06-12-2018

8 nieuwe bruidsmeisjestrends voor je modebewuste vriendinnen

Jij staat op het gangpad in de mooiste trouwjurk die kon vinden en dan wil je natuurlijk hetzelfde voor je bruidsmeisjes. Deze nieuwe bruidsmeisjestrends helpen jou en je bruidsmeisjes op weg met het vinden van jullie stijl voor je aankomende trouwdag.

Omslagjurken voor bruidsmeisjes

Deze omslagjurken van Two Birds kunnen op veel verschillende manieren gedragen worden, waardoor elk bruidsmeisje haar individuele stijl kan creëren.

Jurken en foto’s via Two Birds
Jurken en foto’s via Two Birds

Hangende dubbele schouderbandjes voor bruidsmeisjes

Druipt jullie trouwdag van de romantiek dan is deze stijl met romantische hangende schouderbandjes een aanrader. Je kunt ze bestellen in één kleur, of je kunt een kleurenthema van twee of drie kleuren mixen.

Foto en jurk via Pinterest
Jurken en foto van Sorella Vita

Tweedelige jurken voor bruidsmeisjes

Deze bruidsmeisjestrend zagen we ook in 2018 al voorbij komen, maar deze is nog te leuk om al afscheid van de nemen. De top en de rok passen bij een eerste blik helemaal niet bij elkaar, maar juist dat maakt deze stijl zo leuk.

Trouwkleding via Crazy for us
Trouwkleding via Revelry

Ivoren jurken voor je bruidsmeisjes

Ben jij niet bang van een beetje concurrentie kleed dan je bruidsmeisjes in dezelfde kleur ivoor als je trouwjurk. Dit staat super elegant en chique. Ik zou dit niet aanraden als je jurk zelf een minimalitisch ontwerp heeft, maar met een jurk van kant of met enige poespas kan deze stijl je trouwjurk juist complimenteren.

Foto en jurken via SaboSkirt
Foto via Style me Pretty 

Mosterdgeel voor je bruidsmeisjes

Bruidsmeisjes trends voor de modebewust bruid daarbij hoort ook een trend bij die eruit knalt. De bruidmeisjesjurken in mosterdeel die doen dat zeker. Leuk om te mixen en matchen naar de individuele stijl van je vriendinnen. 

Foto en jurken via Yenny Yoo

Verschillende blauwtinten voor je bruidsmeisjes

Braaf misschien, maar wel bijzonder tijdloos. Bruidsmeisjesjurken in verschillende blauwtinten zijn nog een trend voor 2019. Hou het rustig door één type jurk te kiezen of mix en match met verschillende stijlen.

Trouwkleding via Revelry

Jumpsuits voor je bruidsmeisjes

Dit is misschien wel onze favoriet: de jumpsuit. Wat staat dit tof, en je bruidsmeisjes zullen je dankbaar zijn, want dit is niet alleen modieus, maar ook zeer comfortabel.

Jumpsuits en foto’s via Two Birds
Jumpsuits en foto via Pinterest

Categorieën: