij Anja en Nicolette hebben wij een onvergetelijke dag gehad Een pareltje onder de bruidszaken.

9,5101

Een goede raadgeving en gemoedelijke sfeer. Een echte aanrader om daar je trouwkleding te halen.

10101

Super geholpen, geadviseerd door Anja en Nicolette! Ze hebben een prachtige jurk voor mij gemaakt!

10101

Ik ben fantastisch geholpen bij 2impressU. Er wordt ruim de tijd genomen voor je. De jurk die ik gekozen heb kon ik personaliseren zoals ik wilde. Hierdoor hebben we samen mijn droomjurk kunnen realiseren. 2impressU zou ik bij iedereen aanbevelen!

10101

Het lijkt misschien zo gemakkelijk om 5 sterren uit te delen maar bij 2impressyou hebben zowel Anja als Nicolette deze dubbel en dwars verdient. Wat een geweldige sociale fijne vakvrouwen zijn zij. Ik ben heel erg blij, ook al was het elke keer even een eind rijden, dat ik voor hen heb gekozen. Dikke pluim.

10101

Fantastisch geholpen, goed advies, persoonlijk contact en de jurk is helemaal naar mijn wens gemaakt. Erg blij mee!!

10101

Kan niet wachten om de jurk zaterdag weer aan te doen en mee te nemen naar huis! Zo ontzettend goed geholpen door Anja Zal iedereen aanraden om hier heen te gaan voor jurk of pak

10101

Bij deze winkel vond ik snel mijn droomjurk! Ze helpen je heel goed, denken met je mee en zijn eerlijk. Ze luisteren erg goed naar je wensen en er kan heel veel aangepast worden, zodat de jurk perfect bij je past. Ze kijken ook goed naar je figuur, zodat je er op je best uitziet!

10101

1 oktober 2021 mocht ik dan eindelijk stralen in mijn bruidsjurk, wegens corona moesten wij onze trouwdag verplaatsen maar 2impressu heeft daar nooit moeilijk over gedaan. Van het begin tot het eind heeft Nicolette heel goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar wat echt bij mij past. Voor de eerste afspraak was ruim de tijd genomen waardoor ik veel jurken heb kunnen passen. In de winkel kon ik geen passende jurk vinden, geen probleem, dan maken we toch gewoon een jurk zoals ik die zou willen! Tot in de kleinste details was de jurk helemaal uitgewerkt en hij paste perfect bij mij! Hij zat heerlijk en ik heb er ook ’s avonds super goed in kunnen dansen. Ik ben hier niet alleen geslaagd voor mijn jurk maar ook voor de lingerie, sieraden en schoenen. Ik mocht meerdere keren terug komen om de maten door te passen en iedere keer werd er ruim de tijd voor mij genomen en mocht ik stapje voor stapje ervaren hoe mijn jurk gemaakt werd. Dit is echt een bruidszaak waar ze de tijd voor je nemen, goed naar je luisteren en de perfecte jurk voor je maken. Financieel zijn ze zeker niet duurder dan een reguliere bruidszaak met standaard jurken. Ik kan 2impressu dan ook iedereen aanraden.

10101

Wauw wat ben ik goed geholpen bij 2impressU. Er word alle tijd voor je genomen, om samen jou perfecte samen te stellen. Ze hebben er alles voor over zodat het jou perfecte jurk wordt. Dankje wel toppers

10101

Ik ben superblij met het eindresultaat . En wat je zegt nemen ze ook echt serieus helemaal naar mijn wensen gemaakt. En heel erg vriendelijk geholpen en gastvrij ik beveel deze Trouwzaak zeker aan moest er bijna 2 uur heen voor rijden maar is me zeker waard wij trouwen 30 Juli 2021

9,5101

Ik ben superblij met het eindresultaat . En wat je zegt nemen ze ook echt serieus helemaal naar mijn wensen gemaakt. En heel erg vriendelijk geholpen en gastvrij ik beveel deze Trouwzaak zeker aan moest er bijna 2 uur heen voor rijden maar is me zeker waard wij trouwen 30 Juli 2021

10101

Super fijne winkel! Al vroeg me droomjurk gevonden. Altijd fijn te woord gestaan na 2 jaar wachten helaas paste de jurk niet dit was geen enkel probleem en kon terug om het weer passend te laten maken.

10101

Voor de bruiloft van onze zoon een prachtig pakje laten maken. Tis er heel gezellig binnen komen, niets moet alles mag en kan. Wordt goed advies gegeven en naar je persoonlijke wensen geluisterd.

10101

Daar heb ik mijn droomjurk kunnen laten maken. Naar aan leiding van een foto hebben ze de perfecte jurk voor mij gemaakt. Na weinig uitleg begrepen ze snel wat bij mij paste. Zeer tevreden.

10101

Wat een mooie Jurk had Anja Olthof voor mij gemaakt . Precies zoals ik het wou . Hier woord je persoonlijk en geweldig bijgestaan. Niets moet alles kan ! Een echte aanrader .

10101

Ik was al bekend met het werk van 2impressu toen ik binnen stapte om mijn trouwjurk uit te zoeken. Anja weet ook hoe ik in het dagelijks leven gekleed ga en op haar vraag ‘wat wil je’ gaf ik haar de volgende aanwijzing: mezelf zijn, vrouwelijk, tikje sexy en passend bij mijn leeftijd. En bij haar eerste suggestie wist ik het eigenlijk al: dit is hem! Voor de vorm hebben we nog andere opties gepast, maar dat bevestigde alleen wat ik al wist… Met een aantal aanpassingen werd dé jurk ook echt míjn jurk!

En wat voelde ik me mooi en precies zoals ik me wilde voelen: de beste versie van mijzelf! De complimenten die ik op mijn trouwdag kreeg van mijn lief, de kinderen en onze vrienden bevestigden dat mijn keuze de juiste was.

Ook mijn lieve moeder zag er prachtig uit in haar jurk met hierover een prachtige jas. Ze was echt de koningin van het feest! Anja heeft ons op de trouwdag allebei geholpen met aankleden waardoor ik me kon focussen op mezelf terwijl ik wist dat Anja met alle liefde en geduld ervoor zorgde dat ook mijn moeder er fantastisch uit zou zien.

Dank voor jullie vakmanschap en vooral ook jullie persoonlijke aanpak en warmte.

Erna

10101

Veel kennis en inzicht voor wat het beste staat. Maar ook rekening houdend met eigen wensen. Als er wat is kan er altijd gebeld en/of geapt worden. Super!!

10101

Heel prettig geholpen. Eerlijk advies. De jurk is heel netjes aangepast naar mijn wensen.
Door de corona omstandigheden was de bruiloft uitgesteld. De jurk mocht blijven hangen tot de nieuwe datum.
De jurk zat perfect en ik was een stralende bruid!
Zou 2IMPRESSU zeker aanraden.

10101

2ImpressU heeft een prachtige trouwjurk geleverd! Super goed advies, fijn meegedacht met mijn wensen en super leuke dames met oog voor detail.

10101

geweldige bruidswinkel , gewoon op en top

10101

Veel kennis en inzicht voor wat het beste staat. Maar ook rekening houdend met eigen wensen. Als er wat is kan er altijd gebeld en/of geapt worden. Super!!

10101

Anja van 2impressu heeft me geweldig geholpen. Toen ik binnen stapte waren het maar 3 maanden tot aan de huwelijksdatum. Ze heeft geluisterd, geadviseerd en alles waar gemaakt wat werd beloofd.
Anja, dankjewel!

10101

Ik heb de perfecte jurk gevonden. Ze willen overal mee helpen. Alles is top geregeld!

10101

Als bruidspaar hebben we ons laten kleden door Anja .. ik had mijn droomjurk en mijn man had een fantastisch mooi pak!!
Echt overal is aan gedacht!
SUPER!

10101

Een droomjurk! Met mijn familie & vriendinnen mijn droomjurk kunnen ontwerpen dankzij de vakkundige kennis en hulp van Nicolette van 2IMPRESSU! verschillende jurken passen, vervolgens een kijkje in het atelier op zoek naar passende stoffen en vervolgens nog een schets van de jurk hoe die moet gaan worden, what a experience! One of a kind en wat een service! Op mijn trouwdag heeft ze me zelfs op locatie aangekleed en ervoor gezorgd dat ik kon stralen in mijn droomjurk. Kortom, voor een custom made met de perfecte service moet je bij 2IMPRESSU zijn.

10101

2IMPRESSU zijn twee dames die er alles aan willen doen om de perfecte jurk en pak te vinden voor de mooiste dag uit je leven. De afspraken worden ruim gepland zodat alle wensen bespreekbaar gemaakt kunnen worden, veel jurken gepast kunnen worden en ze samen met jou tot een prachtig eindresultaat komen. Alle eigen wensen kunnen verwerkt worden zowel in de jurk als in het pak. Op onze prachtige dag hebben ze zelfs de service aangeboden om mij de jurk in de ochtend aan te komen trekken. Zo wist ik zeker dat alles goed zat. Een top bedrijf en zeker een aanrader als je wil gaan voor een sprookjesachtige jurk en een WAUWfactor pak.

10101

Wat een geweldige zaak! Vanaf heb begin dat ik ze ontmoette (ik ben geholpen door Anja), voelde ik me op mijn gemak. Ze vraagt eerst goed wat je wensen zijn, wat de context van de bruiloft is (bijv. of je in de kerk trouwt) en hoe jij als persoon bent. Zodra je jurken begint te passen let ze 100% op hoe jij reageert omdat ze het het belangrijkste vindt hoe de bruid zich in de jurk voelt! Ik kwam uiteindelijk met iets totaal anders thuis dan ik had verwacht maar het was 100% ik! Toen ik tijdens het maakproces van het jurk twijfelde aan een bepaald gedeelte kon ik gelijk langskomen om de jurk weer te passen en te kijken of mijn onzekerheid gegrond was. Op de dag zelf kwam Anja mij op haar vrije dag toch nog aankleden om het totaalplaatje af te zien. Ik heb niets dan complimenten over mijn jurk gekregen. Daarom beveel ik 2ImpressU dik aan!

10101

Ik heb samen met Anja en Nicoltte een bijzondere, mooie jurk mogen ontwerpen, helemaal naar mijn smaak en wensen, in een door SUPER!!

Helemaal leuk, dat ik hem nu – na de vermaak sessie – kan dragen als leuke, feestelijke zomerjurk!!

10101

Alleen maar lof voor 2impressu.
Vriendelijke dames die met veel kunde mooie jurken kunnen maken. Stellen je op je gemak,maken er echt iets gezelligs van tijdens het passen. Omdat ze de jurken zelf maken is er zoveel keuze en mogelijk. En als het even lukt komen ze persoonlijk de jurk aantrekken op de dag zelf. Hoe leuk. Anja nogmaals dank voor alles.

10101

Anja van 2ImpressU is een topper, een echte professional. Daarnaast is ze ook heel aardig, empatisch en een goede luisteraar. Mijn jurk en de jurkjes van de bruidsmeisjes zijn prachtige creaties geworden die geboren zijn uit samenwerking en begrip. Anja heeft iedere keer weer uitgebreid de tijd genomen om alles door te passen en af te stemmen. Toen een aspect van de jurk zoals besproken niet uitkwam zoals bedoeld heeft ze mij gebeld en overlegd over de oplossing die ze voorstelde. Het was toen precies goed. Hetzelfde proces is doorlopen met de jurkjes van de bruidsmeisjes. Op onze trouwdag is Anja de jurken komen brengen en heeft mij aangekleed, dit was heel fijn. Ik ben heel trots mijn jurk en heb niets dan complimenten ontvangen, ook over de bruidsmeisjes. Deze complimenten geef ik bij deze nu allemaal door aan Anja. Jij hebt ze echt verdiend!

10101

Anja van 2ImpressU is een topper, een echte professional. Daarnaast is ze ook heel aardig, empatisch en een goede luisteraar. Mijn jurk en de jurkjes van de bruidsmeisjes zijn prachtige creaties geworden die geboren zijn uit samenwerking en begrip. Anja heeft iedere keer weer uitgebreid de tijd genomen om alles door te passen en af te stemmen. Toen een aspect van de jurk zoals besproken niet uitkwam zoals bedoeld heeft ze mij gebeld en overlegd over de oplossing die ze voorstelde. Het was toen precies goed. Hetzelfde proces is doorlopen met de jurkjes van de bruidsmeisjes. Op onze trouwdag is Anja de jurken komen brengen en heeft mij aangekleed, dit was heel fijn. Ik ben heel trots mijn jurk en heb niets dan complimenten ontvangen, ook over de bruidsmeisjes. Deze complimenten geef ik bij deze nu allemaal door aan Anja. Jij hebt ze echt verdiend!

9,7101
Pink Lemon Cards