11-12-2020

7 trouwjurken pastips voor de volslanke bruid

Foto dooTUBARONES PHOTOGRAPHY via Pexels

Tien jaar geleden zat je als volslanke bruid nog met de handen in het haar bij het vinden van een trouwjurk. Er waren maar weinig of bijna geen bruidsmodewinkels met een uitgebreide collectie voor de volslanke bruid. Gelukkig is dat nu wel anders. Er zijn speciaalzaken nu zelfs speciaalzaken voor de volslanke bruid en de overige winkels hebben tegenwoordig ook meer keuze voor de volslanke bruid.

Waar moet je op letten als volslanke bruid. Natuurlijk zijn er geen vaste regels, want elke volslanke bruid heeft weer een heel ander figuur, maar we gaan je toch vast op weg helpen met een paar handige tips:

  • Een A-lijn trouwjurk uit één stuk laat je langer en slanker lijken. Dit model accentueert je zandloperfiguur, ook als je niet veel taille hebt. In modellen die uit een los lijfje en een rok bestaan, zul je voller lijken.
  • Less is more. Door een jurk met veel bewerking kom je voller over dan bij een model met minder strass en steentjes. Wil je glitters kies dan bijvoorbeeld voor een riem met glitters.
  • Een boothals die afloopt richting je schouder is charmant, maar maakt je optisch breder. Om slanker te lijken kun je beter een V-hals dragen, want deze verlengt je hals.
  • Ben je onzeker over je armen laat dan een jasje maken in hetzelfde materiaal van jouw jurk of een mooi kanten jasje erbij.
  • Met een lange sleep of een langer sluier kom je korter over. Ben je dus volslank en kort dan kun je beter kiezen voor een korte sluier en een niet te lange sleep.
  • Investeeer in goede lingerie. Lingerie kan het grote verschil maken met hoe mooi de jurk uitkomt op jouw lichaam.
  • Doe vooral lekker wat je zelf wilt! De bovenstaande tips zijn handig, maar blijf vooral dicht bij jezelf. Je jurk moet een bverlengstuk zijn van wie jij bent, ook al betekend dit een prinsessenjurk vol met glitters!
Tags: ,

Categorieën: